Tomaattien koulintaa, pistokkaita pelargoneista ja arvonnan voittaja!

Hei! Luvattu Föhn-tuuli ei tavoittanut meitä täällä kaakossa tänään. Kaikki mahdollinen sää koettiin pakkasaamusta lumisateen ja vesisateen kautta auringonpaisteeseen. Sopivasti ehdin olla pihalla tuon auringon näyttäytymisen aikoihin. Pistinkin siitä live-kuvaa Facebookin puolelle. Hetki siitä ja alkoi kaatosade ja olikin lähdettävä sisälle. Sisällä otin Mårbackasta pistokkaita ”satumaiseen tyyliin” ;0D, koulin taimia ja tulipa selville daalia-arvonnan voittajakin. Kaiken tuon näet alla olevalta videolta. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Aurinkoista uutta viikkoa!

15 thoughts on “Tomaattien koulintaa, pistokkaita pelargoneista ja arvonnan voittaja!

 1. Minullakin tomaatinalkuja tulossa vaikka pienelle pitäjälle. Onnea daalioiden voittajalle!

 2. Täällä tuo Föhn-tuuli puhalsi todella kovaa, hrr! Onnea arvonnan voittajalle 🙂

 3. Täälläkin oli tänään tosi tuulinen päivä! Onnea voittajalle!

 4. Jotenkin niitä vain tulee…joka vuosi! Mukavaa uutta viikkoa!

 5. Täällä ei mikään kovin hurja tuuli tuivertanut. Ihme kyllä..

 6. On se ihan kivaa, jollei ole koulittavaa satamäärin. Minulla tuppaa yleensä olemaan, vaikka koetan aina varoa. Kivaa viikkoa, Aliina!

 7. Onnea voittajalle, kouluttamisessa sitä puuhaa riittää. Mukavaa alkanutta viikkoa:)

 8. Onnea voittajalle!
  Sunnuntain sää meni kyllä reunasta laitaan. 🙂
  Kivaa viikkoa!

 9. Minua kiinnostaa millainen on tuo apuväline jolla nostat noita pikku taimia mullasta? Näyttää käyvän niin kätevästi. Ja vielä hassu kysymys: ennen puhuttiin aina kouluttamisesta ja nyt sanotaan kouliminen. Ovatko ne sama asia?

 10. Se on sellainen muovinen puikko, jossa on kolmionmuotoinen kärki. Sama asia kouluttaminen ja kouliminen. Aurinkoista viikkoa, Kristiina!

 11. Kiittelin jo aikaisemmassa postauksessasi, ihanaa, mie voitin! En ole tällä viikolla ehtinyt lueskelemaan blogeja, saatikka kommentoimaan, vasta tänään huomasin voittaneeni, olipa mukava ylläri! Valkoisille dahlioille ja muillekin voittokukkasille löytyy kyllä paikka!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: