Tietysti kukkia ja Fiskars-arvonnan voittaja! – Flowers, of course!

Tietysti kukkia ja Fiskars-arvonnan voittaja! – Flowers, of course!

Tervepä taas! Tyttäreni toimi onnettarena blogini Fiskars-arvonnassa ja voittaja on nyt selvillä… Mutta pidetäänpä vielä voittajaa jännityksessä ja katsellaan ensin kukkia.

Mikki tässä tepsuttelee pihan perällä.

Täällä on muuten tällä hetkellä aika hassu sää. On lämmin, aurinko paistaa ja vettä sataa. Täydellinen keli puutarhalle!

Mitäköhän tuo Mikki tuossa nuuhkii kuono pystyssä? Noista hollanniniiriksistä ei ollut montaa päivää iloa. Enää yksi kukkii, muut jo lakastuivat.

Nyt on puutarhassa melkoisen rehevää.

Olin näemmä kylvänyt joskus keväällä kesämalvikkiakin. Tämä omenapuun alla oleva kukkapenkki on yllätysten penkki. Sieltä  on putkahdellut jos jonkinmoisia ylläreitä. Kuten tuo tarha-alpin takana kukkiva doorianvillakkokin. En tiennyt omistavani tuollaista. Ja sitten… ARVONNAN VOITTAJA!

Tehokkaat Fiskarsin raivaussakset voitti Between Rikkaruohoelämää-blogista. Onnea hurjasti! Saksilla on Betweenin kaltaisella puutarhurilla taatusti käyttöä, joten sakset pääsevät hyvään kotiin. Kiitos kaikille arvontaan osallistujille! Mukavaa sunnuntaita! Lopuksi oman pihan kukista tehty kimppu.

35 thoughts on “Tietysti kukkia ja Fiskars-arvonnan voittaja! – Flowers, of course!

 1. Ihanaa väriloistoa puutarhassa.
  Onnea arvonnan voittajalle ja kivaa sunnuntaita sinulle <3

 2. Iiik, minäkö voitin!!!! Ihan mahanpohjasta otti tämä yllätys. Ihanaa, upeaa, sillä noille löytyy taatusti käyttöä ja vieläpä piakkoin. Tänä syksynä nimittäin on aika laittaa talon päädyn pitkä norjanangervorivi tapille. Ja muutama lumimarja ja alapihan pajuangervoaitakin. Kiitos onnettarena toimineelle tyttärelle, kiitos Satu ja kiitos ihana puutarhakoira Mikki! Oikein aurinkoista ja lämmintä kesän jatkoa teille kaikille!

 3. Kovasti jännitin kun luin tai katselin Mikin pihakierrosta, että kuka voittaa ja eipä voi kuin onnitella Betweeniä ihan oikeaan osoitteeseen tuo arvonnan voitto nyt meni.Onnea!

 4. Onnea voittajalle! Ihana kimppu, kaikkea kaunista, terkuin Suska.

 5. Yllärikukat ja kasvustot ovat kivoja, joskin pistää miettimään, miksen muista laittaneeni tällaista.

 6. Onnea Betweenille ja kiva jos saamme lukea vielä raivaussaksista tositoimissa ;). Kaunis kimppu!

 7. Meillä kukkii kesämalvikki, jonka voitin keväällä arpajaisista Kiitos siitä.

 8. Minä istutan niin paljon kesän aikana, ettei ole ihme, jollen seuraavana vuonna muista. Saatan jopa kitkeä pois vahingossa.

 9. Onnea Betweenille, hieno voitto. Kukkaisaa on pihallasi ja varmasti tuota kukintaa riittää vielä sunnuntaillekin.

 10. Onnittelut voittajalle! Rapsutuksia sinne puutarhakoiralle, joka aina yhtä innokkaana on esittelemässä kaunista puutarhaanne!

 11. Kyllä tuo keltainen väri sopii sinun puutarhaasi ja tähän elokuuhun.
  Keväällä en voi sietää keltaista mutta ny se on upeaa.
  Onnea Between!

 12. Onnea voittajalle ja siellä kukat ja Miki yhtä suloisena keskenään. <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: