Mikki ylpeänä esittelee ;O) ja ARVONTAMUISTUTUS! – Mickey’s garden tour

Mikki ylpeänä esittelee ;O) ja ARVONTAMUISTUTUS! – Mickey’s garden tour

Heisulivei kaverit! Meikä on ollut vähän kesälaitumilla, eikä ole ehtinyt tänne blogimaailmaan. Homma on jäänyt aikalailla Mamin varaan. Mut nyt mie oon täällä taas. Ajattelinpa esitellä tämän viikon kukkapläjäyksen. S’il vous plaît.. tai sillai..

Lähdetään liikkeelle tästä perinteisestä yleisnäkymästä. Nyt myö pysytelläänkin vain takapihalla. Enks mie ookin komein kukka tässä kuvassa? Mamin lempparit, pikkusydämet ne vain jaksaa porskuttaa ja kukkia. Lila jalokallioinen kukkii kivasti myös. Osa nauhuksista vetelee jo viimeisiään. Neitoperhoset rakastavat nauhuksia.

”Liikenneympyrän” luona on nyt aika sinistä keltaisen lisäksi. Alppipiikkiputki kukkii ja pörriäiset kiittävät. Pinkki rantakukkakin kukkii ensimmäistä kertaa. Myö Mamin kanssa yllätyttiin, kun se onkin noin iso ja korkea. Tarha-alpi on kukkinut jo kuukauden.

Alkukesästä Mami hankki jättiverbenan ja tykkää siitä kovasti. Joku kärhökin tuossa kukkii, mut ei myö muisteta sen nimeä. Tuohon samaan kaareen nojailemaan on istutettu se hottiakin hotimpi hunajaruusu. Kärhöt tulee ja menee, joten tuskin tuossa ahdasta tulee, vaikka ruusukin on siinä.

Lisää jalokallioista ja harmaamalvikki..

Tässä kukkii kultapalloa, tsinnioita ja dahlia. Mami keräsi dahlioita ja tsinnioita kimpuksi. Tuli hieno kukkakimppu. Nyt meillä kukkii sisälläkin. Yleensä Mami ei raaski kerätä kukkia. Se on vähän höpö.

Tuossa yllä olevassa kuvassa on ihan Ruotsi-tunnelmaa! Heja Sverige!

Pusutunneli..

Vieläköhän viikon kuluttua sunnuntaina kukkii jotain? Mamilla on vähän huoli siitä, kun ollaan mukana niissä Avoimissa puutarhoissa taas. Jo neljännen kerran. Voipi olla, että ensi vuonna pidetään välivuosi. Tosin niin Mami sanoi viime kesänäkin. Oot sie mukana Avoimissa? Tuutsie meillä käymään? Mamilla kävi vähän hassusti sen Avointen profiilin päivityksessä. Myöhästyttiin päivityksestä päivällä, joten viime vuoden kuvat on siellä. No, ei kai se haittaa?

Tässä kukkii syyshortensiat. Onko se toinen hortensia, joka leikataan kai alas, pallohortensia? Mami kuulemma haluaisi sellaisen. Ootko osallistunut huomiseen Fiskars-arvontaan? Palkintona on huikeet Fiskarsin raivaussakset. Arvontaan pääset osallistumaan TÄSTÄ. Lycka till! Mites siun viikonloppu? Pukkaako kukkaa?

Mikki ♥

21 thoughts on “Mikki ylpeänä esittelee ;O) ja ARVONTAMUISTUTUS! – Mickey’s garden tour

 1. Oi kuinka upeaa ja varmasti tulisin jos lähempänä asuisin. Mikä kukkaloisto ja väriloisto mutta karvakamu on kyllä kaunein kukka <3

 2. Moi Mikki, kyll meilkin vähän kukkaa pukkaa, mutt ei niin paljon kuin teill. Oot selvästi komein kukka.

 3. Kukkaa pukkaa 😀 Rantakukka on tosiaan korkea, mutta kaunis, ja kukkii pitkälle alkusyksyyn.

 4. Ihanan runsasta! Kyllä varmaan Puutarhapäiväänkin kukkia riittää 😀

 5. Täällä pukkaa tänään rippiruusua tyttäremme pääsee ripille <3 Ihana esittely Mikiltä,kiitos ja rapsutus <3

 6. Voi Mikki, tulisin peräti sinua moikkaamaan, jos matka olisi lyhyempi ja vähemmän velvollisuuksia. Kiva, että esittelet mamin puutarhaa virtuaalisesti meille, jotka emme pääse paikalle. Ja kyllä, arvontaan on osallistuttu kovasti voittoa odotellen.

 7. Huikean kaunista ja krapsutuksia somalle puutarhahauvelille♥

 8. Aikas on rehevän kukkaisaa! Mikäs on tuo kaunislehtinen, polun toisella puolella dahlioiden kohdalla? Onko se sormivaleangervo… milloin se kukkii.. Pallohortensiaa suosittelen, ne kukkivat todella pitkään ja kuihtuneet kukinnotkin ovat kauniit. Niiden valkoisuus oikein loistaa syyskesän hämärissä illoissa. Blogissani on kuvia: parasta-aikaani.blogspot.fi/2016/07/valkoisten-pallojen-lumoissa.htmln. Itse en leikkaa pallohortensioita alas, typistän vain kärjistä hiukan keväällä. Alasleikkaaminen kannattaa tehdä jos oksat ovat paleltuneet talvella.

 9. Kiitos! Olisi kiva tavata Juusokin! Voisi vaan olla, ettei Juuso tykkää miusta..

  T. Mikki

 10. On se sormivaleangervo. Kukkii kesäkuussa ja tuoksuu hyvälle. Kiitos, pallot siis hankintaan!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: