Toive, unelma ja lupaus – Wish, dream and promise

Toive, unelma ja lupaus – Wish, dream and promise

Tältä puutarhavuodelta toivon ihania elämyksiä ja kokemuksia samanhenkisten puutarhaihmisten kanssa. Olisi mukavaa saada kesällä puutarhavieraita ja vierailla muiden puutarhoissa. I wish to meet other gardeners and garden visitors next summer. I’d also like to visit other gardens.

Meille voivat ryhmät tehdä puutarharetkiä.  Jos kiinnostuit, löydät lisätietoja täältä.

Unemoin lämpimästä kesästä ja upeasta kukkaloistosta. I dream of a warm summer and lots of blooming flowers.

Lupaan rehkiä tänä vuonna puutarhassa vähemmän, jotten sairastu kuten viime kesänä. I promise to be more careful this summer. I don’t want to get ill as I did last summer.

Siinäpä ajatuksia näin uuden puutarhavuoden kynnyksellä. 

Mitä sinä toivot ja mistä haaveilet? Oletko tehnyt lupauksia? What do you wish and dream of? Have you made promises? Mukavaa torstaita! – Happy Thursday!

41 thoughts on “Toive, unelma ja lupaus – Wish, dream and promise

 1. Sinä olet varmaan yksi maailman ahkerimmista puutarhureista, joten lupauksesi rehkimisen vähentämisestä on erinomainen ja toivottavasti muistat sen kun pääset vauhtiin pihahommien kanssa. Puutarhasi on niin kaunis, upeita kukkakuvia viime kesältäkin vaikka alkukesä oli niin viileä. Varmaan saat vieraita, uskon niin!

  Oikein hyvää puutarhavuotta Sinulle ja myös maltillista ettet kipuilisi kovin!

 2. I am delighted your garden! It's nice to remember summer scene from the garden !
  Greetings

 3. Kivoja lupauksia. Minullekin tuli tämä haaste, eli yritän vastata siihen vielä tänään. Ihanaa puutarhavuotta!

 4. Miten onkin vaikeaa pitää järki päässä, kun innostus iskee… Toivon että me kumpikin osataan tehdä kohtuudella pihapuuhia eikä rasiteta itseämme romuiksi. Kun viime kesä oli niin kylmä, eikös ole hyvät mahikset lämpöön ja aurinkoon!

 5. Saa nähdä miten pystyt lupauksesi pitämään 🙂 Itse en ole suunnitellut kovin kummoisia muutoksia puutarhaan, mutta aina jotakin pientä. Haluaisin mm. saada mökin ja saunarakennuksen välille sellaisen terassin, josta pääsisi vaikka sukkasillaan näiden rakennusten välisen matkan ja siinä voisi kauniilla ilmalla vaikka ottaa aurinkoa.

  Oikein ihanaa vuoden alkua!

 6. Kivat lupaukset!

  Minä toivon, että tänä vuonna olisi aikaa puuhastella rauhassa puutarhassa.

 7. Kiitos, kun vastasit haasteeseeni. Ihania toiveita, unelmia ja lupauksia. Lupaus on meillä sama, joten otetaanhan oppia vastoinkäymisistämme ja yritetään tulevana vuonna ottaa hieman kevyemmin. Ei mikään helppo juttu <3

 8. Lupaus on ehkä vaikein toteuttaa, puutarha vien meitä mennessään ja silloin ei ehkä aina muista mitä tulikaan luvattua. Toivotaan ensi kesältä kaikkea hyvää ja kaunista sekä lempeitä kesätuulia meille……..kaikille.

 9. Oi kun ihanaa kukkaloistoa – ja parin kuukauden päästä alkavat ensimmäiset kevätkukat ehkä jo kukkia… siitä se lähtee! Toivottavasti sulla on oikein terve vuosi edessä.

 10. Toivottavasti toiveesi, unelmasi ja lupauksesi toteutuvat. Minäkin unelmoin lämpimästä kesästä ja toivon sinulle kovasti terveyttä. Pidä itsestäsi huolta <3

 11. Puutarhuri täällä kateellisena katselee sinun pihaa! Omaa kun ei kesäisin kerkiä tehdä kun päivät menee duunissa toisten pihoissa 😀

 12. On niin upee kukintaa noissa kuvissasi.
  Vaikeaa on joskus pitää lupaus olla rehkimättä niin että sairastuu..mulle käy joka kevät jo niin kun hommat puutarhassa vie niin mukanaan.

 13. Täällä toinen kateellinen puutarhuri.

  Mutta lupaan toimia suurinpiirtein samalla tavalla kuin tähänkin asti. 🙂

 14. Kyllä lämmin kesä ja kukkien loiste on toiveissa. Hieman pelkään, mitä nämä karmeat pakkaset ilman paksua lumipeitettä tekee kasveille, tuhoja varmaan tiedossa. Mutta ehkäpä kyytiä saavat etanat ja kotilotkin.

 15. En ole lupauksia tehnyt, mutta täällä kökkiessä sisällä miljuuna vaatetta päällä yhdyn toiveisiin, kesää odotellessa!

  Kirpsakkaa viikonloppua <3

 16. Toivottavasti toiveesi ja unelmasi toteutuvat kaikkinensa.

 17. Kiitos, Saila. Voi olla, että maltti on koetuksella… Kukat vievät mukanaan.

 18. Niin minäkin olen ajatellut, että ensi kesänä täytyy olla lämmintä. Viime kesä oli, mitä oli ja nyt tällaiset pakkaset. Pakko joskus on lämmintäkin olla!

 19. Tuon lupauksen kanssa voipi olla vaikeaa… Mukavaa tätä vuotta, Kristiina.

 20. Tuo haaste oli kiva. Yleensä en haasteista perusta, mutta tämä oli kiva. Ai, minulla oli haaste?! Sinultako se tuli? Anteeksi, minulla on ollut kaikenlaista erikoista tässä, ja unohtelen nyt asioita. Kiitos kivasta haasteesta. Olisi tietenkin linkittänyt sinut, jos olisin muistanut… Jos joskus vielä haastat, lupaan tsempata.

 21. Jep, kiva unelmoida puutarhasta näin pakkasen keskellä.

 22. Jep, terveyttä tässä tavoitellaan ja toivotaan. Luulen, että tänä vuonna puutarhakausi alkaa entistä aiemmin..

 23. Kotilot saavat nyt kunnon kyytiä pakkasukolta. Hyvä niin!

 24. Hyvää alkanutta vuotta ja terveempiä päiviä ensi kesään! Maltti voisi olla valttia… yritän hokea itsellekin. 😉

 25. Toivottavasti toiveesi ja unelmasi toteutuvat ja erityisesti lupaus!!!!

 26. Ihania kuvia ja ajatuksia tulevalle puutarhakaudelle. Varsinaisesti lupauksia en tehnyt, mutta toiveena on viimeistellä keskeneräisiä projekteja. Tosin ei kait tuo puutarha valmiiksi tule 🙂

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: