Kyllä katkee ja Fiskars-arvonta!

Kyllä katkee ja Fiskars-arvonta!

Sain Fiskarsilta kokeiltaviksi blogiyhteistyön merkeissä laadukkaita pihatyökaluja: QuikFitTM räystäskourun puhdistajan, hedelmäpoimurin ja kaarevan sahan. Näihin kaikkiin työkaluihin käy sama vaihdettava QuikFitTM teleskooppivarsi, jolla yltää jopa kuuteen metriin asti . Kaarevalle sahalle löytyi heti käyttöä. Mieheni sahasi saarnista kasvimaata ja kukkapenkkiä liikaa varjostavia oksia pois. Hyvin saha toimi ja leikkasi. Mikki valvoi työn laatua.

Nyt perennat saavat paremmin valoa, kun saarnia on vähän ”parturoitu”.

Tässä QuikFitTM hedelmäpoimuri, jolle tänä syksynä ei valitettavasti ole käyttöä puutarhassamme. Ensi syksynä varmastikin. Meillä on paljon omenapuita, jotka tekevät satoa joka toinen syksy. Tänä syksynä puilla on lepovuoro. Ensi syksynä tälle työkalulle on kysyntää – ihan varmasti! Poimurin kangaspussin voi pestä. Teleskooppivarren avulla tällä poimurilla saa hedelmät poimittua vaivatta korkealtakin puusta.

Ja tässä meidän nykyinen pääpuutarhurimme, äitini, työn touhussa. Hän puhdistaa rännejä QuikFitTM räystäskourun puhdistajalla. Teleskooppivarrella yltää hyvin. Näitä räystäskourun puhdistajia minulla on kaksi. Ajattelinpa arpoa teille toisen – ilman vartta.

Jos siis olet kirjautunut blogini lukijaksi oikealla sivupalkissa olevasta googlen käviraadista, voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Toki voit liittyä lukijaksi myös arvonnan aikana.Voit myös lunastaa lisäarvan:

* tykkäämällä blogini Facebook-sivusta.

* linkittämällä allaolevan kuvan blogiisi. 

Mainitse kommentissasi monellako arvalla osallistut.

Muista laittaa mukaan sähköpostiosoitteesi, jos olet anonyymi, jotta voin ilmoittaa sinulle mahdollisesta voitostasi.  Arvonta-aika päättyy su 25.10., jolloin arvon voittajan. 

Onnea arvontaan!

62 thoughts on “Kyllä katkee ja Fiskars-arvonta!

 1. Tuota olen joskus miettinyt, että olis varmaan kätevä! Siispä yhdellä arvalla mukana blogisi lukijana.:)

 2. Olen mukana yhdellä arvalla!
  Ihana tuo tarkkaavainen Mikki. Saarnien oksat kasvavat riippuviksi, kauniita kylläkin, mutta varjostavat aika lailla.

 3. Tarpeellisia työkaluja, helpottaa huomattavasti töiden tekemistä ja on lisäksi ergonomista.JA TEILLÄ ON TUO IHANA LAADUNVALVOJA AINA PAIKALLA!

 4. Räystäskourunputsaajalle olis käyttyä. Tua saha mulla on, tosi hyvä, ei tartte paliokaa voimaa, sahaa melekee ittellänsä kaarevan muatonsa ansiosta. Yhyrellä mukana.

 5. Yhdellä arvalla mukana. Sinulla on siellä reipas pääpuutarhuri. Onneksi on tuollainen mahdollisuus, että on lähipiirissä apua saatavilla.

 6. Tarpeellisen oloinen työkalu ja kovaan käyttöön tulisi, jos arpaonni osuisi kohdalle! 🙂 Kahdella arvalla mukana! Olen blogisi lukija ja laitan arvonnastasi kuvan ja linkin blogiini! 🙂 T: Kati

 7. Kyllä tuolle käyttöä löytyisi.
  Kahdella mukana.
  hamalainentm[at]gmail.com

 8. Nyt juuri olisi käyttöä tuolle kapineelle. Joten arvontaan yhdellä mukaan. Tai no, kahdella, menen tykkäämään fb:henkin

 9. Oi jopa helpottuisi räystäiden putsaus jos voittaisin! Nykyinen tyyli on ämpäri ja lasten hiekkalapio…!

 10. Hyödyllisiä apuvälineitä kaikki, tuo ränninpuhdistaja olis kyllä kätevä, siispä yhdellä arvalla mukana

 11. Yksi arpa mullekin. Hyvin tarpeellinen olis tällaselle korkeenpaikan kammoselle 🙂

 12. Kyllä olisi meilläkin käyttöä. Kahdella arvalla mukana. Liisa

 13. Nyt on niin hyvät palkinnot, että jopa yritin linkittää ton kuva omaan blogiini! Epäonnistuin surkeasti! Joten osallistun vain yhdellä arvalla! Eihän voittoon tarvita kuin yksi…

 14. Kahdella arvalla mukaan. Olisipa hyödyllinen palkinto.

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

 15. Voi himpskatti!
  Nuo on ne, mitä tarvitsen.
  Varsinkin omppupoimuria olisimme tarvinneet jo tänä kesänä / syksynä, sillä jotenkin tuo pihapuu on kasvanut yhtäkkiä NIIIN korkeaksi, että osa maittavista omenista jäi puuhun, kun emme niihin ylettyneet. Ja ravistusotekaan ei nyt auttanut, koska silloin kaikki olisi varissut valokatteen päälle – vai kutsutaanko tätä laiskuudeksi?
  No, mutta. Omenapuumme teki tänä vuonna eniten omenia kuin kahdeksaan vuoteen.

 16. Kahdella arvalla mukaan arvontaan. Tykkään ainakin fb:ssä ja mielestäni olen kyllä ollut lukijakin jo kauan, mutta en tajua miksi en nyt näe tuota "lukijat"-kohtaa missään, että voisin asian tarkistaa..

  hippohiiri at gmail.com

 17. Oih tuommoinen kourujen puhdistaja tulisi enemmän kuin tarpeeseen.Juuri pari päivää sitten katselin katon suuntaan ja totesin, että sekin homma on edessä…
  Siispä kahdella mukana lukijana ja linkittäjänä:)

 18. Nyt olis kyllä rännien putsaus harja poikaa, kun rännit on täynnä männyn hakoa "Valion" jäljiltä ja jos vielä ilmat vähän lämpees, jotta sais putsattua☺
  Yhdellä arvalla mukana kiitos ☺
  Ihana Mikki on kyllä niin ahkeran näköisesti aina touhussa mukana ☺☺

 19. Meillä on jo tuollainen räystäskouruvempain ja se on käteväksi käytössä todettu. Kuten muutkin F:n tuotteet. En siis osallistu arvoltaan tällä kertaa.

 20. I didn't know about these new tools and can definitely use the fruit picker and the gutter cleaner 🙂 It's so nice you have helpers to show off these great products, plus the work gets done in the garden too 🙂 Happy October!

 21. Varmasti h.yviä. Kahdella arvalla mukana lukijana ja facen tykkääjänä

 22. Yhdellä mukana! Olisi mukavaa päästä puhdistamaan itsekin rännejä maasta käsin. Teleskooppivarsi vain sitten täytyy hankkia, mikäli onni suosii:)

 23. Kahdella arvalla mukana! Nuo kaikki välineet ovat varmasti käteviä. Tulisivat tarpeeseen. Jollei arvonnassa onnista, niin kenties noiden hankintaa ensi vuodeksi tulee harkita.

 24. Vielä olis pihahommia jäljellä, joten kahdella arvalla kokeilen onneani, terkuin Suska.

 25. Hyviä työvälineitä kaikki, saha ja kourun puhdistin eritoten, ajatellen omaa pihaa. Siispä yhdellä arvalla mukana;)

 26. Räystäskourun putsaajaa tarvitsee aina. Siispä yhdellä arvalla mukana.

 27. Lukija olen ja arvalla mukana. Fiskarsin tuotteet ovat aina luotettavia. =)

 28. Yhdellä arvalla mukana. Lukijana Bloggerin kautta 🙂
  piivoitto[at]gmail.com

 29. Tämä varmasti helpottaisi räystäskourujen puhdistamista huomattavasti. Meillä räystäskourut oli täynnä lehtiä, sammalta ja käpyjä, joiden poistosta ei meinannut tulla mitään. Metsänrajassa kun asutaan, niin räystäitä saisi olla usein putsailemassa vuoden mittaan. Kahdella arvalla (blogger+fb) mukaan arvontaan 🙂

 30. Kaikki tehty eli kolmella arvalla mukaan! 🙂 Tämä olisi ihan must to have-juttu. 🙂

 31. Kahdella arvalla mukana! Käytännöllinen ja hieno arvonta. Liityn tässä samalla facebookin lukijaksi.
  Upeaa syysviikonloppua!

 32. Tälle olisi varmasti käyttöä 😉 Yhdellä osallistun.

 33. Räystäskourun puhdistaja tulisi kyllä tarpeeseen. On nimittäin vuotuisista piha- ja talotöistä se kaikkein vastenmielisin ja hankalin taklattava. Yhdellä lukijan perusarvalla mukana.
  flight(at)luukku(piste)com

 34. Minkähänlainen mahtaa olla, varmaan aika kätevä.. Osallistun yhdellä arvalla.

 35. Kiva arvonta, noille kaikille olisi tarvetta! Osallistun mukaan yhdella arvalla. 🙂

 36. Mukana kahdella arvalla (lukijana Facebookissa)! 🙂

  xevex82(at)gmail.com

 37. Kiitos muistutuksesta, olin ihan unohtanut tämän mukavan jutun ja muutenkaan en ole ehtinyt paljoa täällä blogeissa käydä ja lueskella. Siis yhdellä arvalla mukana.

 38. Mukana kahdella arvalla. Kanttausrauta puuttuu puuutarhatyökaluvalikoimastani. T. Jaana pihapiika[at]gmail.com

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: