Tieto lisää tuskaa…

Tieto lisää tuskaa…

Heisulivei! Miten ovat välipäivät menneet? Minä olen lukenut kukkasidontakirjoja intopinkeenä. Mikäs sen hauskempaa? Kävin eilen blogiyhteistyökumppanillani Kukkakauppa Tolvasella ja sain mukaani ihania kukkia harjoittelua varten. Kiitos, Minna! Osa kukista on omaa tuotantoa, nuo toisen asetelman limet amaryllikset. Osan kukista taas olen haalinut ruokaostoksilla marketista. Ja kun kukkamateriaalia oli runsain mitoin, minähän harjoittelin!

Neilikat näyttävät näissä kuvissa eri sävyisiltä, kuin ovat luonnossa.

Yllä olevan asetelman rakensin kanaverkkopallon avulla. Kasvit eivät asettuneet ihan niin, kuin toivoin. En siis osannut. Ehkä fiksailen tätä tänään uudelleen…

Hih, eräs halusi huomiota…

Esittelyssä Ressu-lelu.

Jep. Tänään lukuhommat ja harjoitukset jatkuvat. Sen perusteella mitä olen jo ehtinyt lukea, on kukkakimppujen teko lähes tiedettä. Pää tulee kpeäksi! Värioppi, muoto, kultainen leikkaus, rytmi, ryhmittely, tekstuuri jne., jne. Ajatus siitä, että oppia on saatava, vain vahvistui! Siinäpä tulevalle vuodelle tavoitetta. Onko sinulla mielessä tavoitteita tai lupauksia ensi vuodelle? Mukavaa perjantaita!

26 thoughts on “Tieto lisää tuskaa…

 1. Kauniita kimppuja. Näin se on. Sidonta on pahimmillaan tai parhaimmillaan, miten sen nyt ottaa, melko kurinalaista ja tarkkaa. Ehkä yksi sen viehätyksestä piilee juuri siinä.

 2. Hianoja kimppuja! Lupauksia? No ei nii yhtikäs mitää…….rikkoontuuvat kuitenki. Tavootteeta? Niitähän aina on, mutta neki pakkaa lipsua 😀

 3. Kauniita kimppuja! Ja vaaleanpunaisen ystävänä eka kimppu on superhyper ihana<3
  Toki tuo lelun esittelijä on vielä ihanampi<3<3<3

 4. Minä olen jo useamman vuoden jättänyt lupaamatta mitään 🙂 Ihanan innostunut olet kukkien sidonnasta ja tosi kiva kun pääset sitä harjoittelemaan.
  Ihanaa uutta vuotta 2018 sinulle Satu <3

 5. Kivasti varmasti kuluvat välipäivät kukkien kera. Oletko tutustunut ikebanan saloihin?

 6. Sinä olet niin taitava jo nyt! Mitään lupauksia en koskaan tee. Hyvää alkavaa vuotta sinulle!

 7. Kauniita kukkakimppuja! Tykkään tosi paljon.
  Hyvää uutta vuotta 2018!

 8. Ihania lomapäiviä kukkien keskellä. Minä lupaan ensi vuonna, että keskityn tekemään entistä enemmän juuri sitä, mikä tuntuu mukavalta. Se tarkoittanee enemmän puutarhahommia ja käsitöitä.

 9. Lupaan jatkaa juoksuharrastustani. Tavoite täyttynee jo viikon päästä (asetin sen viisi viikkoa sitten) ja sitten aion ottaa uuden tavoitteen. Jaksaa sitten taas huhkia lapion varressa 🙂 Onnellista uutta vuotta !!

 10. Kivoja kukkajuttuja olet tehnyt! Näin unta keväästä; unessa lauloi peipponen ja kitkin pihalla. Taidan odottaa paljon kesää uuden kotimme pihassa, joka on kuin tyhjä taulu maalattavaksi. Olisi ihanaa saada pihaan kasvihuone, paljon kasveja, uusia polkuja…

 11. Yllättävän paljon pitäisi ottaa huomioon kaikkea. No, onpa opiskeltavaa.

 12. Kiitos, Vilma. En minäkään enää nykyisin. Tavoitteita kyllä asetan. Onnellista uutta vuotta!

 13. Kova lupaus. Pohjakunto on sitten kohdillaan. Onnellista uutta vuotta!

 14. Kiitos. Ihana uni! Voi, sinulla on hienot ajat edessä. Kaikki on mahdollista! Onnellista uutta vuotta!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: