Ja mitä muuta tulikaan hamstrattua?

Hei! Jep, daalioita tuli tilattua reilut 30 erilaista. Mutta ei se siihen jäänyt. Tilasin muutakin. Kuvat olen taas lainannut Bulbs.se:n sivuilta.

Erilaisia liljoja…

En ole ihan varma tuon oranssimustan liljan kauneudesta, mutta oli niin erikoinen, että tilasin.

Leinikkejä..

Oxaliksia…, sillä edelliset unohtuivat maahan.

Kruunuvuokkoja…

Juu, ja tosiaan sitä paikkaa minulla ei vielä ole näille kaikille mietittynä puutarhassa. En tosiaan keksi, minne mahtuvat, mutta pannaan mahtumaan. Siinä olivat tämän vuoden viimeiset kukkatilaukset. Tulihan noita kaikenlaisia tänä vuonna tilattuakin. Mutta hei! Kohtahan vaihtuu vuosi ja en ole tilannut vielä mitään 2018. ;O) Siemenistä aion kasvatella kukkia myös. Ainakin tsinnioita ja tuoksuherneitä ja tietty kehäkukkia. Kivaa keskiviikkoa!

34 thoughts on “Ja mitä muuta tulikaan hamstrattua?

 1. Oioioi ihanuuksia! Olen yritellyt pidätellä itseäni vielä tilausten kanssa…luetteloita olen kyllä jo tutkaillut. Kohta repeää 😀

 2. Oih ja voih miten ihania! Minulla oli toissasyksynä muutama kruunuvuokko ja tykkäsin niistä valtavasti. Pitäisi varmaan istuttaa niitä ensi keväänäkin. Blogisi uusi ulkoasu on kaunis.

 3. Hyvällä mallilla onkin ensi vuoden tilaukset, kun laskuri on vielä nollassa ja kukkia tulossa kasapäin :D. Minä odottelen jo tulppaaneja kauppoihin…ja aion tilata vielä tämän vuoden puolella lankoja lisää, jos ehdin :).

  Mukavia välipäiviä.

 4. Paljon kaikkea ihanaa. Miekin kävin tuolla sivuilla seikkailemassa, mutta pystyin vielä pidättäytymään… Sitten jos keväällä näyttää ettei entiset ole talvehtineet, niin sitten karkaa mopo 😀 Ihan ku ei muuten karkais 😉 hahahaha 😀

 5. Ihana, kevään ja kukkien tuoksuinen postaus!
  Mukavaa loppuvuotta ja onnea vuodelle 2018 <3

 6. Ianaa kukkaloistoa on siis kesällä odotettavissa! Dramaattisia liljojen sävyjä! Täällä vielä jouluihminen joulukukkien lumoissa! Mukavia loppuvuoden päiviä, Satu!

 7. "Forever Susan" tekee paljon pienehköjä kukkia, on kaunis lilja. Hyvä ostos!

 8. Nuo leinikit olisivat niin ihania! Nyt on pakko kysyä, että ovatko ne sipulikasveja? Monivuotisia?
  Kyllä olisi kivaa jos voisi vaan tuosta noin netin kautta tilata tavaraa. Meille se ei onnistu, tai ainakin se on tehty erittäin hankalaksi. Pitää maksaa alv ensin kahteen kertaan ja sitten sitä pitää anoa takaisin. Läheskään kaikki firmat eivät edes postita tänne kun on niin monimutkaista.
  Ihanaa uuden vuoden odotusta sinulle ja kukkaunelmointia!

 9. Voi ihanuus mitä kaikkea oletkaan tilannut. <3
  Kääk, miten nyt kaikki alkaakin jo taas kesästä haaveilemaan. Mä nyt yritän nauttia vielä ihan talvesta, kun kerrankin on ihan luntakin. Toivottavasti ensi kesänä saadaan sit ihan kunnon kesäkin. 😀

 10. Jestas miten ihania Dahlioita ja Liljoja! Hauska miten ajatukset kääntyy heti jouluna kevääseen 🙂

 11. Ihania nämäkin! Etenkin tuo 'Curley Sue' ja vaaleanpunainen leinikki. Mä tein vähän siemeninventaariota ja kylvösuunnitelmaa. Vissiin jo unohtunut viime keväinen taimiin hukkuminen, kun tuntuu, että vois noita siemeniä lisääkin hankkia. Ihana oivallus tuo, ettet ole vielä tilannut mitään vuonna 2018! <3

 12. Oi, mitä ihanuuksia! Erinomainen idea tilata vuoden lopulla, jolloin voi heti tammikuussa aloittaa nollasaldosta.

 13. Upeita kukkia 🙂 Leinikit on niin ihania ja pakko niitä on taas tilata 🙂 Mukavaa torstaita 🙂

 14. Voi mitä kaikkea ihanaa oletkaan hamstrannut:) Upea piha vaan kaunistuu entisestään! Leppoisaa loppuvuotta♥

 15. Hih, anna revetä vaan! Tänään tuli postissa ensimmäinen siemenluettelo. Jes!

 16. Kruunuvuokot ovat melko vaivattomia kasvatettavia. Kiitos, Minna.

 17. Niinpä. Pitää ajatella positiivisesti! Meillä on ollut jo monet tulput maljakoissa.

 18. Kaikkea ihanaa tuolla on tarjolla. Helposti olisin voinut tilata enemmänkin, mutta puutarha jo natisee liitoksissaan…

 19. Kauniita ovat. Tuo oranssimusta on aika räväkkä, mutta voi olla hieno kimpussa vaikka kehäkukkien kanssa.

 20. Kiitos, Teija. Kevät on aina mielessä.. Mukavaa loppuvuotta.

 21. Olen minäkin kukkien lumoissa, mutta joulusta en perusta. Mitä pikemmin ohi, sitä parempi. Olen ikävä ihminen.. Kivaa loppuvuotta, Sirkku!

 22. Leinikit kasvavat pienistä mukuloista. Talveksi pitää ottaa mukulat ylös. Outs. Enpä tiennytkään, että siellä on noin hankalaa. Kiitos, Krisse. Mukavaa loppuvuotta!

 23. Hih, innostuin hieman. Minä haaveilen kesästä aina! En osaa talvesta nauttia ollenkaan. Valitettavasti. Jep, kolme viimeisintä kesää ovat olleet pettymyksiä säitten puoleen.

 24. Niinpä! Mulla oli ajatukset keväässä jo syksyn alkaessa.

 25. Juu, tili on vielä ihan puhdas ensi vuodelle. Meikä ei yleensä paljon suunnittele. Kaikki tapahtuu tunteella ja yks kaks. Ei kovin järkevää. Nytkin mietin, minne nuo daaliat tökkään.

 26. Niinpä! Voin miehellekin sanoa, etten ole vielä mitään tilannut!

 27. Kun vain saisin nuo pahuksen leinikit kasvuun. Kertaakaan en ole vielä onnistunut. En tajua, mikä menee pieleen.

 28. Jep, meikä on kukkahamsteri. Toiveet ovat ensi kesän kukinnasta korkeammalla kuin koskaan. Kivaa loppuvuotta!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: