Avoin Puutarhamme peruttu su 7.8.2016

Avoin Puutarhamme peruttu su 7.8.2016

Heips! Ikävä kyllä minun täytyy perua Avoimet ovet puutarhaamme sunnuntaina 7.8.2016. Reuma painaa sellaisella voimalla päälle, että minun täytyy levätä, jotta olen kunnossa koulutyön alkaessa. Olen todella pahoillani, että joudun perumaan. Kolmena edellisenä kesänä olemme pitäneet portit auki ja niin oli tarkoitus nytkin. Sain onneksi ajan reumalääkärille, vaikka reumapolillakin lomaillaan. Ilmeisesti lääkkeeni eivät toimi ja kosteat ilmat ovat tehneet nivelille tehtävänsä. Tänä kesänä olen ottanut puutarhassa rauhallisesti, joten sen ei olisi pitänyt terveyteeni vaikuttaa. Enkä ole riehunut muutenkaan. Pyöräillyt olen tasan kerran koko kesänä todetakseni, etten voi sitäkään tehdä. Pienillä kävelyillä olen käynyt, mutta ei nyt onnistu sekään. Kyllä tämä mielen taas mustaksi vetää.

No, eipä kai näitä vaivoja olisi, jos ei olisi reumaa. Kirottu koko reuma, mutta siihen ei onneksi kuole. Se vain kiduttaa kivuilla. Elokuu on aina ollut pahinta aikaa kosteutensa vuoksi, mutta nyt on ollut koko kosteaa kesän ja olo on vain pahentunut.

Jep, näihin kuviin ja tunnelmiin. Mukavaa tiistaita!

61 thoughts on “Avoin Puutarhamme peruttu su 7.8.2016

 1. Voi kurjuus! Paranemisia sinne. Toivottavasti osaavat lääkärissä edes vähän auttaa.

 2. Sinun vointisi on nyt tärkeintä, avoimia tulee uusiakin seuraavina vuosina. Tsemppiä ja toivottavasti apu löytyy lääkäristä.

 3. Voimia ja paranemista sinne.
  Osallistuppas Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

 4. So sorry to hear about your debilitating pain and amending you healing thoughts. Your garden looks gorgeous as always!

 5. Joskus on pakko priorisoida. Terveys on ykkönen. Paranemisia sinulle!

 6. Voi ei, miten ikävää! Kuivempaa säätä, toimivia lääkkeitä ja kipujen poistumista ♥

 7. Voimia sinulle, toivottavasti saisit pian lääkkeet jotka auttaisivat oloasi.

 8. Onpa harmi, mutta tuleehan näitä päiviä! Toivotaan, että osaavat lääkärissä auttaa. Paranemisia ja lämpimiä ajatuksia ♥

 9. Onpas ikävää! Toivottavasti saat apua kipuihin lääkäriltä, ja pääset nauttimaan vielä loppukesästä. Reuma on kyllä pirullinen sairaus. Puutarhassasi näyttää niin kukkealta ja kauniilta, kävijöitä olisi varmasti ollut tulossa taas kovasti. Paranemispuhalluksia täältä Keski-Suomesta:)

 10. On ihmeellistä, että olet saanut aikaan niin hienon puutarhan kivuistasi huolimatta. Toivottavasti helpottaa syksyn kuluessa.

 11. Voi miten ikävää, olet kuitenkin odottanut tuota päivää:( Toivottavasti olosi kohenee pian. Ja onneksi saamme ihailla kukkiasi näin netin välityksellä:)

 12. Kiitos, Kati. Kyllä saan varmaan apua. Lääkärini vaan on nyt lomalla, joten joudun odottamaan pari viikkoa. Luulen, että lääkkeitä säädetään jotenkin. Tämä ei nyt toimi.

 13. Kiitos, Katja. Toivottavasti. Pitää nyt varoa. Siksi peruin tuon osallistumisen. Joutuisin seisomaan koko päivän ja rehkimään etukäteen. Otan nyt rennosti ja nuolen "haavojani".

 14. Kiitos! Minulla on hyvä lääkäri, joten enköhän saa.

 15. Kiitos, Saila. Tuo ilman kuivuminen auttaisi, tosin sitten pitäisi kastella.. Tuo kostea keli vaan on myrkkyä.

 16. Kiitos, Outi. Eiköhän se lääkäri minulle jotain keksi.

 17. Kiitos, Konnadonna! Pakko nyt säästää itseäni. Torstaina käy pieni porukka marttoja ja se on virallisen puutarhakauteni loppu. Sitten saa joka paikka hapsottaa ja parantelen itseäni. Onneksi minulla on perhe apuna.

 18. Kiitos, Eilamar. Ei tämä tauti joka vuosi vaivaa. Välillä meni vuosia, että olin lähes oireeton. Nyt on taas pahempi kausi, viime kesä ja nyt. Ehkä pitää vaihtaa lääkkeet.

 19. Blogissani on sinulle haaste ja tunnustus: vaaleanvihrea.blogspot.fi/2016/08/tunnustus-ja-haaste_2.html
  Ota mukaasi, jos tahdot.

 20. Tosi kurja juttu tuo sinun reumasi. Tämä on ollut kyllä todella kostea kesä. Tuntuu, että nurmikko on aina aamuisin märkä, vaikka ei olisi päiviin satanut. Hoida itseäsi, sillä se on toki kaikkein tärkein asia. Avoimia puutarhapäiviä tulee jatkossakin.

 21. Reumakipu on niin kurjaa, kamalaa, sattuvaa ja ikävää! Nyt on parasta ajatella ihan itsesi parasta, ensi vuonna on jälleen avoimet puutarhat, toivottavasti olet silloin paremmassa kunnossa ja toivottavasti kesä olisi silloin vähäsateisempi!

  Kaikkea hyvää ja haleja sekä enkeleitä!

 22. Puutarhapäiviä tulee vastakin, nyt vain lepoa, jos se yhtään helpottaa. Tsemppiterkuin Suska.

 23. Ikävää kaikille osapuolille, sinulle ja yleisölle. Toivotaan parempaa vaihetta sinulle, avaathan puutarhasi kuitekin näin netissä ja sehän on ihana!

 24. Harmillinen juttu! Paranemisia ja toivottavasti sää pysyy reumaystävällisenä.

 25. Voi harmi, se ottaa välillä reuma tiukemmin otteisiinsa. Isälläni oli se, kun olin lapsi eikä silloin ollut lääkkeitäkään niin kuin nyt. Toivottavasti osaat ottaa nyt rauhallisemmin ja levätä! On kyllä taas ollut sateista, nurmikko rehottaa. Tsemppiä!

 26. Harmillisia uutisia 🙁 Toivottavasti olosi kohenee pian!

 27. Kurjaa, mutta terveys ennen kaikkea ja jaksamista tarvitaan koulutyössä. Jaksamista sinne.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: