Pupuja, pupuja!! – Bunnies, bunnies!

Pupuja, pupuja!! – Bunnies, bunnies!

En meinaa koneelle ehtiä, kun ompeleet ovat taas vieneet mennessään! Pupuja pukkaa.

TilauspuputValppu ja Vilppu valmistuivat juuri. Lähtevät huomenna uuteen kotiin. Näiden pupujen vaatteiden ompelu oli tuskaa. Kaikki koneet olivat minua vastaan. Ompelukone katkoi langan koko ajan. En millään löytänyt oikeaa säätöä, että homma pelaisi. Saumuri taas veti kankaan ruttuun ja repi siitä palan irti. Ei muuta kuin leikkaa ja ompele koko vaate uudelleen. Ärräpäät ovat siis lennelleet, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

Tässä puput vielä nakuina ja ennen kaikkia vastoinkäymisiä.

Kukka-pupun synty oli nopea ja helppo aina vaatteita myöten. Koneet toimivat ja homma sujui. Kukka on pari päivää vanhempi kuin Vilppu ja Valppu. Kukka on vielä koditon. Kukka on keskikokoinen pupu ja sillä on perusvaatteet, jos jotakuta kiinnostaa.. Pupuista löytyy enemmän infoa tuolla ”Tilaa pupu” -osiossa, joka löytyy blogin bannerikuvan alta. Oletko jo osallistunut pupuarvontaan? Jollet, pääset arvontaan TÄSTÄ. Mukavaa vuoden ensimmäistä viikkoa!

26 thoughts on “Pupuja, pupuja!! – Bunnies, bunnies!

 1. Upea taistelu koneita vastaan vaikeuksien kautta voittoon ja ihanat puput syntyivät! Hienoa! Eikös saumuri olekin aikas kiva! Tässä juuri valmistelen vaatteiden ompelua Kerttu-Orvokille, saumurilla 😀

 2. Your blog is very impressive …

  __________________________
  Scarlett Johansson HD Wallpaper 2015

 3. Nätit puput kuin mitkä! Itse kaivoin eilen koneet vihdoin esille ja syntyi kaksi tunikaa Papun vaatekaappiin. Resoria täytyy vielä hakea lisää, kun ei omista varastoista löytynyt sopivan värisiä.

 4. Supersuloisia pupusia! Ihana, kun jokainen on omanlaisensa <3

 5. Ihania pupusia, täytyypä itsekin selailla vähän ompeluideoita… 😀

 6. Niin herttaisia nämä sinun puput <3 Ja niitähän näyttää syntyvän kuin sieniä sateella 🙂

 7. 🙂 Tuo lankaongelma – sympatiat sinne. Just kärsin samasta tyynynpäällisten kanssa… 🙂 Mutta sun puput – niin taas söpöjä.

 8. Puput kuules haluvat päästä syntymään ja sinä siellä nyt joudut niitä oikein urakalla synnyttämään .;) Ovat kyllä niin suloisia ja into piukeana arvonnassa mukana.

  Mukavaa loppiaista. <3

 9. Lisää suloisia pupuja 🙂 Pitäisi itsekin kokeilla tehdä, kun pääsiäinenkin tulossa 🙂 Liisa

 10. Kyllä tuo saumuri vieläkin välillä pottuilee ja emme löydä yhteistä säveltä…

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: