Mukava sadepäivä ja BIOLAN-ARVONNAN VOITTAJAT – Happy, rainy day!

Mukava sadepäivä ja BIOLAN-ARVONNAN VOITTAJAT – Happy, rainy day!

Heips! Tänään satoi aina tänne iltakuuteen asti. Nyt paistaa aurinko. Hyvä niin! Sade riittää nyt toistaiseksi. Myrskystä on siis selvitty. Tein kameran kanssa pienen kävelyn puutarhassa ja tarkastelin, mille siellä myrskyn jälkeen näyttää. Ihmeen hyvältä. Taidettiin selvitä säikähdyksellä. Ennen puutarhakierrosta kävin Mikin ja mieheni kanssa metsäkävelyllä ja vähän shoppailemassa maaseudulla taimia… Hi! It’s been raining and storming for a couple of days. Now, the sun is shining again. I made a video where we have a walk in a forest with Mickey, we’re shopping some plants and checking how our garden is doing after the storm.

Videolta näkyy kaikki edellä mainittu toiminta. Tällä kertaa videolla katsellaan vähän lähempää, mitä puutarhassamme kukkii ja kasvaa tällä hetkellä.

Ja sitten Biolanin arvonnan voittajat! Amppeli- ja Yrttilannoitteita voittivat Saraheinä Saran mökissä ja puutarhassa -blogista, Marja-Liisa Tuhansia sivuja -blogista, mummo Mummo ja koira -blogista, Villa ja Vispilä ja Tuija Satulinna-blogista. Onnea voittajille! Lähetättekö minulle blogini sähköpostiin [email protected] yhteystietonne? Ilmoitan ne Biolanille, josta teille lähetetään palkinnot. Kiitos kaikille osanottajille! Ensi sunnuntaina arvotaan se Fiskarsin Rikkaruohonpoistaja. Oletko jo osallistunut arvontaan?

30 thoughts on “Mukava sadepäivä ja BIOLAN-ARVONNAN VOITTAJAT – Happy, rainy day!

 1. Meillä on satanut melkein koko päivän, taas:( Nyt sais jo riittää vähänksi aikaa. Onneksi ehdin tänään aamupäivällä käydä kamerakierroksella puutarhassa:) Ja mulla oli kissakaveri seurana!

 2. Kyllä sulla on kukka poikineen tulla puutarhassa. Vähän alkaa omaa viherpeukaloa nyt kutittamaan enemmän ja enemmän.

  Ja hei, onnetarelle kiitokset, laitan postia tulemaan ?

 3. Hetkinen, onko Mikki käynyt sukupuolen, eiku lemmikkieläin vaihdossa? Näyttää kovin toisenlaiselta 🙂 Täällä sataa ja sataa. Lenkillelähtösuunnitelmat vesittyvät tuon tuostakin.

 4. Illaksi selkeni meilläkin, tosin tein hommia jo sateen aikana, silloin ei ole mäkäräisiä ja hyttysiä. Myrskyvauriot jäivät täälläkin olemattomiin.

 5. Ihana pörröinen kisumussukka =) Meillä täällä Pohjois-Savossa on edelleen pilvistä, mut onneks ei enää sada.

 6. Ihanaa, kiitos. Voittajan on helppo hymyillä sateisenakin päivänä. Laitoin sinulle sähköpostilla yhteystietoni.

 7. Kiva video taimikauppa vierailuineen ja puutarhakierroksineen.
  Minä uskoisin tuon sinun ruususi olevan teresanruusu, koska omassa pihassani olevat teresanruusut näyttävät samanlaisilta ja kukkivat juuri nyt eli samaan aikaan sinun ruususi kanssa.
  Voihan noita sinun käppyräisiä malvojasi.
  Upean rehevä tuo villiviinikasvusto aidalla. Minun villiviinini kupsahti talven aikana ja juuri kun se oli alkanut peittämään tukiverkkoaan. Istutin sen tilalle kärhöjä, joista pidän enemmän, joten ei ollut suurikaan häviö villiviinin menehtyminen, vaikka upean rehevä kasvi se onkin.

 8. Onpas sulla upea puutarha, mikä kasvien kirjo. Itsekkin pidän kärhöistä, mutta ainakaan lumikärhöä en ole saanut talvehtimaan. Nyt kokeilin ostaa loistokärhön, se on ainakin hyvin lähtenyt. 🙂 Kurjenpolvea olisi tarkoitus laittaa uuteen projektiin takapihalle, tykkään siitä kukasta ja lehdistökin on näyttävä. Kivaa alkavaa viikkoa!

 9. Liityinkin lukijaksesi, täältä saa hyviä vinkkejä puutarhaan. <3

 10. Tervetuloa lukijaksi, Outi! Kurjenpolvet ovat kauniita. Mukavaa juhannusviikkoa!

 11. Tuo kisu oli niin söpö! Ei meinannut tulla taimien katselusta mitään..

 12. Sade on tehnyt hyvää, mutta kyllä se saisi jo riittää… Kiitoksia arvontavoitosta, laitan sinulle sähköpostia 🙂

 13. Hieno juttu. Ilmoitan yhteystietosi Biolanille, jotta saat lannoitteet.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: