Touhuviikko

Touhuviikko

Hei! Puuhakas viikko on edessä…

Meillä alkaa makuuhuoneen yhteydessä olevan kylpyhuoneen ja saunan pesuhuoneen remontti. Alkaa makuuhuoneen kylppärillä. Loppuviikosta alkanee entisen purku. Sitten remonttimiehet tekevät pohjatyöt. Laatat tilataan Italiasta, joten pohjatöille on hyvin aikaa laattoja odotellessa. Makuuhuoneen kylpyhuoneen laatat olemme jo valinneet.

Seiniin tulee valkoinen kuviolaatta ja lattiaan myös valkoinen.

Meillä on keittiössä ja pikkuwc:ssä saman valmistajan laatat ja tykkäämme kovasti.

Lauantaina meille tulee Pohjois-Karjalan Puutarhayhdistyksestä puutarhavieraita. Samana iltana saamme myös vieraan viikoksi, sillä meille tulee vaihto-oppilas Iso-Britanniasta. Mukavaa ohjelmaa siis tiedossa.

Alkuun tänne kaakkoon luvattiin päiväkausiksi hyvää ja aurinkoista säätä. Nyt näyttäisi luvattavan jälleen sateita. Tällä hetkellä sataa. Taitaakin olla kolmas sadekesä putkeen. Huoks.

Koska näitä kukkia nyt on jonkin verran ;O), poimin tänään pioneja ym. maljakkoon. Samapa se on ihailla niitä sisällä, kerran sataa – ilmeisesti monena päivänä.

Nyt otetaan elo Mikin kanssa levon kannalta.

Onko sinulla suunnitelmia tälle viikolle? Kivaa viikkoa!

28 thoughts on “Touhuviikko

 1. Anteeksi että edes kysyn mutta: oletko laskenut montaako eri lajia perennoita kukkamaallasi on:) Minulla on alle sata. Ja se on vähän…

 2. Ihanaa, että sataa… oma puutarhani on kerrankin vehreä ;o) Todella kaunista kukkaloistoa sielläkin! Ihana idea ottaa pioninkukat turvaan sateelta ja ihailtavaksi sisälle. Toivottavasti on kumminkin hyvät säät, kun vieras tulee.

 3. Täällä suunniteltiin tälle viikolla matonpesua, mutta saapa nähdä, miten siinä käy. Saisihan ne pestyä sateellakin, mutta kuivuminen onkin sitten jo toinen juttu. Mukavaa viikkoa! Teillä on aika paljon kaikenlaista tiedossa.

 4. Tarmokkaita olette! Ohjelmaa riittää teillä, niin että hitaampaa heikottaa :). Mitä kellokukkaa tuossa sisäänkäynnin ympärillä on? Sopis aika hyvin mun perennapenkin aukkoihin.
  Iloa ja intoa touhukkaaseen viikkoon.

 5. Sulla riittää kukkia poimittavaksi ihanalta pihaltasi!

 6. Hyvin riittää kaakonkulmalla ohjelmaa 🙂 niin täälläkin, loppuviikoksi lähden siskon avuksi rippijuhlien valmisteluun, mies saa jäädä kotiin hoitamaan kissat ja pihan. Kylppäriremontti voi olla tuskastuttavaa mutta lopussa palkitaan.

 7. Ihan käy kateeksi, miten teette vaikka mitä. Minulla menee tämä viikko sopimusoikeuden tehtäviä viimeistellessä. Kaikki muut hommat on ihan rempallaan…

 8. Mukavasti ohjelmaa teillä riittää. Upealta näyttää puutarhassanne. Voi olla, että itse puutarhamaasta kotoisin oleva vieras voi sitä arvostaa. 🙂

 9. No onpas touhua tosiaan tiedossa. Remppa on aina työteliästä.

 10. Wow puuhaa riittää ja niin kauniit nuo seinälaatat, kestää aikaa ja ikiklassikot <3 Ihania päiviä sinne <3

 11. Remontti on aina tylsä ja työteliäs, mutta onneksi lopputulos palkitsee. Ei mikään ihme, että puutarhasi kiinnostaa. On ilo silmille!
  Mukavaa aikaa vaihto-oppilaan kanssa!

  Haikein mielin katselen Mikkiä. Tänään on kolme viikkoa siitä, kun rakas Havannan koiramme nukutettiin ikiuneen. Ikävä on suuri. Onneksi saamme huomenna poikani perheen kolmevuotiaan havannalaisen hoitoon viikoksi. Yritämme olla hemmottelematta liikaa Elliä.

 12. Ihanat laatat! Minä tässä juuri mietin, että mitähän sitä tekisi. Sinun puutarhasi on niin priimassa kunnossa, että ei hätää vaikka sataa. Kaunista on ja viihtyisää. Täällä villissä viidakossa pitäisi tosiaan tehdä jotain, kunhan punainen lanka löytyisi 😉

 13. Huh rempatessa aika menee siivillä. Upeat laatat olette valinneet.
  Ihanaa viikkoa sinulle Satu <3

 14. Meillä on satanut ihan riittämiin ja vähän enemmänkin. Toivotaan hyviä kelejä!

 15. Olen ihan innoissani, että saadaan remppa. Tuskin maltan odottaa lopputulosta!

 16. Meillä mies pesi pari mattoa terassilla. Kuivuminen on haaste, sillä joka päivä sataa. Kivaa viikkoa!

 17. Ukonkelloa. Kova leviämään. Joudun sitä syksyllä kurittamaan. Kivaa viikkoa!

 18. Jep, kyllä sen tuskan kestää, kun odottaa lopputulosta.

 19. Onhan siinä touhua, mutta ihanaa sitten, kun on kaunista.

 20. Kiitos, Tiia. Ei viitsi ihan muodin mukana mennä. Kylppäriremppa on sen verran kallista, että noita kaakeleita katsellaan pitkään.

 21. Voi, lemmikin menetys on kova paikka. Me on luovuttu vuosien saatossa kolmesta rottweilerista. Iso oli suru jokaisesta. Hienoa, että saatta hauvelin hoitoon.

 22. Hommaa riittää. Huomenissa pitäisi hakea pollenlantaa kesäkukille tuolta talleilta. Alkaa joittenkin kukinta jo hyytyä. Olisi tuolla leikeltävää. Kukkineet kukat pois. Osan siemenkodat maahan, osan pois.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: