Kaaos väistyi

Kaaos väistyi

Hei! Eilen töitten jälkeen tuntui hyvin terapeuttiselta heilua lapion varressa puutarhassa. Niinpä kaaospenkki sai kyytiä. Perennat saivat uusia paikkoja.

Kasvarin polun molemmin puolin on nyt hortensioita. Oikealla on Strong Annabelle ja Pink Annabelle, joka on aika heiveröisessä kunnossa. Istutin tuon oikean puolen eilen.

Kaaospenkkiin jäi vain valkoisia, liloja ja punasävyisiä perennoja. Muut vaihtoivat paikkaa kauemmas.

Keltainen kompassikukka ja päivänsilmä muuttivat lähelle lipputankoa kultapalloa vastapäätä. Tässä on nyt keltainen kuja.

Sinipallo-ohdake ja alppipiikkiputki siirtyivät omenapuupenkkiin.

Aika paljon istutusalueita on jo raivattu, mutta paljon on vielä tekemistä. Lukuisat daaliat hieman vaikeuttavat urakkaa.

Ei kai tässä auta kuin mennä jatkamaan hommia.

Mm. maitokello tuolta omenapuun juurelta pitäisi siirtää jonnekin.

Kaaospenkin rentoakankaalit saivat paikan altaan vierustalta. Siinä oli aimmin jalokieloja ja suikeroalpia. Molemmat kokivat karun lopun.

Jep! Mukavaa lauantaita! Meikä lähtee riehumaan pihalle…

21 thoughts on “Kaaos väistyi

 1. Hyviä riehuntoja:) Kylläpä siellä kukkii vielä kauniisti. Meillä on jo syksyn tuntua puutarhassa.

 2. Kaunista on ja mikä on kaaos ei hajuakaan, mutta ihanaa viikonloppua Satu <3

 3. Kivasti on alueet selkiytyneet siellä. Minullakin olisi puutarhassa siirrettävää ja istutettavaa, kunhan vain flunssa hellittäisi. 🙂

 4. Kaunista sinulla on ja siistiä. Muutossuunnitelmia on ilmassa…

 5. Ihailen erityisesti hienoja polkuja ja käytäviä pihassasi. Samoin sitä, miten saat kultapallot ja muut pysymään tasapainossa.

 6. Minäkin haluaisin eroon suikeroalpista. Se on väärässä paikassa. Suikero on vaan eri mieltä kanssani ja putkahtelee aina jostain uudestaan.

 7. Riehaisaa viikonloppua! Minulla on suikeroalpia vähän siellä ja täällä, syreenien alla tykkään siitä mutta en muualla. Rentoakankaalin hävitin tänä vuonna mutta sitkeäksi osoittautui ja alkuja nousee vielä maasta. Töitä riittää 🙂

 8. Aika paljon kukkii tällä hetkellä. Syksyistä on kuitenkin.

 9. Flussaisena ei auta riehua. Vielä ehtii hyvin. Mukavaa sunnuntaita ja paranemista.

 10. Meillä sitä suikertelee vielä paljon, mutta tuohon paikkaan se ei sopinut. Sitkeähän se on.

 11. Kiitos, Katja! Meillä sitä on monessa paikassa myös. Vallankin sitä limeä versiota. Juu, töitä piisaa.

 12. Todella hienolta näyttää! Keltaiset kukat eivät ole olleet suosikkejani, mutta tuo sinun keltainen kujasi on todella kivan näköinen. Taisit juuri käännyttää minut keltaisten kukkien ystäväksi 🙂

 13. Kiitos, Heidi! Briteissä oli paljon keltaisia kukkia. Itse olen tykännyt niistä aina ja tuntuu, että puutarhasta puuttuisi jotakin ilman keltaista.

 14. Voi hyvä tavaton sun kanssas??
  Tiedän, että siirtely on hauskaa ja uudistavaa. Sulla on selvät sävelet, mulla pää sekaisin, kun on pieni piha ja kukkia väärissä paikoissa. Pakko varmaan luopua jostain, vaikka ei raaskisi.Riehuminen on ihanaa?Tsempit ja jaksut?

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: