Ihanaa satoa korikaupalla!

Ihanaa satoa korikaupalla!

Heips! Satoa olen päässyt korjaamaan päivittäin. Laatu on ollut erinomaista ja määräkin enemmän kuin riittävä. Kukkasatoa siis.

Vielä piti hakea lisääkin, kun korillinen ei riittänyt kukkajuttuihini… (Tuo alla ei siis ole kimppu, vaan poimittua satoa.)

Heittelin auringonkukkia ja kultapalloja maljakkoon keittiön pöydälle.

Liljoja ja syysleimuja eteiseen

Tein asetelman olohuoneen lipaston päälle.

Olohuoneeseen pääsi toinenkin asetelma, josta myös video alempana.

No, joo. Saadaan me kurkkua, tomaattia, marjoja, valkosipulia, salaattia ja kurpitsoja myös. Ne eivät minua niin sykähdytä, mutta pistetään tuohon tomaattikuva.

Mikki kävi torstaina eläinlääkärillä hammaskiven poistossa. Ressu. Oli ihan ”tolkku pois” reissun jälkeen.

Meillä satoi eilen illalla ja yöllä. Saimme pientä sadetta vielä tänä aamunakin. Nyt aurinko paistaa taas kirkkaasti. Satoiko siellä? Entä, poimitko sinä kukkia puutarhastasi? Kukkaisaa sunnuntaita!

30 thoughts on “Ihanaa satoa korikaupalla!

 1. Upeaa satoa! Minä nautin kasveista eniten puutarhassa. En oikein välitä leikkokukista. Ihailen silti taidokkaita kimppujasi ja asetelmiasi. 🙂

 2. Kukkia laittelen minäkin maljakoihin päivittäin, etenkin kristallimaljaan jossa on kukkasieni. Olen kesäisin seurakunnalla töissä ja erityisen mukava onkin kun saan laittaa kirkkoon kukkia omalta pihaltani. Kukkien asettelu on tosi mukavaa puuhaa, harmittaa hieman kun ei ole tullut kouluttauduttua alalle mutta hauskaa on näinkin 🙂

 3. Meillä pihan kukat ovat saaneet jäädä pihaan (sateisena kesänä roudaan niitä tosin sisälle).

  Mutta yksi orkideoistani on kasvattanut uuden kukkavarren täynnänsä nuppuja. Sitä tässä tarkkailen päivittäin 🙂

 4. Tänään satoi eka kertaa vähän reilummin. Kyllä sinulla on kukkasatoa . Minä en ole kasvattanut mitään kesäkukkia tänäkään vuonna . Mutta ehkä ensi vuonna ?

 5. Ihania kimppuja! Oletko ottanut liljoista ne siitepölyä tiputtavat "jutut" pois? Itsellä joskus jäi ne paikoilleen ja vein vielä kylään ne liljoja tuliaisiksi. Pikkusen värjäsivät kaverini pöytäliinan"!

  Minä en kerää juurikaan kukkia sisälle. En luonnonkukkia, enkä puutarhan vähäisiä kukkijoita. Talvella kyllä ostan leikkokukkia maljakkoon. Kesällä kun ei tule juurikaan oltua sisällä, tuntuu haaskuulta viedä kukkia sinne yksin olemaan!

  Kiitos tomaattikuvasta. Minua se sykähdyttää! ='D

 6. Pikkuisen sadekuuron heitti täälläkin ja se virkisti kivasti ilmaa.
  Ihanaa satoa olet kerännyt, niin kauniita kukkia <3

 7. Ihanat asetelmat olet jälleen tehnyt. Meillä kukat ovat kyllä jääneet puutarhaan tänä kesänä. Normaalisti teen niistä kimppuja myös sisälle tai terassille, mutta nyt olemme olleet reissussa niin paljon, että on ollut turha katkoa niitä sisälle ei kenenkään katseltavaksi. Joten ovat saaneet olla pihalla naapureiden ilona 🙂
  Rapsutuksia Mikille <3

 8. Kimput on aivan upeita, niin kauniita♥ Niinpä paljon ihania kukkia, joista en varmasti tiedä puoliakaan..no liljan sentään tunnistin:) Mikille kovasti halirapsuja ja mukavaa alkavaa viikkoa♥

 9. Nyt antaa puutarha parastaan. Kukat ovat saaneet olla pihalla, en ole tehnyt kimppuja, kaikki vapaa-aika menee pihalla joten sisällä kukat jäisivät ihastelematta.

 10. Kimput ovat niin reheviä. Tuoksuvatkin varmaan jo sisällä, kun niitä on monta. Mukavaa viikon alkua!

 11. Voi Mikkiä, mikä reppana. <3 Onneksi kaikki sujui hyvin, nyt kelpaa hymyillä. 😀 On kyllä melkoinen kukkasato sulla, uskomatonta kaiken kuivuuden jälkeen. 😮

 12. Sinulla kukkii sekä sisällä että ulkona?vaaleanpunaisen ystävänä silmäni osuvat hentoihin väreihin.
  Täällä on satanut 1,5 viikkoa noin joka toinen päivä. Tänään viimeksi.

 13. Ennen minäkään en poiminut kukkia, mutta nykyisin poimin ihan surutta. Minulla pitää olla aina tuoreita kukkia sisällä.

 14. Kukat ovat parhautta. Kukkakimppuja ja asetelmia on hauska tehdä.

 15. Minä tuon kukkia sisälle isot määrät. Jää niitä vielä pihallekin ja uusia avautuu kaiken aikaa.

 16. Juu, kukkaa pukkaa. Keväällä panostin leikkokukkiin ja kyllä kannatti.

 17. Kiitos. Katkon aina heteet pois, jotteivät sotke. Meillä on aina tuoreita kukkia sisällä useammassa maljakossa. Yleensä neljässä. Minä olen ollut helteillä enimmäkseen sisällä, kun ei tuolla kuumuudessa jaksanut olla.

 18. Ihanaa, kun on raikasta. Rakastan kukkia ja on ihanaa poimia niitä omasta puutarhasta. Kimpuille on vain mielikuvitus rajana.

 19. Kiitos, Heidi. Poimin kukkia päivittäin. Runsain mitoin. Mikki kiittää.

 20. Kiitos, Päivikki. Nyt on kukkia, joita kerätä. Ihanaa. Mukavaa viikkoa!

 21. Minä olen ollut todella vähän pihalla helteiden vuoksi. Nyt kun viileni, voittaa elämä taas.

 22. Koville otti Mikillä. Ei ollut ennen nukutettu. Nyt kelpaa hymyillä ja hengitys on raikas. Juu, kukkaa pukkaa ja se on ihanaa!

 23. Juu, kukkii! Minäkin tykkään pastellisävyistä. Oho, sielläpä on tullut vettä. Tänään meilläkin satoi.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: