Kana ja mie – Chick and I

Halibatsuidaa! Miepä tein Mamin kanssa taas videon miun ja kanan seikkailuista. Kana on miun tärkein lelu. Mami mokoma pisti sen eilen pesukoneeseen ja sitten vielä kuivauskaappiin. Oli miun päivällä pituutta sen valmistumisen odottelussa. No, loppu hyvin, kaikki hyvin. Hi there! We made a video of my day with my chick. The chick is my favorite toy. Here you are!

Huisin mukavaa lauantaita! Myö mennään Mamin kanssa pihalle, vaikka se on nyt ihan lonkkavaivainen. Mie katon, ettei se rehki liikaa, ku se on vähä semmone… Pitäis varmaan köyttää tuoliin! Joskus myö ihmetellään, miksi tuollaista puutarhahöpöä on tuollaisella reumalla rangaistu. No, kukin kai saa sen lastin, minkä jaksaa kantaa.. Kivaa lauantaita! – Happy Saturday!

16 thoughts on “Kana ja mie – Chick and I

  1. Aivan ihana video, ja ihana Mikki! <3 Ihmeen hyväkuntoinen tuo kana on, jos se saa tuommoista kyytiä joka päivä. 😉 Kiitos lauantai-illan piristyksestä ja mukavaa viikonloppua.

  2. Voi tuota Mikkiä. Ihana kun hän odottaa kanastaan <3

  3. Hauska video. En usko, että Mikki oikein ymmärtää tuollaista kanapesua. Onneksi rakas lelu on yhä käyttökelpoinen.

  4. Hauska video! Kylläpä Mikki jaksaa odotella rauhallisena kaveria orrelta putoavaksi!

  5. Mulla on sama homma selkä on niin kipeä, ettei välillä tuu puutarha hommista mitään. Tuntuu että miks tää sairaus. Mutta se on niin.
    Osallistu kastehelmi kakku vadin arvontaan mun blogissa.

  6. Juu, osaa olla tarpeen tullen rauhallinen ja kärsivällinen.

  7. Kana on ollut Mikillä jo lähes vuoden. Ihmeen hyvin sitä pitää.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: