Lappeenrannan kerholle! ja Fiskars-arvonnan voittajat!

Lappeenrannan kerholle! ja Fiskars-arvonnan voittajat!

Heisulivei!

Kiirettä on pitänyt. Olimme eilen Lappeenrannan Ravintola Upseerikerhon avajaisissa. Avajaiset olivat sopivasti ystävänpäivänä. (Tämä ei ole kerhon osalta blogiyhteistyöpostaus, vaan esittelen perinteikästä ravintolaa ihan tuodakseni paikalle näkyvyyttä ja tukeakseni puolisoni aherrusta perinteikkään kerhon hyväksi.) Hyvässä seurassa nautimme mieheni kanssa erinomaisesta ruuasta. Laadukkaasta musiikista vastasivat  Esa Niiva ja Jarkko Palokas

Kuva: Jukka Kopra

Upseerikerhon ruokalista on suunniteltu talon historian ja tarinoiden pohjalta. Annokset viittaavat mm. Suomen valtiolliseen johtoon ja heidän puolisoihinsa. Aiemmin Upseerikerho on toiminut tilausravintolana ja juhlapaikkana. Lounasravintola on toiminut tammikuun alusta ja nyt ravintola on avoinna kaikille myös iltaisin. Rakennuksen omistaa Upseerikerhoyhdistys, joka sai sen Lappeenrannan kaupungilta lahjoituksena. Mieheni toimii Lappeenrannan Upseerikerhon hallituksen puheenjohtajana ja on tehnyt pitkää päivää ravintolan käynnistymisen ja menestymisen eteen. Jos käyt Lappeenrannassa, käy ihmeessä kerholla nauttimassa historian havinasta ja herkullisesta ruuasta Saimaan äärellä. Henkilön Ravintola Upseerikerho Lappeenranta kuva. Alkuruokana söin herkullisen kalalautasen.

Pääruokana kuhaa

Jälkiruokana oli Oi Pyhä Sylvi Marenkia. Nam! Karhunvatukkaa, vadelmaa ja vaniljavaahtoa. Annos viittaa Sylvi Kekkoseen.

Henkilön Ravintola Upseerikerho Lappeenranta kuva.

Ja sitten Blogiyhteistyönä pitämäni Fiskars-arvonnan voittajiin!

Palkintoina on kaksi Fiskarsin SnowXpert-autosettiä, jotka sisältävät autolapion ja harja/jääraapan. Äitini toimi onnettarena. Voittajiksi nousivat Elise H. ja Ruskarouva. Paljon onnea! Ilmoitatteko yhteystietonne sähköpostiini [email protected]? Ilmoitan yhteystietonne Fiskarsille, josta palkinto toimitetaan teille. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Jollet nyt voittanut, älä lannistu. Ihan pian on tulossa messulippu- ja Biolanin tuotearvontaa. Kannattaa olla kuulolla. Mukavaa loppuviikkoa! Meillä on huomenna jännittävä päivä. Kaksoset (tyttö ja poika) juhlivat huomenna lukion vanhojenpäivää. Oliko teillä perheessä abi liikkeellä tänään tai onko huomenna vanhojentanssihuumaa?

28 thoughts on “Lappeenrannan kerholle! ja Fiskars-arvonnan voittajat!

 1. Hieno juttu että upean Upseerikerhon elämä jatkuu. Omat hääni on vietetty Lahden Hennalan upseerikerholla. Hieno paikka sekin.

 2. Hyvän näköiset tarjoilut ja edustava pari niistä nauttimassa!
  Onnittelut arvonnan voittajille!

 3. Ihanat kuvat, olette kaunis pari❤ Olipas kivannäköinen paikka ja voi mitä herkkuja! Tuo marenki jälkipala sai ihan kosteuden kihahtamaan kielen päälle:) Onnea voittajille ja mukavaa viikon jatkoa❤

 4. Olen varmasti jo aiemmin ihaillut tuota upseerikerhoa, upean näköinen paikka.
  Onnea arvonnan voittajille ja ihanaa torstai-iltaa sinulle Satu <3

 5. Teillä on ollut miellyttävä ilta! Olen käynyt viimeeksi tuolla kerholla viitisen vuotta sitten ystäväni syntymäpäivillä! Illalla pääsen katsomaan vanhoja tansseissaan, omat vanhat ovat jo aikaa sitten tanssinsa tanssineet, mutta edelleen muistelen ilolla tuota päivää – Ihanaa päivää sinulle ja Vanhoillesi!

 6. Onnii voittajille! Hyvillä työkaluilla on ilo työskennellä.
  Teillä on ollu mukavat avajaiset ja herkulliset ruuat! Penkkareita ja vanhojentansseja ei tänävuonna keritä kahtomaan. Mukavia tapahtumia ovat molemmat.

 7. Onnea voittajille! Onpas upean ja juhlallisen näköinen paikka tämä Lappeenrannan Ravintola Upseerikerho. Tuolla olisi mukava joskus piipahtaa ja nauttia jotain herkkuja. Kivaa päivää Satu!

 8. Onnea voittajille, työkalut ovat varmasti tehokkaat!

  Onpa kaunis tuo kerhon juhlasali ja herkulliset tarjottavat! Penkkariajeluita en päässyt katsomaan, kollega meni katsomaan tyttärensä iloa 😀 karkkisateeseen.

 9. Upeat kuvat. Olette ihanan näköinen pari ja ruuat näyttää herkulliselta 🙂
  Tunnelmallista viikonloppua <3

 10. Voi pyhä sylvi mitä herkkuja! Miten minä aina huomaan heti kaikki herkut ?

 11. Meidänkin häät vietettiin Tuusulassa Taistelukoulun kerholla. Hienoja paikkoja.

 12. Oli oikein kivaa. Hienoja muistoja noista päivistä jää. Mukavaa viikonloppua, Ulla.

 13. Hieno ja perinteikäs paikka. Kiitos, Marjo. Mukavaa viikonloppua!

 14. Kerho on hieno paikka. Meillä on penkkarit ensi vuonna edessä.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: