Postin tuomaa!

Postin tuomaa!

Hei! Sain perjantaina mukavaa postia. Tilasin ulkomailta kukkakorin. Siis sellaisen, johon kerätään kukkia. Aijai! Näen jo sieluni silmin korin pullollaan daalioita.

Viikolla tuli myös toinen mukava lähetys.

Ruotsista tilaamani daalian juurakot ovat vielä tulematta. Meillä on ollut kansainvälisen vauhdikas lauantai. Saimme eilen Espanjasta kotiimme vaihtoon viikoksi kaksi nuorta. Tänään veimme heidät luistelemaan Saimaalle.

Satamassa oli myös napakelkka, jossa saivat hieman vauhdin hurmaa.

Illalla nuoret menivät katsomaan jääkiekko-ottelua Saipa-Pelicans. Täytyy tunnustaa, että itse en ole koskaan ollut napakelkan kyydissä enkä jääkiekko-ottelussa… Hih. Miten sinun viikonloppusi on sujunut? Minulla on jännät paikat ja saatan siitä kertoa ensi viikolla… Kivaa viikonloppua!

34 thoughts on “Postin tuomaa!

 1. Kiva kukkakori ja hienoa, että vaihto-oppilaat pääsivät nauttimaan kelkan kyydistä. Pohjanmaalla sitä kutsutaan vipukelkaksi.

 2. Tuollaisia kukkakoreja en ole nähnyt Suomessa myynnissä, vaikka brittisarjoissa/elokuvissa niitä näkeekin.
  Taisi olla erilainen peli palohälytyksineen..

 3. Itsekkin voin nähdä ihanan kukkakorisi täynnä vasta kerättyjä kukkia. Ihania elämyksiä vaihto-oppilaat nyt saavatkin. 🙂

 4. Ihana juttu, Sinulla on mukavia, valoisia asioita kuten aina ❤️ Korit ovat ihania ja kukkakorisi pääsee ahkeraan käyttöön. Kylläpä vaihto-oppilaiden Suomiaika alkoi mahtavilla kokemuksilla:)

 5. Näen jo silmissäni sinut kori käsivarrellasi täynnä kukkia.
  Varmasti kiva keksiä näytettävää ja tekemistä etelän lapsille. Kenties sitä katselee omaa maataan hetken uudesta vinkkelistä.

 6. Olkihattu päähän ja kori sievästi kainaloon ja sakset toiseen käteen ja olet kuin Jane Austenin romaaneista! Hien on kori.

 7. Oi, kuinka ihana kukkakori! Tuollainen käsivarrella tahtoisin minäkin puutarhassa käyskennellä.

  Ikimuistoisia kokemuksia ovat vaihtarinuorenne saaneet 🙂

 8. Ny ei puutu ku kesä ja kukat.
  Vaihtariilla oli het vauhrikas alootus. Oliko ensimmäästä kertaa luistimet jaloos? Pystys ainaki pysyyvät.

 9. Varmaan vielä hankin isommankin korin. Tuo oli edullinen, mutta osa oli aika suolaisen hintaisia. Tuo kelkan vauhti olikin yllättävän kova.

 10. En minäkän ole nähnyt, enkä löytänyt Suomesta tuollaisia. Siksi pitikin tilata ulkomailta. Ilmeisesti oli jännittävä peli ja hieman erilainenkin.

 11. Tänään vaihtarit menevät hiihtämään ja saunomaan sekä avantouimaan.

 12. Kiitos, Irja. Näen niin silmissäni tuon kukkakorin täynnä kukkia. Heinähattu päähän, kukkahaalarit jalkaan, sakset käteen ja kori kainaloon. Eiku menoksi poimimaan ihania kimpputarpeita. Vaihtarit ovat innoissaan lumesta.

 13. Hih, niin minäkin! Pitää tehdä sitten kukkavideoita.. Kyllä se yllättää, miten innoissaan joku voi olla lumesta ja pakkasesta. Espanjassa on kuulemma tylsää. Kyllä minulle se tylsyys kelpaisi.

 14. Hih. Vähän tuollaiset on suunnitelmat! Taidan vielä tilata toisenkin, vähän isomman korin.

 15. Olen pitkään haaveillut tuollaisesta korista. Ulkomailta asti piti tilata. Jep, vaihtarit ovat innoissaan.

 16. Niinpä. Pian se on onneksi täällä! Heillä on kuulemma Espanjan ainoa luistelurata. En tiedä, onko sitten ulkona vai sisällä. Olivat kuitenkin luistelleet aiemminkin. Jännitystä heille toi se, että luistelivat järvenjäällä.

 17. Tuollaisesta korista minäkin olen haaveillut!
  Sinullahan on suorastaan ihan pakko olla tuollainen. Minäkin näen sinut sieluni silmin keräilemässä kukkia puutarhastasi.
  Nämä lyhyet opiskelijavaihdot ovat todella kivoja ja rikastuttavia juttuja. En muista olenko jo kertonut sinulle, että tyttäreni lähtee kesäkuussa kolmeksi viikoksi Japaniin samanlaiseen vaihtoon. Ja syksyllä puolestaan tulee japanilainen tyttö kolmeksi viikoksi meille samaisesta koulusta. Ihana, että tällaisia järjestetään!
  Varmasti espanjalaisille nuorille luistelu ja Suomen luonto olivat unohtumattomat elämykset,

 18. Ihana kori, toivottavasti sille tulee kesällä oikein paljon käyttöä! 🙂

 19. Harmillisen kauan tuntuu kestävän daalian juurakoiden saapumisesssa, mutta kiva että muita tilauksia on tullut perille. Rauhallinen viikonloppu ollut, eilen kävimme järven jäällä kävelemässä. Ihana kävelykeli oli.

 20. Todella upea kukkakori!
  Tulee varmasti ahkeraan käyttöön 🙂

 21. Tuollaiseen koriin olisi ihana poimia kukkia!
  Mukavaa ja jännittävän erilaista viikkoa 🙂

 22. kukkakorillesi löytyy paljon käyttöä, hyvä hankinta kerrassaan! espanjalaisnuorille oli varmaan elämys luistella järvellä, luulenpa etteivät ole aiemmin sitä kokeneet!
  siitä onkin aikaa, kun itse olen napakelkan kyydissä istunut. lapsuudessani kotini lähellä oli napakelkka koko kylän lasten iloksi ja riemuksi.

 23. Juu, ihan pakko! Kivoja mahdollisuuksia nykyajan nuorilla. Olisipa vastaavaa ollut silloinkin, kun itse olin nuori. Hieno mahdollisuus tyttärellesi! Kyllä tuo järvellä luistelu oli heille elämys.

 24. Juu, jolleivät kohta ala tulla, pitää ruveta kyselemään niiden perään. Iso lasti on tulossa nimittäin. Viikonloppuna oli mahtavat kelit.

 25. Kovaan käyttöön tulee. Pitänee ehkä hankkia toinenkin.

 26. Juu, varmasti on! Kiitos, jännityksessä eletään.. ja erilainen viikkokin on espanjalaisten kera.

 27. Ihan välttämätön hankinta! Oli elämys! Itse en ole ikinä ollut napakelkan kyydissä. Tulee paha olo jo pelkästä ajatuksesta.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: