Hiljaiseksi vetää..

Hiljaiseksi vetää..

Hei! Hiljaiseloa. Meni nimittäin ääni eilen illalla. Tämä päivä on mennyt kökkiessä hiljaa kotosalla. Postinhakureissulla otin muutaman kuvan, jotta voin edes blogijutun tehdä. Aamupäivän jo makasin ja vähän nukuinkin. Meikäläisen pitää olla varovainen näitten flunssien kanssa reumani takia. Nivelet tulehtuvat helposti, kun on tauti päällä.

Kotkansiivet ovat nyt kauneimmillaan. Kuvat on Länsipolulta.

Sammalleimut aloittelevat kukintaansa polkujen varsilla.

Alla olevasta kuvasta näkee sen, että Lillevilla on pienessä rinteessä.

Tämmöstä tänään. Toivottavasti huomenna jo ääni kulkee. Ei tämä auringonpaisteella kotona sisällä nököttäminen mitään herkkua ole. Onko sinuun iskenyt kevätflunssa? Mukavaa tiistaita!

39 thoughts on “Hiljaiseksi vetää..

 1. Voi ihme miten kauniita kotkansiipiä. En ole tuommoisia nähnytkään. Ajattelin vain että jotain saniaisia… joista kyllä kaikista kovasti tykkään ?Teillä alkaa jo olla paratiisin tuntua pihassa. Flunssa tosin on kovin proosallinen vaiva, ja meille opettajille äänenmenetys on erityisen harmillista. Minä olen säästynyt toistaiseksi tänä vuonna kokonaan (koputa puuta). Pikaista paranemista sinulle ! ?

 2. Oh no. Onneksi sinulla on tuo ihana puutarha, jonka katselu varmasti piristää, edes vähän. <3

  Mulla ei ole kevätflunssaa, mutta ystävältäni meni myös ääni. Kummallisia tauteja sitä onkin liikkeellä.

 3. Ei minuun, mutta mies sairastaa kevätflunssaa. Itse sairastin kolme viikkoa maaliskuussa. Yhdessä sairastimme jouluaatosta pari viikkoa.
  Ihanat kotkansiivet. Luin jostakin vinkin, että ei kannata syksyllä leikata kuihtuneita oksia pois, niin saa uusia alkuja. Nyt pihallamme nousee monta uutta kotkansiipeä 🙂
  Tuo kastelukannu on kiva idea. Hauskasti vesi lentää sankosta.
  Paranemisiin <3

 4. Paranemista, älä kiirehdi taudin kanssa! Sain viime keväänä juuri näihin aikoihin keuhkokuumeen, oli kyllä sietämistä sekä taudin kanssa, että hitaan paranemisen. Onko viimeisessä kuvassa kultatyräkki niin muhkeana, upea kasvusto?

 5. Nyt villasukat jalkaan, kaulahuivi kaulaan ja lämmintä mehua kuppiin, ettei tauti pahene. Sinä kuulut niihin tunnollisiin työntekijöihin, jotka sairastuvat vasta loman lähestyessä tai peräti lomalla.

 6. Oi ei, koitahan parannella itsesi. En uskalla edes kehua olleeni terveenä flunssalta kun juuri loppui ihan muiden syiden vuoksi kaksi melko rankkaa antibioottikuuria.
  Tiedätkö, Pionista kurkistelee pieni nupun alku, jeee.

 7. Ei ole onneksi flunssa iskenyt. Monella tutulla on tuollainen flunssa tullut, jossa ääni lähtee ihan kokonaan. Ihan kamala tilanne tällaisille höpötädeille!
  Parana pian <3

 8. Kyllä teillä näyttää jo niin kauniilta. Toivottavasti paranet pian <3

 9. Mä en kestä!!! Täällä ei näytä tulevan kesää ollenkaan, nyt olen kateellinen ?
  Pikaista paranemista!

 10. Teillä on niin kaunis puutarha!
  Pari päivää minullakin on ollut kurkkukipeä ja nyt on nenä puolittain tukossa.
  Pikaista paranemista sinulle<3

 11. No voi harmi,ne kevätflunssat ,kun tahtoo aina pitkittyä(toivotaan ettei)kyllä teillä on vaan nii-in I-H-A-N-A puutarha .Silmä oikein lepää ,kun kuvia kattelee =)

 12. Voi ei 🙁 Koitahan parannella, että pääset taas kuntoon, täälläkin liikkeellä vaikka mitä tauteja, itse sain vatsataudin ja kuumeen viimein selätettyä!

  Kyllä teillä on upea piha ja niin siisti ja kun nuo kaikki vielä alkavat kukkia, voi vain kuvitella sitä kauneutta!!! Mukavia viikonjatkoa Satu <3

 13. Kuvan kotkansiivet ovat läpikuultavia avautuessaan aurinkoisena päivänä. Tämä osoittaa jälleen kerran, että pihan vihreät ovat hienoimmillaan keväällä.

 14. Kiitos, Rita A. Joo, ei tällä äänellä jaksa viittä kuutta tuntia puhua. Tästä se kaunis aika alkaa!

 15. Juu, kyllä se piristää. Mulla ei ollut flunssaa koko lukuvuonna, mutta nyt viime metreillä iski.

 16. Meillä nuo ovat lisääntyneet kovasti, vaikka on leikattukin. Jostain puutarharyhmästä tuon kannuidean bongasin. Kiitos, Mai. Mukavaa viikkoa!

 17. Joo, pitää varoa. Mulla nämä taudit iskevät helposti niveliin. Jep, kultatyräkkihän se.

 18. Join just kannullisen teetä. Tuli liikaa valvottua viime viikolla ja väsähdin. Heti iski tauti.

 19. Joo, äänen menetyksellä tämä alkoi. Nyt vuotaa nokka ja aivastuttaakin. Kiitos, Outi.

 20. Kiitos, Johanna. Tiedän tunteen. Samoin fiiliksin katselen monesti noita eteläisempiä puutarhoja.

 21. Onnea selätyksestä. Onneksi ei koske mihinkään. On vain naatti olo ja ääni ei kulje. Kiitos, Sari. Mukavaa viikkoa!

 22. Joo, tämä on hempeän vihreää aikaa. Muutaman viikon kuluttua on jo toisenlaista.

 23. Paranemista! Sammalleimuja pitäisi istuttaa meillekin. Kauniita kuin mitkä.

 24. Kyllä, meilläkin on lapsilla flunssaa. On kurjaa olla viimeisellä viikolla poissa koulusta ja eskarilaisella ja jäi juhla väliin, mutta eskariopet toivat ruusun ja todistuksen kotiin. Miten ihania olivat! Ja ihania nää puutarhasi kuvat, niin piristävää kukkarunsautta, kun tuntuu ettei omassa pihassa rehota vielä kuin rikkaruohot! Miten ne aina puskeekin ensimmäisenä… Onneksi täälläkin Tulppaanit alkavat kukintaansa!

 25. Paratiisi tai satumaa!! Miten ihmeessä ei näy yhtään rikkaruohoa?

 26. Tosi huomaavaiset opet! Kiitos, Kesätuulia. Meillä varmaan tulput hiipuu, kun sateet tulevat.

 27. Voi mahoton kun siellä kukkii jo! Ihana on tuo sun puutarhas! Meillä ei ole kotkansiivistiä vielä mitään näkyvissä, eikä lehdetkään edes puissa… ihan paljasta! No sentään tulppaanit on nupulla ja narsissit kukkii 😉 Ja kyllä sairastettu on täälläkin, ensin flunssa ja sitten viikko mahatautia, nyt jo voiton puolella. Joten jospa ne ois sitte tältä kevättä pois huolesta! 😀

 28. Aivan ihanat kotkansiivet! Pikasita paranemista!!! Minusta kurjinta on sairastaa kesällä, kun on hyvä sää. Nyt täällä kyllä sataa ja sitäkin on jo toivottu.

 29. Kiitos, Teija. Joo, kaipa ne taudit on joskus pidettävä.

 30. Kiitos, Maria. Joo, sade tulee tarpeeseen. Keskiyöllä pitäisi sateen alkaa täälläkin. Joo, ei oo kivaa ollenkaan.

 31. Mulla ei sentään ääni ole mennyt, mutta viime yönä yskin niin kauheasti, etten meinannut saada nukuttuakaan.

 32. Viime viikolla oli flunssan poikanen, ja ei vaan voinut muuta, kun työpäivän jälkeen petiin, pari kaunista, hyvää puutarhapäivää siinä meni, joten tunnistan tuon tuskaisan tunteen. Kyllä sinulla alkaa näyttää upealta siellä pihallasi!

 33. Ihana puutarha ja kauniita värejä! Kevät on täynnä odotusta!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: