Johan alkoi tapahtua!

Johan alkoi tapahtua!

Heisulivei! Kiitos kaikille onnitteluista! Miten on vuosi lähtenyt käyntiin?

 

Minä olen ryhtynyt tuumasta toimeen. Olen tilannut oikean kukkahörhön unelmamatkan! Lähdemme kesällä mieheni kanssa Cornwalliin. Pääsen kahdeksi päiväksi kukkataiteilija Susanne Hatwoodinyksityiseen kukkaisoppiin. Siis en pysy pöksyissäni!

Monet varmasti tietävät Susannen, joka on kuuluisa kukkataiteilija ja suunnittelee häihin lumoavia kukkakoristeluja. Hän on todella arvostettu Isossa Britanniassa. Jospa minäkin oppisin, kun alan mestari opettaa kädestä pitäen. Kahden päivän kukkaopin lisäksi on aikeissa käydä paikallisissa puutarhoissa ja ihastella upeaa Cornwallia. Noissa maisemissa on kuvattu mm. Poldarkia, Doc Martinia, Poirotia ja Neiti Marplea. Kerron lähiaikoina enemmän Susannesta, sillä olen saanut luvan haastatella häntä tänne blogiini.

Jos kaikki menee hyvin, tästä voi tulla mahtava vuosi. Tällä viikolla menen Imatralle Kukkakauppa Haakanaan floristimestari Anna Utin oppiin. Mukavaa tiistaita!

52 thoughts on “Johan alkoi tapahtua!

 1. Lämpimät onnittelut! Olet nuoremman näköinen, kuin moni nelikymppinen.
  Sinulla on edessä aivan upea matka. Mitkä maisemat ja mitkä kokemukset. Onneksi me lukijat pääsemme varmasti virtuaalimatkalle sitten myöhemmin.

 2. No kylläpä lähti vauhdikkaasti sun vuosi käyntiin eikä ole mennyt vasta kuin kaksi päivää. Onnittelut myös synttärisi johdosta.

 3. Hienoa! Tiedossa on upea matka ja kaupan päälle kaikki kauniit ja ainutlaatuiset maisemat.

 4. Mahtavuutta, tuommoinen unelmareissu! Tulossa siis aivan mahtava vuosi, mitähän kaikkea vielä on odotettavissa kun jo näin alkumetreillä on noin vauhdikasta ?

 5. Ihan huippua. Susan on niin tunnettu, että jopa minäkin tiedän hänet. Hänestä oli juttua joskus House & Garden lehdessä, jota rakastan lukea.

 6. Very exciting news! I look forward to seeing your posts about this marvelous experience.

 7. Onnea ihan mahdottomasti! Olet tosiaan toiminnan nainen, kun kovasti haluaa, niin kaikki on mahdollista, ainakin sinulle:) Ihania uutisia!!

 8. Laitoot sitte heti tuulemahan!!!! Aivan tajuttomia juttuja tiaros 🙂

 9. Lämpimät onnitteluni Satu, olen puolestasi niin iloinen päästessäsi toteuttamaan suurta haavettasi! arvaat varmaan miten kiinnostuneena seuraan edistymistäsi:))

 10. Kiitos, Between! Jep, unelmien matka! Takuulla tulee postauksia. Tallennan joka hetken.

 11. Oi kuulostaa ihan mahtavalta, huippua!! Oikein hyvää alkanutta vuotta 2018, olkoon se oikein antoisa ja mukava♥

 12. Kuulostaa kerrassaan (mikä olisi oikea sana?) lumoavalta.
  Paljon onnea Satu! Siis niin mahtavia juttuja tiedossa Cornwallin maisemissa!
  Siis onnea ja iloa on jo tiedossa vuodessasi! Great!

 13. Tulin tänne oikein uudelleen kurkkimaan, kun eilen kommentoin tätä jymyuutista, mutta nettiyhteys katosi, niin eihän se mun kommentti ole täällä. Eli wuhuu ihan mahtavaa, suuri brittifani täällä ja Conrwall omg miten ihanaa. Teillä tulee ikuimuistettava reissu, kukkia ja kaikkea suurta ja kaunista pullollaan. Näin sitä pitää kuule aloittakin uusi vuosi, hyvä Satu <3

 14. Hyvää uutta vuotta Satu! Upea juttu ja melkoinen jymyuutinen. Hyvä sinä!!!!
  Cornvall maisemat ovat tuttuja juurikin noista maisemistasi tv-sarjoista ja olen itse aina haaveillut pääseväni sinne. Siellä on varmasti todella paljon kaikkea upeaa katsottavaa ja sinä tuollaisen kukkamestarin opissa.

 15. Hieno uutinen. Doc Martin on lempiohjelma ja kyllä niissä maisemissa aika kuluisi kesällä 🙂 Mukava uutinen.

 16. Vuotesi on alkanut upeasti. Yksityinen kukkaisoppi, kuulostaa aivan lottovoitolta.

 17. Onpas hyvät suunnitelmat! Varmasti hieno kokemus sinulle 🙂

 18. Paljon Onnea Syntymäpäiväsi johdosta ja myös tämän matkan ja kurssin johdosta. Olet kyllä nuorekas 50v. Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä matkasi tuo tullessaan.
  Oikein ihanaa tätä vuotta!

 19. Tänä vuonna aion toteuttaa unelmiani pelkän haaveilun sijaan.

 20. Tunnettu on. En edes tajunnut oppia tilatessani, että hän on oikea guru. Nyt, kun olen lukenut hänestä, on koko totuus valkenemassa pikkuhiljaa..

 21. I'm thrilled! I just can't wait to meet Susanne!

 22. Kiitos, Sirkku. Ajattelin, että mitä sitä vikisemään ja haaveilemaan. Eikun toimintaa! Action!

 23. Kiitos! Olen niin innoissani! Juttua tulee reissun päältä, se on varmaa!

 24. Kiitos, Tuula! Lumoavaa on! Ilmeisen upeat ovat maisemat!

 25. Juu, haaveiden toteutus on alkanut! En kyllä edes tajunnut haaveilleeni Cornwallista, mutta sinne mennään kukkaopin perässä. Tutkittuani asiaa tarkemmin, mennään ihan huippupaikkaan!

 26. Kiitos, Marjo! Tuntuu ihan uskomattomalta, että olen menossa sinne ja Susanne Hatwoodin oppiin. Vau! Onnellista alkanutta vuotta!

 27. No on. Kallis reissu on, mutta syödään kaurapuuroa! Kukkien eteen on vähän kärvisteltävä…

 28. Ihan varmasti on! Voiko tuon jälkeen enää paremmaksi muuttua..?

 29. Kiitos, SeijaAnneli. Toivottavasti ihania ideoita ja elämyksiä sekä oppia. Hyvää alkanutta vuotta!

 30. Kuulostaa ihan superkivalta ja ihan sun näköiseltä mahdollisuudelta. Ja on sulla kyllä kiva mieskin, kun lähtee kukkareissulle mukaan :).

 31. Vau, matkasi kuulostaa ihan unelmalta -ja varmasti onkin sitä! 🙂 Olet niin innostunut kukista, että noissa opeissa opit taatusti hurjan paljon. Onnittelut synttäreiden johdosta! Menet kyllä ihan kolmevitosesta. 🙂

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: