More is more!

More is more!

Moi! More is more, sen allekirjoitan. Kyllä enemmän on enemmän. Kukkia siis. Kukkia vain ei voi olla liikaa. Meillä alkaa olla hyvä tilanne..

Itäpolulla kukkii kivan värikkäästi: Nukkapähkämö, maariankello, vaaleanpunaista ja valkoista myskimalvaa, kultahelokkia, valkoista ja sinistä karpaattienkelloa, tähtiputkea, pikkusydäntä, sormustinkukkaa, liljoja, sormivaleangervo, tarha-alpi, jalopähkämö, jalokallioinen, kurjenkello, päivänkakkara…

Etupihalla ukonkellot alkavat jo ränsistyä.

Osa liljojen nupuista on mädäntynyt ruskeiksi tauottoman sateen vuoksi.

Länsipolulla kukkii vielä myös.

Näkymä takapihalle Länsipolulta tultaessa..

Pihan perällä on keltaista..

Jaa-a. Meikä taitaa lähteä päiväunille. Mitäs sitä ihminen muutakaan, kun sataa ja aina vain sataa. Toivottavasti jossain paistaa aurinkokin. Mukavaa keskiviikkoa!

38 thoughts on “More is more!

 1. Kukkia ei tosiaan voi olla liikaa, mutta sadetta voi olla liikaa niin kuin tänään. Ihania värejä sinulla, keltaista, oranssia, lilaa ja paljon muuta. Minä ostin tänään yhden atsalean. Olisi kiva mennä istuttamaan se, mutta sataa kaatamalla.

 2. Ihana katella näitä sin kauniita kuvia <3 Niin rehevää, värikästä ja upeaa! Itsellä ekaa kesää uudessa pihapiirissä, joka oli ollut melko unohduksissa. Paljon on tehty, mutta aikaa tarvitaan kasvuun. Lämpö vois vähän auttaa asiaan, mut sitä ei kyl oo liiaks ollu. Sade, ihana juttu ajoittain, mut kyllä liika on liikaa. ARGH!

 3. Kyllä enempi on enempi ja parempi, varsinkin kukkien osalta! Juuri tässä arvon, lähdenkö kastelemaan itseni ja istuttamaan lisää kukkasia, siis jakamaan jo villiintyneet kukat, vai luenko kaikki postaukset, jotka jääneet huomioitta…
  Minä olen niiiin kyllästynyt tähän sateeseen!

 4. Ihania kukkia! No voi hitsi, täällä lännessä on puolipilvistä ja vielä lännempänä vaikuttaa olevan aika kirkasta… Tuu tänne!

 5. Ihanaa kukkien ilotulitusta! Oikia kukkaviirakko!
  Meillon kans ollu sateene päivä, se väsyttää, päikkärikki otin jo päivällä.

 6. Ihanaa kukkaloistoa. Vesisadetta voi olla liikaa. Teille toivoisi jo aurinkoa. Ja toivoisin aurinkoa ja lämpöä jo meillekin.

 7. Kyllä, kukkien suhteen more is more. 🙂
  Upeat kuvat oikeasta kukkaparatiisista!

 8. Kyllä on valtavasti kukkia niin kaunista, eihän niitä liikaa koskaan ole, upeasti jaksavat kukkia.♥

 9. Sinulla on oikea kukkaviidakko, mutta ei niitä voi liikaa olla. Miten ihmeessä maariankellosi pysyvät pystyssä? Minulla makaavat pitkin pituuttaan. Tosin sade on täällä tullut aikamoisella voimalla ja eilen jopa rakeiden kera. Toivotaan siis kiireesti lämpöä ja aurinkoa.

 10. Ihan kiitettävästi kukkia 🙂 On tuolla ihana käppäillä seassa Mikin ja sinunkin. Olen monesti ihaillut noita sun pikkusydämiä, mitä sä syötät niille, kun ne on noin komeita?

 11. Upeaa kukintaa. Mutta kukkia ei voi olla koskaan liikaa. Todellinen kukkaparatiisi.

 12. Kukkien tapauksessa more is better 🙂
  Ihanaa keskiviikkoiltaa <3

 13. Onneksi runsaat sateet eivät ole kyenneet pilaamaan kaunista ja niin runsasta kukintaa pihallanne.
  Meillä osa ritarinkannuksista alkaa laota jo uhkaavasti vaikka varsinaisia kaatosateita ei meillä ole ollutkaan.

 14. Voi ei, liljatkin kärsivät sateesta. Ei riitä että pioneista meni osa sateelle. Onneksi teillä riittää kukintaa, kaunista on.

 15. Ihanaa kukintaa!!!! Täällä ei vielä ole noin runsasta

 16. Jep, ihan kaatosateeseen ei kyllä viitsi mennä. Tosin olen senkin joskus tehnyt, kun on satanut viisi päivää putkeen. Hyvin lähti kasvuun jakotaimet.

 17. Kiitos! Lämpöä ei ole liiemmin ollut. Kylmät yöt vallankin. Jospa sitä lämpöäkin vielä saataisiin.

 18. Yhden maariankellon olen tukenut. Muut pysyvät itsekseen. Lämpöä toivotaan.

 19. Nautin kyllä jokaisesta aurinkoisesta kukkapäivästä. On tätä niin odotettu. Minä syötän niille kaikkea mahdollista ja paljon!

 20. Onneksi ei. Mulla on tukiraudat ritarinkannuksilla. Pakko olla, kun joka päivä sataa.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: