Nordiska Trädgårdar 2017

Nordiska Trädgårdar 2017

Hei! Tässä tulee nyt kuvapläjäys viime viikonlopulta Tukholman Nordiska Trädgårdar -puutarhamessuilta. Aloitetaan vaikkapa parvekenäyttelyllä… Ensimmäisessä kuvassa malliparvekkeen värit ja sävyt miellyttivät minua.

Rappioromantiikkaa..

Vähän boheemimpaa…

Siinä olivatkin ainoat suht onnistuneet malliparvekekuvani. Ei ollut kuvaaja ihan parhaassa terässä näillä messuilla. Huoks. Videointikin unohtui. Liekö perjantain tapahtumat saaneet sielunelämäni sekaisin? En oikein keskittynyt.

Nurmiflyygeli pääsiäisteemalla..

Luonnonmukainen mekko..

Kvaak, kvaak

Tuollaiset linnut olisivat hauskoja puutarhassa. Kävimme messuilla lauantaina aamupäivällä. Kun menimme kymmenen aikoihin oli kaksi noin 50 metriä pitkää jonoa. Tarkat turvatarkastukset saivat jonot aikaan. Kun lähdimme pari tuntia myöhemmin, olivat jonot jo 150-metrisiä. Messujärjestäjät tarjoilivat jonottajille lämmintä juotavaa. Huomaavaista.

Messukeskuksen vieressä kukki kauniisti. Ja niin kukki Tukholman keskustassakin. Kirsikkapuut aukoivat jo nuppujaan.

Tällainen kuvapläjäys tällä kertaa. Ensi postauksessa lisää messukuvia ja katsaus Zetasin puutarhaan. Mukavaa keskiviikkoiltaa!

29 thoughts on “Nordiska Trädgårdar 2017

 1. Olipas hauskoja lintuja. Minä olisin varmaankin raahannut tuollaisen lentokoneeseen.

 2. Oli kyllä hurja reissu. Messut näyttivät olevan ihana runsaat ja monipuoliset – ja noista parvekkeista löytyi varmasi jokaiselle joku sopiva suosikki! Tuo rappioromantiikka tuntuu vetävän puoleensa kummasti…

 3. Olipas ihana messupostaus, piti katsoa kuvat useammankin kerran. Ihana katsella muiden kuvia, kun itse ei päässyt osallistumaan. Ihana tuo nurmiflyygeli. – Hyvää pääsiäisen aikaa!

 4. Aivan upealta näyttää messut näin kuvienkin välityksellä. Ihana tuo kukilla rakennettu mekko.
  Ihanaa pääsiäisen aikaa Satu ❤️

 5. Kiva kun otit kuvia ja sain olla mukana matkalla. Ehkä joku vuosi käyn itsekin siellä 🙂

 6. Kaikki muut näkymät näyttivät tutuilta, mutta nurmiflyygeli taisi jäädä meiltä huomaamatta. Oliko se samassa hallissa kuin parvekkeet? Siellä me ei Marjan kanssa muuta katsottukaan läpi kuin parvekenäyttely, oli kova kiire takaisin A-halliin kasvien pariin 🙂 Mukavaa pääsiäistä!

 7. Näyttää siltä, että messuilla oli paljon katseltavaa. Hyvää pääsiäistä sinulle!

 8. Nuo linnut oli tosi kivoja. Enpä uskaltanut ottaa riskiä, saisiko ottaa koneeseen. Oli erityisen tarkka syyni terrori-iskun vuoksi.

 9. Oli tuolla messuilla paljon kaikenlaista kivaa. Jotenkin odotin vain vielä enemmän. Se oli hienoa, että kaikenlaiset patjakauppiaat puuttuivat. Olivat kokonaan puutarhamessut ilman muita toimintoja.

 10. Kiitos, Anneli. Enemmänkin olisi kuvia ollut, jos vain olisivat onnistuneet. Tuo messuvalaistus ja ihmispaljous asetti haasteensa.

 11. Minä olin nyt ensimmäistä kertaa. Seuraavaksi haaveilen käyväni Tukholmassa puutarhamatkalla joskus kesäaikaan.

 12. Nurmiflyygeli oli päähallissa. Parvekehallilla minäkin katsastin vain parvekkeet.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: