Tulppuja, nuppuja

Tulppuja, nuppuja

Hei!

Lämpö tekee tehtävänsä. Tulppaaneja aukeaa päivittäin ja nuput pullistelevat. Ihan kohta on kunnon tulppaanipamaus!

Nyt olen iloinen, että jaksoin syksyllä kyykkiä kukkasipuleitten kanssa.

Keskuspatsaan juurelle olen istuttanut vasta kaksi lilaa ruusua pois repimäni tarha-alpin tilalle. Lisää ruusuja pitäisi tulla postin kautta ensi viikolla.

Tänään korjasin taas kukkasatoa. Vein kukkia äidille ja tädille.

Mikki heitti ”talviturkin” Saimaaseen.

Oli jälleen upea ja lämmin kevätpäivä. Lisää tätä, kiitos! Joko siellä tulppaanit kukkivat?

20 thoughts on “Tulppuja, nuppuja

 1. Ensimmäiset tulppaanit kukkivat, pääkukinta taitaa olla noin viikon päästä. Kaikki ovat aikaisempien vuosien istutuksia, viime syksynä en laittanut jalostettuja tulppaaneja kuin yhden pussin. Minä olin laiskana.

 2. Nuo kasvitieteelliset kukkivat parasta-aikaa ja ihan kohta muutkin tulppaanit täällä Puumalassa.Viikonlopuksi sovittu pikku reissu,sovittu mikä sovittu,mukava tulla sunnuntaina kotiin ja ihmetellä kukkien lisääntymistä.Eipä kyllä näin keväällä hennoisi mihinkään lähteä täältä kotikulmilta,kaunista on täällä saimaanrannalla niin kuin sielläkin.Kukkaisaa viikonvaihdetta!

 3. ihanat kuvat Mikistä:) Voi hurja, miten siellä jo kukkii! Meillä on suurin osa vasta alussa. Imikät ja esikot sentään kukkivat.

 4. Mahtavat kukkapaljoudet puhkeamassa, kyllä on ihanaa.
  Mikki uimassa – hih miten hauska kuva.

 5. Voi vaan kuvitella miltä siellä kohta näyttää. on varmasti kiva seurata kun päivittäin jotain uutta puhkeaa! Onneksi me lukijat saamme teidän puutarhaa ihailla! Aurinkoista viikonloppua sinne teille❤

 6. Minulla ei pihalla kasvakaan tulppaaneja, mutta edelleen on hyvässä kukassa narsissit. Ihana tulppaanimeri sinne on tulossa.
  Aurinkoista lauantaita Satu <3

 7. Voi miten paljon tulppaaneja! Kyllä kannatti syksyllä kyykkiä.
  Meillä on lummetulppaanit kukassa, muut vielä nupulla. Mutta eivätköhän ne kohta nekin innostu kukkimaan, jos tämä sää jatkuu tällaisena.

  Ihana Mikki <3

 8. Upeasti tulppaaneja 🙂

  Meillä ei ole tulppaaneja, kun kukaan (=minä) ei jaksa niiden kanssa syksyllä touhuta… Mutta pari talven tuiskuissa pahasti kärsinyttä puuta olemme (=mieheni) sahanneet matalaksi. Onneksi puita ja pensaita on niin paljon, että pieni harvennus kuuluukin jo ihan asiaan 🙂

 9. Kauniin vihreää on puutarhassasi. Ensimmäiset tulppaanit ovat viime päivien lämmössä avanneet jo nuppunsa. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

 10. Nyt syksyn istutusurakka palkitaan. Hienoa tykitystä tulossa. Meillä kukinta vasta aloittelee, eikä noin näyttäviä määriä ole tulossa.

 11. Varmaankin näin on. Nuppuja on valtavasti. Eipä noista tulpuista tahdo olla kuin yhden kevään ilo. Taantuvat, kun en viitsi niitä nostelle ylös.

 12. Ei tosiaan oikein raaski minnekään lähteä. Kevät on niin lyhyt ja nyt ovat kelitkin kohdillaan. Kaunista viikonloppua!

 13. Mikki rakastaa vedessä lotraamista. Mukavaa sunnuntaita!

 14. Kiitos, Päivikki. Päivittäin ilmestyy uusia kukkijoita. Aurinkoista sunnuntaita!

 15. Narsisseista onkin iloa useammalle keväälle. Kaunista sunnuntaita, Outi.

 16. Juu, on niitä paljon. Oli niissä istuttaminen. Lämpöä on nyt riittänyt. Aurinkoista sunnuntaita!

 17. Puusavotassa riittääkin hommaa. Aurinkoista sunnuntaita, Susanna!

 18. Kiitos. Joka päivä aukeaa lisää. Ihanaa! Kaunista sunnuntaita!

 19. Juu, on tilipäivä tulppujen kanssa! Työ palkitaan. Mukavaa sunnuntaita!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: