Kukkaloisto vain paranee..

Kukkaloisto vain paranee..

Hei! Tämä päivä meni siivotessa kotia ja puutarhaa. Nyt on siistiä. Pitkästä aikaa oli oikein lämmin päivä, mutta sadetta saatiin.

Tällä kertaa sadetta tuli ihan sopivasti ja hellästi. Puutarha sai kastelun. Näistä jatkuvista kasteluista johtuen, kävin kuitenkin ostamassa 10 kilon säkin etanarakeita. Ihan varmuudeksi.

Kuvasin nämä kuvat torstaina illalla myöhään. En käyttänyt salamaa, mutta silti useimpiin kuviin tuli liian kirkas valo. En tajua, miksi. Ihanista kukkakuvista meni yli puolet hylkyyn. Mikkikin loisti niissä kuvissa kuin hohdepallo.

Huomenna meille tulee puutarhaseura vierailulle. Toivottavasti ei sada. Kukinta on nyt kyllä kohdillaan. Väittäisin, että tänä kesänä puutarhassamme kukkii enemmän kuin koskaan aiempina kesinä. Suuntaus on siis hyvä.

Tällä hetkellä puutarhassa kukkii paljon kellokukkia: peuran-, maarian-, vuohen-, ukon-, kurjen-, karpaattien-, pisama- ja maitokello sekä armeniankellokki.

Keltasormustinkukka kukkii nyt normisormustinkukan lisäksi. Ajuruohot kukkivat myös. Ovat lemppareitani.

Eilen tein videokävelyn puutarhassa. Se on nähtävissäFacenpuolella, jos haluat katsoa.

Huomenna onkin touhupäivä tiedossa.. Miten meinaat viikonloppua viettää? Mukavaa viikonloppua!

25 thoughts on “Kukkaloisto vain paranee..

 1. Kyllä tuo etupihan sisääntulokin on niin kutsuva, että olisi ihan pakko vaan kävellä pihallesi. Mukavaa päivää sinulle puutarhaseuran kanssa. Minä ja mieheni lähdemme hakemaan lautoja kasvihuoneen rakentamista varten.

 2. Upeaa kukka loistoa on kyllä pihallanne.
  Meilläkin väsätään kasvihuonetta , niinkuin Ansullakin.
  Mukavaa kesän jatkoa sulle.

 3. Voi ihanuushuokaus kuinka kaunista! Upea määrä erilaisia kellokukkia 😀 ihania. Oikein mukavaa päivää sinne teille ja vieraillenne, paljon katsottavaa ja ihailtavaa kyllä löytyy. Nyt täytyy sanoa, että kyllä nuo keltaiset kukat ovat paikallaan pihassasi korostamassa muiden kukkien kauneutta ja väriä!

  Viikonloppuna puuhastellaan pihalla, istuttelen kesäreissumme aarteet kukkamaahan. Meillekin taitaa tulla mukavia vieraita 😀

  Rapsutukset Mikki-ihanuudelle!

 4. hienoa kun vierailu ajoittuu parhaimpaan kukintaan! minusta olet tehnyt sellaiset kukkavalinnat, että puutarhanne on aina edustavan näköinen. Mikki ihanuus kruunaa vielä kaiken!
  pidän myös kellokukista, onhan ykköskukkani kissankello, toki löytyy myös kurjenkelloa, vuohen- ja peurankelloa, ukonkelloa. karpaattienkello ei meillä viihdy.
  viikonloppuna yritämme metsästää mustikoita, ovat tänä vuonna vähän hakusessa täällä päin. ja toki puuastelua pihamaalla sekä villiyrttien keruuta kuivumaan on myös viikonlopun ohjelmassa.

 5. Kaunista kukkaloistoa!
  Täällä etelässä ei ole satanut moneen päivään ja alkaa olemaan jo niin kuivaa.
  Ihan odotan sitä vesisadetta.

 6. Eilinen päivä sujui kesävieraan kanssa Pionien kodilla ja Russalon puutarhalla, tänään istutan tuomiset 🙂

 7. Kyllä siellä on sitten kaunista♥ Toivotaan ettei sataisi ja saisitte oikein kauniin puutarhapäivän vierailijoiden kanssa! Täällä menee viikonloppu pihahommissa ja kummipojan ripille pääsyä juhlistaessa:) Ihanaa viikonloppua sinne!!

 8. Kertakaikkiaan upea piha! Ihan minun makuuni nuo kaikki polut ja kukkarunsaus.

 9. Your garden is a wonderful riot of colour Satu – I don't think that you have room for anymore plants at all!

 10. Mukavaa päivää vierailijoiden kanssa. Kukinta on parhaimmillaan, upeaa.

 11. Oi tuota kukkien runsautta! Mistähän se ottaa sen valon kuviin? Harmillista, kun luulee saavansa hyviä kuvia ja sitten menevät piloille. Kivaa huomista päivää.

 12. On se vaan upea tuo sinun pihasi, helokit loistavat upeasti! Minun pitäisi kai rohkeammin jakaa omia taimiani, kun tarvitsisi täytettä penkkeihin, eikä aina raaskisi ostaa uusia… mutta tuohon kukkaloistoon en yritäkään päästä!

 13. Kyllä on niiiiiiiiin ihanaa, runsankukkaista <3

  Blogissani on sinulle haaste

 14. Nyt on puutarhaseuralaisilla toden teolla katsottavaa! Osuu varmaan niin nappiin kuin voi tuo vierailu, vaikka toisaalta tuntuu, että teillä kyllä riittää katsottamaa toukokuulta syyskuulle, vaikka kuinka protestoisit, että joku ei ole kukassa silloin 😀
  Mikki nyt vaan on sellainen valovoimainen tapaus ;o)

 15. No ohhoh tuota teidän kukintaa. Ihan huikean näköistä. Kuvaaminen on välillä niin vaikeaa.

 16. Ei voi kuin ihmetellä puutarhasi upeutta!
  Tykkään omasta pihastanikin, mutta sinun pihasi on oikea unelma. Ihanaa olisi tuollainen täyteläisyys. Meillä miesväki "vaatii" nurmikkoalueita, niin istutukset on sinuun verrattuna minimaalisia.

 17. Löytyyköhän mistään muualta Suomesta yhtä kukkaisaa puutarhaa! Ihana!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: