Perillä!

Perillä!

Hei! Ja matka jatkuu… Lähdimme ma 2.7.2018 junalla Lontoosta Paddingtonin asemalta kohti Cornwallia ja Truron kaupunkia. Junamatka kesti viitisen tuntia. Juna meni pitkin rannikkoa, mutta meluesteiden vuoksi suurin osa matka meni näkemättä ympäröiviä maisemia. Viimeisen tunnin ajan näimme kaunista rannikkoa.

Tamar-joki erottaa Cornwallin Devonista.

Tällä tiedolla, mikä nyt on, olisin lentänyt Lontoosta Newquaihin ja lento olisi kestänyt reilun tunnin ja perillä oloon olisi jäänyt yksi päivä enemmän. Trurosta hankkiuduimme majapaikkaamme, Hay Bartoniin, Tregonyyn taksilla.

Hay Barton

Majatalon pihassa oli tuollainen peribrittiläinen penkki ja pakkohan sitä oli kokeilla. Saisinpa tuollaisen penkin puutarhaan!

Meillä oli tilava ja kaunis huone. Henkilön Kukkaiselämää - My flowering life kuva. Henkilön Kukkaiselämää - My flowering life kuva. Pariskunta, joka pitää majataloa, on todella ystävällinen. Majatalon isäntä vei meidät autollaan ensimmäisenä iltana St. Austelliin pubiin. Takseja ei kylällä ollut, joten meidän piti joko soittaa isäntä hakemaan takaisin tai pyytää kyyti joltain pubista.

Pubiaterian jälkeen kävelimme kylässä. Löysimme pienen puutarhan, jossa sai vierailla vapaasti.

Hiljainen on kylätie…

Pääsimme takaisin majapaikkaamme pubin kokin kyydissä. Kiertelimme vielä iltakävelyn verran maatilaa, jossa majoituimme.

Viimeistään tuossa kohdin minäkin tajusin, että majoituimme keskellä ”ei mitään” ja täytyy myöntää, että järkytyin melkoisesti. Olin kyllä lukenut majoituksesta ja sen sijainnista, mutta kuvittelin, että julkinen liikenne toimii. Vaan ei busseja eikä takseja kylällä ollut.

Minusta alla oleva kuva kertoo aika hyvin tilanteen. 

Olin hieman järkyttynyt ja nukkumaan mennessäni mietin: ”Mitä ihmettä olen mennyt tekemään?”. Minähän tuon matkan kaikkinensa järjestin 50-vuotissynttäreitteni huumassa.

Ja kuinkas sitten kävikään? Jatkoa seuraa… ;O)

13 thoughts on “Perillä!

  1. Varmasti ollut mielenkiintoinen reissu! Ja eikös reissussa yleensä haluta kokea jotain "extremiä"? Matkailu avartaa 😉

  2. Oli mielenkiintoinen. Näimme ja koimme erittäin paljon.

  3. Maisemat olivat kohdillaan. Tuo penkki on oikea klassikko. Saisinpa tuollaisen omaan puutarhaan.

  4. Onpas jännittävää, jatkokertomusta odotellen 🙂 Maisemat ovat kyllä kohdillaan.

  5. Maisemat olivat aivan ihania. Harmi, että monesti laneja pitkin ajellessa ei nähnyt kuin pensaita ja heiniä.

  6. Minä luin kaikki postauksesi matkastasi tähän asti. Upeita maisemia ja kyllä teillä on ollut hieno matka, mitä muistella.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: