DIY-kranssit oveen – DIY-wreaths

DIY-kranssit oveen – DIY-wreaths

Mamman mussu Mikki tässä ihmettelee, mikä ilmestyi ulko-oveen. (Kuvaan heijastuu vähän hassusti varjoni.. ) Tein yhtäkkisestä päähänpistosta kaksi ovikranssia. Oikein yltiöromanttisia ja oman pihan tarvikkeista. Pohjana käytin jo monta vuotta vanhaa pajukranssipohjaa. Päällystin sen sammalella, jonka kiinnitin rautalangalla. Sitten vain tökin kukkia sammaleeseen. Nopeaa hommaa. Katkoin kukkapenkeistä surutta hieman pakkasenpuremia vaaleanpunaisia ryhmäruusuja ja maanpeiteruusua. Lisänä käytin punaista ja valkoista maksaruohoa, punalatvaa ja syyshortensiaa. Viimeistelin kranssin hiuslakalla. Josko kestäisi vähän pidempään.

Tämä kranssi jäi koristamaan etuoveamme. Aika romanttinen, eikö?

Tämän kranssin tein ensin. Alunperin tähän etuoveen. Koska intoa ja materiaaleja riitti, tein sitten perään tuon ylemmän. Tämä eka kranssi siirtyi takaovelle.

Tämmöisiä perjantaipuuhia. Mitäs ajattelit tehdä viikonloppuna? Mukavaa viikonloppua!

40 thoughts on “DIY-kranssit oveen – DIY-wreaths

 1. Upea! ♡ Just nyt toivoisin väljempiä aikatauluja, jotta ehtis tehdä jotain kivaa omin kätösin! Kuvien katselu käy korvikkeena. 😉 Tai no, just lakkasin vasemman käden kynnet ja niiden kuivumista tässä odottelen. 🙂

 2. Ihanat kranssit! Sinulla on silmää kukkasille. Ja hiuslakkaa päälle… mainio juttu.
  Luin tuon hienon arvontakilpailusi myös. Upeat palkinnot. Kun saan tätä uutta blogiani parempaan uskoon, niin käyn klikkaamassa itselleni arpoja. Laitoin jo allakkaan merkinnän.
  Aurinkoista viikonlopppua!

 3. Ihanat kranssit 🙂 Täälä on pakkaane viäny melekee kaikki färit 🙁

 4. Ei noissa kransseissa kauan mennyt. Siivoamisineen ei tuntiakaan.

 5. Meillä vielä ruusut, syyskimikki ja maksaruohot kukkivat.

 6. Both wreaths are wonderful, especially that you still used roses. It is as if Mikki enjoys the autumn sun, lovely.

 7. Hienot kranssit! Minä meinasin tänään vain oleskella. Huomenna ehkä hieman puutöitä ja rästiin jääneitä puutarhatöitä:)

 8. Ihana! Loistoidea hyötykäyttää loput ruusut ja nuo maksaruohot sopii siihen ihan täydellisesti sekaan! Laitathan kuvan sitten kun se on ollut jonkin aikaa, että kuivuiko ruusut siihen kauniisti <3

 9. Aivan ihania!! Kuulostaa niin helpolta. Mutta pitää olla hyvin varustettu puutarha, että sieltä saa vielä noin hienoja kukkia. 🙂

 10. Huikean kauniita kransseja! Kuin morsiuskimppuja molemmat <3

  Kuulaan kirpsakkaa viikonvaihdetta!

 11. Hienoja ja juuri sopivan romanttisia. Meillä eri useiden pakkasöiden jälkeen ole mitään kelvollista kranssiainesta jäljellä. Pelkkää paleltuneen vihertävänharmaata ja velttona roikkuvaa, joka joutaa mieluummin kompostiin.

 12. Oi miten ihana kranssi, ja tuo tekotapa on varmasti helppo ja nopea

 13. Romanttisen kauniit kranssit ❤️Ihana tuo Mikki ❤️ Mukavaa viikonloppua ❤️

 14. Todella kauniit kranssit teitkin! Toivottavasti niistä on iloa pitkään. Itsekin olen huomannut hiuslakan auttavan, terkuin Suska.

 15. Ihanat kranssit! Minäkin sain tehtyä pohjan, kun innostuin Kosotädin ohjeista, mutta jäit kesken ja nyt on pakkanen purrut kaikki kukat pihalta, yhyy 🙁

 16. Niin ja aioin tehdä monenlaista vikonloppuna ja tulevan viikon aikana, kun nyt alkoi syyslomaviikko 🙂

 17. Niin kaunis kranssi ja Mikin ilme hakee vertaistaan, mikä nautinnollinen onnellisen pojan ilme. Terkkuja Samulta

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: