Such a lovely time! – Ihana, ihana kevät!

Such a lovely time! – Ihana, ihana kevät!

Kevät on tällaiselle puutarhahörhölle ihan parasta aikaa. Puutarhassa kasvun näkee oikein silmissä. Joka päivä löytyy pihalta jotakin uutta ihmeteltävää. Eilen illalla pitkän puutarhapäivän jälkeen annoin kameran laulaa. Otin sekä valokuvia että videota. Mikki pörrää molemmissa mukana. This is absolutely the best time of the year. It happens a lot in the garden every day and I just love it! I took some pics yesterday evening in our garden. I also took two videos. Welcome to have a little walk with Mickey in our garden. First you can see how my hubby cut our old and dried cherry tree.

Kuvasta päätellen Mikki-apulainen on illalla yhtä väsynyt kuin emäntänsäkin. Unta ei tarvitse houkutella.

Eilen aloitimme pihahommat leikkaamalla vanhaa kirsikkapuuta oikein rajulla kädellä. Syksyllä puu varmaan kaadetaan kokonaan. Nyt ei voinut, sillä linnunpöntössä puussa on kaiketi asukkaita ja kukatkin saattaisivat kärsiä. Pitänee naamioida tuota rumaa puuta jollain köynnöksellä… Yllä minivideo operaatiosta.

Tässä tuli nyt vain murto-osa ottamistani kuvista. Mikki vie sinut pienelle, keväiselle pihakävelylle allaolevalla videolla. Klikkaamalla kuvan kolmiota näet videon. Klikkaamalla videon oikeassa alalaidassa olevaa nuolikuvaketta saat koko kuvaruudun kokoisen kuvan. Esc-näppäimellä pääset takaisin norminäyttöön.

Nyt me mennään Mikin kanssa unten maille. Heippa! I hope your enjoyed your walk with Mickey. Happy week!

61 thoughts on “Such a lovely time! – Ihana, ihana kevät!

 1. Kajnis on teidän puutarha.Omaani en ple ehtinyt paljoa laittamaan,odotan että tulppaanit ja narsissit nousisivat.

 2. Puutarhanne on alkanut kukoistamaan kuin taikasauvan iskusta! Muistan kun vielä hiljattain
  kirjoitit siitä miten odotat että pääset upottamaan sormesi multaan. Tuolloin kukkapenkkejä
  kattoi vielä valkea lumivaippa. Mikki saa taas hymyn huulille, koiruus osaa ottaa rennosti 🙂

 3. Kaunis puutarha. Mikillä on näin kasvukauden aikana paljon hommia puutarhassa.

 4. Ihanalta näyttää ja voi miten tuota vihreyttä onkaan jo nyt 🙂 <3 Eilen kävelyllä huomasin että yht äkkiä puutkin jo vihreänä ja nurmikot elinvoimaiset 😉 Ihanaa aikaa :)Mikille rapsutus <3

 5. Teillä näyttää jo niin komealta, myös Mikki joka sulautuu puutarhaan kuin aristokraattinen patsas.

 6. Kaunis puutarha ja valloittava puutarha-apulainen. Omaa silmää miellyttää kovasti tuo polkujen ja laajojen istutusalueiden yhdistelmä. Omassa pihassa on vielä minun makuuni liikaa nurmikkoa, mutta mies jostain syystä tykkää nurmikon leikkaamisesta. Ja lapsetkin tarvitsevat vielä tilaa leikkeihinsä, joten minulla on aikaa tehdä tulevaisuuden suunnitelmia :).

 7. Vehreältä näyttää, upeita varsinkin nuo tulppaanit! Meillä oli käynyt melkoinen kato pihalla rankan talven takia, tulppaaneista ja narsisseista osa jättänyt nousematta ja perennoissakin tuli aika paljon menetyksiä. Nyt vain saisi sataa, niin vehristyisi meidänkin piha 😀

 8. Puutarhasi on niin kaunis jo nyt. On se vaan niin mukava kun alkaa vihertää ja nyt jo tuometkin kukkivat. Ihana Mikki! Mukavaa viikon jatkoa!

 9. Huoh, miten kaunis puutarha !
  Kivoja nämä videosi, näkee kokonaisuuden paremmin , kyllä sun kelpaa
  kun on tuollainen puutarha-apulainen kuin Mikki on :)))
  Ihanaa puutarhailua sinulle 🙂

 10. Kaunista! Kevät on kyllä parasta, kun koko ajan maasta nousee uutta ihmeteltävää!

 11. Kevät on kyllä niin ihanaa. Teillä on jo melko vihreää, täällä vaaleanvihreä kausi onkin yllättävän pitkä. Kylläpä näyttää kauniilta tuo puutarhasi!

 12. NIIN kaunista! Ihanaa. Ihana puutarha! Tuntuu siltä, että tätä, juuri tätä hetkeä, on odotettu lähes vuosi. Oi onnea. Kiitos ihkusta videosta Mikin kanssa!

 13. Voi miten hyvältä näyttää. Toukokuussa ei ole uniongelmia, jos nyt ei muutenkaan 🙂

 14. Tämä on tosiaan parasta aikaa ja aika kuluu ihan siivillä, millään ei malttaisi illalla mennä sisälle kun on aina jotain katsottavaa, tutkittavaa ja kuopsuteltavaa! Voi että teillä on kaunista! Ihanalle Mikille rapsutukset!

 15. Millä vyöhykkeellä sä asut, kun on jo noin valtavan kaunis piha?
  Hyvää tiistai päivää sulle!

 16. Samoin täältä suurkiitokset esittäjälle ja avustavalle joukolle.♥♥

 17. Sun uskollinen apulainen osaa todella ottaa rennosti puutarhahommissa.

 18. Onpas siellä jo vihreää ja kukkaista! Voin vain kuvitella miltä kevät tuntuu ihmisestä joka rakastaa puutarhaansa yhtä paljon kuin sinä 🙂 Onpa kiva taas nähdä mitä saatte tänä kesänä aikaiseksi!

 19. Me kaadoimme myös pihasta kirsikkapuun, sillä sieltä tippui niskaan koko ajan jotain epämiellyttävää tavaraa. Puu kaareutui juuri kulkureitin yläpuolella. Lapsuudestani muistan pienen kirsikkametsikön, jossa kanat asustivat kesällä.

 20. Puutarhasi on kaunis ja rehevä jo näin keväällä. Mitä kasvia olet käyttänyt kukkapenkkien reunakasvina, se joka näkyy muutamassa kuvassa runsaan vihertävänä tulppaanien edustalla?

 21. Pikkusydän on tuon ison penkin reunuskasvina. Kukkii koko kesän ja tulppaanit peittyvät hyvin sen alle kukittuaan.

 22. Jep, tätä on odotettu. Eipä kestä, Saila. Ilo oli meidän!

 23. Kiitos, Johanna. Luulen, että tänä kesänä vahvistetaan jo olemassa olevaa.

 24. Teillä on kyllä kivan näköinen kevät! Mukavaa, että jaat sitä meille muillekin 🙂

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

 25. Upeaa kevätpuutarhaa kuvasi täynnä. Toivottavasti tuo kirsikkapuusi ei nyt kärsi tuosta leikkauksesta. Kirsikka kun pitäisi leikata lepotilassa aikaisin keväällä tai loppukesällä kovan mahlavuodon takia. : )

 26. Ei haittaa, jos kärsii. Puulle tulee lähtö viimeistään syksyllä.

 27. Kiitos tiedosta! Mielestäni monessa muussakin blogissa on kehuttu pikkusydäntä, täytynee siis pistää korvan taakse 🙂

 28. Niin kaunista ja Mikki on ollut puuhakas apulainen. Jihuu Firskarsit tuli, kiitos niin paljon voitosta ja ihanaa viikonloppua <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: