Mikki hohtaa kilpaa kukkien kanssa…

Mikki hohtaa kilpaa kukkien kanssa…

Moikkelis! Jälleen uusi viikko ja sadetta pukkaa. Ties monennenko päivän jo putkeen.. Onneksi sade välillä taukoaa. Sikäli harmittaa, että puutarhan kukkaloisto on parhaimmillaan ja siitä ei pääse nauttimaan.

Etupihan kukkaloisto jatkuu ja takapihallakin paranee.

Itäpolulla pukkaa kukkaa..

Mikki sitten päätti mennä tuonne pusikkoon, ts. keskelle kukkapenkkiä väriminttujen sekaan. Siellä oli jotain erittäin mielenkiintoista.

Hohto-Mikki oli jälleen liikkeellä. Mitähän tuo koira oikein ”nappailee”, kun hohtaa noin iltavalossa. En käytä kuvatessa salamaa ja on päällä automaattiasetukset.

Lauantaina meillä vieraili Joensuun puutarhaseura. Ei sää suosinut. Pihakierros ehdittiin tehdä hyvällä säällä ja sitten taivas aukeni. Vettä tuli yli tunnin kaatamalla. Että semmosta.

Vieraiden tullessa paistoi ja ..

lähtiessä satoi. Meillä on nyt sateesta huolimatta mukava viikko. Saimme lauantai-iltana nuoren vieraan Iso-Britanniasta. Ruosteinen enkku saa harjoitusta. 

Mites teillä? Sataako, vai saatteko nautti auringosta? Joka tapauksessa Kivaa viikkoa!

48 thoughts on “Mikki hohtaa kilpaa kukkien kanssa…

 1. Voi hitsi, siellä vaan sataa ja täällä vaan ei yhtään. Tulisipa sateet tänne!
  Ihanaa tuo kukkaloisto, voin kertoa, että lurpottavat perennapenkit eivät ole mitään kaunista katsottavaa. Puutarhavieraat olivat varmasti tyytyväisiä, ja sää nyt on mitä on, kyllä kaikki suomalaiset sen tietävät. Kunhan ei tule lunta.
  Mikki taitaa nappailla samaa kuin hattivatit 😉

 2. Voi noita sinun upeita kuvia!! Mikki nauttii selvästi tuolla puutarhassa makoilusta♥ Harmi vaan kun aina jaksaa sataa..täälläkin koko päivän tihutellut, mutta onneksi on vielä kesää jäljellä:) Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

 3. Sulla kukka loisto vain paranee.
  Täällä päin Suomea ei ole pahemmin satanut, melko hyvä sää, ei ole kyllä hellettäkään.
  Tämmöstä pilvi poutaa.

 4. Sade on kurjaa vaikka on sillä hyviä puoliakin, tuo puutarhaan rehevyyttä eikä tarvitse itse puljata kastelun kanssa. Silti saisi nyt muutamaksi päiväksi riittää.
  Hieno kukkaloistoa, kelpasi vieraiden kierrellä puutarhassa.

 5. Sataa rop rop rop, sataa rop rop rop. Sataa aivan kaatamalla. Kertoo lastenlaulu.

 6. Miten jollakin voi olla noin kukkaisa piha!! On siinä ollut valtavasti työtä ja on tietysti edelleen… Terveisin "laiska puutarhuri" Sesse 🙂

 7. Puutahasi näyttää ainakin kuvissa tosi kauniilta ja kukkaisalta, joten ihan hirveää tuhoa sateet eivät ole tehneet. Eikä Mikin säteily yhtään haittaa. Oppaan pitääkin näkyä.
  Meillä ei tänään ole satanut, mutta ei paljon puutukaan. Kesällä voisi sateettomuuden lisäksi olla myös lämmintä. Vähän enemmän kuin +16 astetta.

 8. Kiitos vielä kerran kun saimme tulla vierailulle kauniiseen puutarhaasi. Oli niin kaunista!

 9. Paljon on kaunista kaheltavoo siun puutarhassa. Hyvin on kasvit satteesta huolimatta pystyssä kestäneet! Meilläkin on ollu satteista, eilen sato muutaman ravakan kuuron, ei onneks viljoja kuatanu, ois puijessa hankaluuksia!

 10. Mahtavan värikästä. Mikillä on oikein hyvä väri, löytyy hyvin puutarhasta. Hassua miten kuvista hoksaa aina ne jutut, jotka itsellä on juuri silloin omaan puutarhaan liittyen mielessä. Nyt huomioni kaiken kukkaloiston keskelläkin kiinnittivät hienot sormivaleangervosi.

 11. Kun sataisi täälläkin. Ihan rutikuivaa on, rikkaruohotkin lerpattavat. Ei varmaan pitäisi lomalaisen valittaa, että aurinko vaan paistaa koko ajan, mutta maailma on vähän eri näköinen puutarhaharrastajan silmin ?.

 12. Voi tuata kukkapalioutta! Täälon ollu pilivine poutasää, yällä kyllä satoo.

 13. Todella kukkaisaa ja kaunista. Toivottavasti sateet hellittävät. Meillä oli sunnuntaina lähes hellelukemat.

 14. Minua ärsyttää,kun emme pääse sateen takia rakentamaan kasvihuonetta ja grillikatosta riittävästi. Loman loppukin jo häämöttää. Voin kuvitella, että sinua harmittaa, jos et pääse nauttimaan kukkaloistosta tarpeeksi.

 15. Meillä on satanu kans, vajaassa 2 viikossa tullu kohta 2oo ml vettä! Ei tarttie enää tulla.
  Ihanan runsaasti kukkii sun piha!

 16. Sadetta on piisannut meilläkin. Joskus tullut oikein rankkasateita ja piiskannut kukkia rikki. Harmittaa. Minullakin on koira usein kanssani pihassa. Mökkipihan yhdessä osassa kasvaa mustikkamättäitä. Syö mustikoita suoraan puskista!

 17. Ihana Mikki ja itse mietin, onko tämä mielikuvituksen tulosta, vai onko tämä yksi vehreimpiä kesiä naismuistiin ja ehkä juuri siksi, kun ei aurinko niin paljon porota. Tuntuu, että luonto on todella kauniina.

  Kivaa viikkoa teille <3

 18. Säälle ei voi mitään, mutta sille voi, että on pakko todeta puutarhasi olevan kaunis ja värikäs! Ilo silmille!

 19. Upeaa kukkaloistoa puutarhassanne! Täällä ei onneksi kovin rankasti ole sadellut, vain tihkutellut. Hyvä juttu, sillä pionit kukkivat nyt parhaimmillaan puutarhassani. 🙂

 20. Toivotaan teille poutaa. Minä toivon lämpöä.
  Mahtavaa kukkaloistoa.

 21. Wau mitä ihania kukkia ja kasveja sinulla siellä onkaan! Meidän salaattikasvulaatikkoon taas etana oli menneet…sama oli viime kesänän.Millähän ne häätää sieltä pois?

 22. Tasan eivät mene vedet! Meilläkin välillä lurpottaa, mutta sateen vuoksi. Hih, Mikki on hattivateille sukua..

 23. Mikki viihtyy puutarhassa yhtä hyvin kuin minäkin. Mukavaa loppuviikkoa!

 24. Meillä ei toistaiseksi ole ollut yhtään hellepäivää. Voisi olla edes yksi..

 25. Se on totta, että kastelulta säästyy. Sade olisi ihan jees, jos sitä olisi kohtuudella ja mieluiten öisin. Nyt on ollut niin, että yöllä ei sada, mutta päivällä sataa.

 26. Rakastan kukkia yli kaiken. Ei tunnu työltä. On rakas harrastus.

 27. Ei meillä mahdottomia tuhoja ole tullutkaan. Onneksi sade on välillä pitänyt taukoja. Hih, joo Mikki näkyy kauas. Sadetta saa olla, kun ei tule jatkuvalla syötöllä. Lämpö olisi kivaa.

 28. Olen tukenut korkeat kasvit, sillä muuten olisivat nurin.

 29. Joo, Mikki löytyy. Sitä tulee katsottua, mikä kiinnostaa.

 30. Minä taidan jo luopua toivosta kauniitten kesien suhteen. Tämä on nyt kolmas perättäinen tätä laatua.

 31. Joo, kyllä harmittaa. Minkäs teet? Tämä on tällaista..

 32. Oho. Minä en tiedä, paljonko on tullut, mutta ihan liikaa. Kiitos, Teija.

 33. Hih, moni koira tykkää marjoista. Meidän Mikin lemppareita ovat karviaiset.

 34. On tämä vehrein kesä pitkiin aikoihin. Meillä on enemmän kukkia kuin koskaan ennen.

 35. Kiitos. Onneksi pionisi säästyvät. Kukkivat tänä kesänä ennätysmyöhään.

 36. Keräisin ne käsin pois ja ripottelisin etanarakeita laatikon ulkopuolelle.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: