Opettelu jatkuu…

Opettelu jatkuu…

Tänään tein vertailun vuoksi oikealla kameralla videon. Turhan paljon käsi vielä väpättää kuvatessa…

Nyt videoon ei tullut mustia reunoja. Ne todellakin johtuvat siitä, että kuvaa kamera pystyasennossa. Oli sitten puhelin tai oikea kamera. Vahingosta viisastuu…

Minä en ollenkaan ole syksy- tai talvi-ihminen. Ja mistäköhän johtuu? Sen näkee yläkuvasta. Maisema on ”hieman” erilainen kuin keväällä ja kesällä. Samoin valon määrä. Joo, ei! Syksy ei ole minun juttuni.

Mies intoutui pesemään talon seiniä. Mikäs siinä… Mukavaa sunnuntaita! – Happy Sunday!  

24 thoughts on “Opettelu jatkuu…

 1. Syksy ei ole minunkaan juttuni, kevättä odotellaan jo kovasti… Onneksi ensimmäiset kylvöt voi tehdä jo parin kuukauden kuluttua…

 2. Todella tympeältä näyttää meidänkin piha tällä hetkellä… Pitäisi varmasti satsata havukasveihin, mutta kun en ole ainakaan tähän mennessä ollut niistä pahemmin kiinnostunut… No, muutama kuukaisi kun tässä sinnitelllään, niin päästään jo kylvöhommiin, ja siitä se sitten vähitellen taas iloksi muuttuu tämäkin homma. =)

 3. Meillä ei oikein voi noita havuja olla. Eivät kestä koiran ruikkimista, vaan kellastuvat…

 4. Olen varmaan hieman outo, mutta nautin kyllä kaikista vuodenajoista. Syksystä kyllä kieltämättä vähiten. Havut ovat pihan pelastajat, etenkin näin syksyllä.

 5. Häntä pystyyn! Puiden lehdet ovat ravinnetta puutarhalle, ja hujauksessa olemme taas siemenluetteloiden ja -kasvatuksen parissa.

 6. Kieltämättä keväällä ilmassa on enemmän innostusta, mutta syksykin voi olla tunnelmallinen ja kaunis. Lunta olisi kyllä kiva jossain vaiheessa saada valoa tuomaan. Tuo seinänpesuoperaatio täälläkin pitäisi toteuttaa eteläseinän osalta. Laivat ovat hirmuisia sottaajia savuineen. Eihän uskoisi, kun täällä keskellä luontoa asutaan. 🙂

 7. Minäkään en millään opi, että vaaka-asennossa kameran tulee olla kuvatessa. mutta kyllä minä vielä. 😉

 8. Eikös sitä sanota, ettei kukaan ole seppä syntyessään, hyvin sujuu jo.
  Kyllä teillä onkin tuota pihahommaa, edellistäkin postausta katsoin ja aivan hengästyin 🙂

 9. Kyllä se syksy on kohta taas ohi :). Ja näyttää valoisammalta ainakin sitten kun lumet satavat maahan. Kauheasti teillä onkin noita lehtiä haravoituna, tuossa on ollut kova homma.

 10. I like autumn, but I think your autumn is slightly different from our autumn. Your trees are already completely bare, your autumn looks more like our winter. Nice to see a film of your garden and Mickey walking, but I did not understand a word, haha.
  Regards, Janneke

 11. Kohta on talvi ja sitten jo kevät ja puutarhasi puhkeaa taas kauniiseen loistoon ❤️ Ja syksyn päivinä voit ihailla ihania kesä kuvia kauniista pihastanne ❤️ Mukavaa marraskuun alkua ❤️

 12. Juu, kiitos sinulle ja teinitkin täällä antoivat palautetta…

 13. Jep, näinhän sitä pitäisi ajatella. No, mun kevät alkaa, kun loppiainen on lusittu…

 14. Isot puut pitävät huolen siitä, että haravoitavaa riittää.

 15. Eihän tuo syksy ja talvi tahdo napata 😉 Nyt onneksi ollut ihanan lämmintä ja upeita auringonnousuja aamuisin.

 16. Vaikka alkukesä onkin suosikkini, olen alkanut pitämään kaikista vuodenajoista. ..ja talven & syksyn välissä on ihana joulu :).

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: