Syksyn ja kevään kukkia + arvontamuistutus!

Syksyn ja kevään kukkia + arvontamuistutus!

Hei! Viikonloppu. Aah!

Ensitöikseni kävin poimimassa sisälle tuoreet kukat puutarhasta, kun pääsin töistä kotiin. Sitten menin suihkuun ja hyppäsin yöpaitaan. Jes!

Takana on rankka viikko, jonka selvitin särkylääkkeitten voimin. Jalka jälleen kenkkuilee.

Mahdottomiin asti en voi särkylääkkeilläkään sinnitellä, sillä mahani ei kestä sitä. Reilun kuukauden päästä on jälleen tähystys tiedossa. Huoks.

Kaikenlaista reissuakin olisi edessäpäin, joten soisin jalan paranevan. Jep, tuoreita kukkia on taas talo tulvillaan viikonlopun kunniaksi. Ja jotta kukkia riittäisi keväälläkin, olen tehnyt pieniä hankintoja..

Reilut parikymmentä kiloa! Skilloja yms. pieniä sipulikukkia on aikomuksena istuttaa Lillevillan katolle. Joko sinä olet sipulihankinnat tehnyt? Voi olla, että minä teen vielä lisääkin, mutta näissä on hyvä alku. Joko olet osallistunut blogini arvontaan? Arvontaan pääsetTÄSTÄ. Lähiaikoina on tulossa Mikin 5-vuotisjuhla-arvonta. Olepa kuulolla! Mukavaa viikonloppua!

26 thoughts on “Syksyn ja kevään kukkia + arvontamuistutus!

 1. Ihania kukkakimppuja ja ihanuutta on runsaasti tulossa myös keväällä.
  Mukavaa ja toivottavasti myös kivutonta viikonloppua!

 2. Nyt mä olen vähän kade; vitsi miten ihania kukkasia! <3 Mä jouduin oman perjantaikimppuni luovasti kehittelemään ruokakasveista (oreganosta, tillistä, kyssäkaalin lehdistä…). :,D Kultapallo ja verikurjenpolvet ovat enää ainuat mitkä meidän pihassa kukkivat. 🙂

 3. Sinulla on siis odotettavissa ensi kesänäkin kukkaloistoa ihan kattoa myöten. Toivottavasti kivut hellittävät pian.

 4. Pääseehän noilla jo alkuun istutuksissa. Minullakin on jo ostettuna tulppaania kokonaista 3 pussia, pieni alku. lisää tulee kunhan ehtii. Siitä se kevään odottelu sitten l'htee taas.
  Oikein hyvää syksyn sikaa ja Mikille rapsutus.

 5. Liioittelematta.. joka kerta kun näen kimpuistasi kuvat olen haltioissani väreistä ja asetelmista. Oletko ajatellut maalata niistä tauluja? ..minulla on sellainen hämärä muistikuva, että olet maalannut öljyllä tai akryylilla.. Vai muistanko väärin?

  Meillä sataa täällä nyt aamlla niin kaatamalla, että kun kävin koirien kanssa ulkona, nostin ruukussa olevan pelargonian sisälle suojaan. On varmaan jo nyt saanut liikaa vettä.
  Ihanan määrän olet sipuleita hankkinut. Itse en ole vielä.. ..enkä myöskään osallistunut vielä blogiarvontaan. Täytyy korjata asia :).

 6. Juu, ihan vähän vaan hankintoja! Ikäviä nuo sinun vaivasi. Yritähän jaksella. Kauniita kimppuja olet taas koonnut.

 7. Kauniiden kimppujen ja uusien kukkasipulien runsaus hurmaa ❤️
  Virkistävää viikonloppua !

 8. Ihania kimppuja ja voi mikä määrä noita sipuleita? Harmi nuo sinun vaivat,toivotaan että helpottaisivat..onneksi on se viikonloppu ja saat levätä! Rapsutuksia Mikille ja leppoisaa lauantaita sinne♥

 9. Kauniita kimppuja olet saanut puutarhastasi. Melkoisesti on kevääksikin kukintaa tulossa. On sitä noissa sipuleissa istuttaminen. Miten muistat noin suuressa puutarhassa, mihin olet istuttanut mitäkin?
  Kivutonta viikonloppua sinne!

 10. Voi että noissa sun kimpuissa silmä lepää! Ihania! 🙂 Upeaa kukkaloistoa tiedossa pihaasi ensi keväälle. Minäkin olen jo hankkinut kukkasipuleita. Meinasin ehkä jo tänä viikonloppuna istuttaa niitä. Tänään ostin taas muutaman sipulipussin lisää, kun kävin Lidlissä. Rentoa viikonloppua! 🙂

 11. Kiitos, Between. Eipä tässä mitään hätää, kun voin huilia. Kivut saa aina pois kipulääkkeillä, mutta ei niitä oikein jatkuvasti voi syödä.. Mukavaa viikonloppua!

 12. Mäkimeiramia, korianteria ja parsaa olen minäkin käyttänyt kukkakimppuihin. Meillä kukkii pitkälle syksyyn, sillä jo vuosia sitten panostin erityisesti syyskukkiin.

 13. Toivottavasti on! Ei ole kipuja, kun huumaa ne pois. Ei vain voi oikein mitään kivaa tehdä, jos pitää olla jalkojen päällä. Tulehdus pahenee..

 14. Vieläpä noita ehtii hankkia lisää. Mukavaa syksyä! Mikki kiittää.

 15. Kiitos. Maalasin vuosia sitten, mutta lopetin, kun en saanut tehtyä mieleisiäni tauluja. Luovutin. Varmaan noita sipuleita tulee vielä lisääkin hamstrattua.

 16. Joo, kyllä jakselen. Potuttaa vain, kun tulehdukset estävät monta kivaa juttua. Ei voi lähteä Mikin kanss lenkille, ei metsään yms. Kiitos!

 17. Pitäisi minun jo tottua tähän rajoittuneeseen elämään, mutta ei siihen totu. Moni kiva juttu jää tekemättä jalkojen vuoksi. Mikki kiittää! Mukavaa viikonloppua!

 18. Kiitos, Jaana. Jep, istuttamista riittää taas. En muista. Kevät on aina täynnä yllätyksiä. Mukavaa viikonloppua!

 19. Kiitos! Toivottavasti sipulit kukkivat. Pikkusipulit pitäisi istuttaa, isommat saavat vielä odottaa. Kivaa viikonloppua!

 20. Ihania kukkakimppuja! Mulla on sipulihankinnat vielä tekemättä mutta eiköhän alkuviikko tuone jo helpotusta siihen poltteluun….Kivutonta viikonloppua Sinulle!

 21. Wau mikä kimppu ja on sulla siellä taas hommia ennen kuin tuo määrä on maissa 🙂 Onneksi Mikki auttaa varmaan kaivamaan, hih.

 22. Hollannista on paketti tulossa:)
  Ihania kukkakimppuja, tuntuu että meillä ei kuki enää juuri mitään.

 23. Ihania kimppuja, mielettömästi sipuleita, Lillevillan katosta tulee varmasti upea, taidanpa tulla livenä katsomaan:)Toivotaan, että kipu taas helpottaisi..!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: