Tuli taas tehtyä ”Sulo Vilénit” + ARVONTAMUISTUTUS!

Tuli taas tehtyä ”Sulo Vilénit” + ARVONTAMUISTUTUS!

Hiphei! ”Ku halvalla sain!”. Siinäpä päivän motto! Ajoin tänään ihan sattumalta taimimyymälän ohi ja näin aitojen läpi paljon punaisia hintalappuja. Pakkohan sinne oli kurvata katsomaan, mitä myyvät alella. Kaikki ruusut, perennat ja havut olivat puoleen hintaan! Jes!

Kuvassa kultapallotuija

Ihan vain katselin, mitä on.. Nooh.. mukaan tarttuivat kaksi japaninsypressiä, kultapallotuija, laakakataja, sinikataja, pesäkuusi, lila alppiruusu ja vaaleanpunainen tarhapäivänlilja. Facen puolella esittelin live-videolla ostokseni. On se video siellä vieläkin, jos kiinnostaa nähdä ostokset. Hih, sitten olikin taas sovittelemista, että sain havut mahtumaan. Pientä fiksailua piti tehdä, mutta hyvin mahtuivat takapihalle.

Länsipolulla kukkii edelleen.

Itäpolulla kukkii myös.

Koko päivä meni puutarhassa ja havujen myötä tuli vielä istutushommiakin bonuksena. Kiva päivä! Miten sinun juhannuksesi sujui? Huomenna sitten arvotaan! Joko olet osallistunut? Jollet, pääset arvontaan TÄSTÄ.

17 thoughts on “Tuli taas tehtyä ”Sulo Vilénit” + ARVONTAMUISTUTUS!

 1. Onnea on jussina auki oleva taimimyymälä, jossa on vielä alennus päällä! Olen niin kateudesta vihreä kuin kuvittelemaan pystyt. Upeat löydöt! On siinä Mikillä istutuksissa vahtimista 😀

 2. Hih, arvaa yllätyinkö, kun oli auki ja ale päälle. Meikä oli alehaukkana heti paikalla ja napsin parhaat havut päältä. Perennoissa en nähnyt sellaisia, joita ei jo olisi. Ruusut oli alennettu jo aiemmin ja silloin kävin myymälässä. Toki niitäkin ostin. Harvinasita oikeesti, että saan jotain alesta. Toivottavasti Mikki vain vahtii, ei lirittele havuihin..

 3. Tottakai pitää hankkia jos kerran halvalla saa ja tilaa löytyy aina uusille kasveille:-)

 4. Oliko teillä jussina tosiaan taimikauppa auki ja kaiken lisäksi noin hyvä ale! Upeita hankintoja teit! Juhannuksen olen hissutellut, tänään täytyy puuhastella sitten sitäkin enemmän 😀 Mikki onkin paratiisin vahti, hieno virka!

 5. Hieno juttu, Sinulla on niin ihana puutarha ettei sitä voi kun ihmetellä, mutta aikaa ja työtähän se vaatii. Mikille halit ja hyvää kesää, juhannusjuhlinta vaimenee tässä pikkuhiljaa, aatto oli hiljainen, olimme vain kahdestaan, odotoin lapsenlapsia käymään ja vieraitakin alunperin… oli kuitenkin juhannus, ei mitään huipputunnelmaa.

 6. Mua ei saa enää edes päästää puutarhalle kun aina menen muka jotain katselemaan ja joka kerta jotain tarttuu mukaani.

 7. Näin sitä juhannusta pitää juhlistaa 😀 Ei ole parempaa tapaa kuin tehdä hyviä löytöjä taimimyymälässä.

 8. Kävipä hyvä tuuri. Jostain toisestakin blogista luin että puutarha-alet ovat alkaneet. Olisikohan taimimyymälät tänään auki, täällä näyttää sää sen verran kurjalta että voisi lähteä bongailemaan alelöytöjä. Aina sitä sen verran on tilaa uusille taimille. Ja etenkin havuja minun pitäisi lisätä.

 9. Enpä olisi tuollaisen tilaisuuden ohi kyennyt ohi ajamaan minäkään. Täällä kyllä kaikki taimikaupat ovat kiinni, joten houkutuksille ei voi edes altistua. Harmi, kivat houkutukset on mukava selättää.

 10. Alet vetää kyllä aina puoleensa, oli se kauppa sitten mikä tahansa 🙂

 11. Ainahan sitä muutaman taimen saa tungettua johonkin pihallaan… Minä kävin loppuviikosta parissa taimimyymälässä ja auto oli niin täynnä kukkia, etten meinannut ite sekaan sopia! Kotona ja työpaikalla oli vielä monta ruukkua tyhjänä, mutta kummasti ne upposi jonnekin ja lisää saisi hakea. Meidän juhannus on ollut kolea ja osin sateinen, pipo päässä on pihahommia tehty.

 12. Hienot kuvat! Kultapallotuija kuulostaa mielenkiintoiselta – vaihtelua perusvihreisiin. 🙂

 13. Hyviä hankintoja oot tehny. Meillä on satanu tännään ja vieraita on käyny. Miullakin on aina ongelma, ensin ostan taimen ja sitten mietin mihin sen laitan.

 14. Oletpa tehnyt löytöjä!!! Miksei meillä ole tuollaisia alennusmyyntejä, mulla olis just nyt tarvetta kasveille…

 15. No tuolla pihalla touhutessahan juhannuskin on mennyt….Kun yhden kohdan saa tehtyä, niin uudet ideat nostaa päätään ja taas touhutaan 🙂 Eipähän käy tylsäksi.
  Uskaltaiskohan sitä itse mennä käymään puutrahaliikkeessä???? 😉

 16. Tervehdys Satu ja onnea ykkössijoutuksestasi Top:ssa. Miten nautinnollista olikaan taas kuljeksia Mikin kanssa puutarhasi poluilla ja nauttia kaikesta kauniista. Tuo uusi puutarhamajanne ihastuttava kerrassaan!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: