Kasvun kohinaa!

Kasvun kohinaa!

Hei! Viikonloppu jälleen! Mortti täyttää huomenna yhdeksän viikkoa. On nyt ollut kaksi viikkoa meillä. On kasvanut jo melkoisesti.

Minulla ei ole mitään erityisiä viikonloppusuunnitelmia. Ehkä teen pari kukkakenkää ja huilin.

Yritin ottaa Mortista muitakin kuin unikuvia, mutta osoittautui melkoisen haastavaksi.

Muutaman kuvan otin eilen illalla. Iltaisin on sellainen parin tunnin virtapiikki, jolloin kaveri raivoaa. Haukkuu, pomppii, yrittää purra yms. Koetan keksiä sille toimintaa ja purtavaa. Mortti on kohtuullisen äänekäs ja itsepäinen, sanoisin.

Pihalla Mortti on tajunnut, että takapihaltahan pääsee etupihalle. Reviiri laajenee.

Päiväunet maistuvat, samoin ruoka. Ihanan, uuden ystävän olen saanut. Mukavaa viikonloppua!

21 thoughts on “Kasvun kohinaa!

 1. Ihana vekkuli ?
  Ei tule aika pitkäksi teidän huushollissa ?

 2. En kestä mikä nappisilmä. <3 Ihanaa viikonloppua teille ja karvapallerolle. <3

 3. Voi että koiralapsi voikin olla niin suloinen! Siitä on pitkä yhteinen matka siihen viisaaseen ja ajatukset lukevaan aikuiseen koiraan. Mutta koiranpennun hullu elämänilo tekee kyllä tosi hyvää ihmissielulle. Se saa nauramaan, mikä on tosi ihana asia.

 4. Meidän nyt 4-vuotiaalla Sulolla on myös iltavilli. Oli niin villi, että kysyttiin apua koira-asiantuntijalta. Sanoi, että koira kannattaa käyttää aina vasta iltaisin pidemmällä lenkillä eikä saa sisääntultua villitä sitä leikkiin. Sulo kanssa oli illat sitten rauhallisempia. Mutta tällaista ongelmaa ei sinulla varmaan ole, kun terrierissä ja noutajassa on varmasti tässä suhteessa iso ero.

 5. Mukava pallero, noita kuvia katsellessa ailahtaa mieleen että josko minäkin vielä koiran hankkisin,reilu 2v olen ollut ilman koiraa. Koiramaista elämää sinne teille 🙂

 6. Ihan samaa mieltä! Koiranpennut ovat maailman suloisimpia ja tylsää ei ole! Matkaa on vielä aikuisuuteen.

 7. No, Mortti saa nuo virtapiikit iltaruuan jälkeen. Näillä pakkasilla ja kun on rokottamattakin vielä, ei oikein voi pitkille iltareissuille lähteä. Pihalla on riekkunut kelin salliessa ja leluilla on leikitty.

 8. Koira tuo paljon iloa elämään, mutta se luopumisen paikka on kova. Kiitos! Mukavaa viikonloppua!

 9. On se tosian kasvanut, huomaa selvästi. Hauskaa viikonloppua teille!

 10. Mortti on aika vankkaa tekoa. Taitaa olla myös henkisesti?

 11. Jep, luonteessa löytyy. On ihan eri maata kuin kilttiäkin kiltimpi Mikki oli. Tämä ärjyy ja komentelee, jos haluaa jotakin. Suuttuu myös kamalasti, jos jokin ei onnistu, esim. sängylle kiipeäminen. Temperamenttinen kaveri. Ihan hyvä ja kiva, että on erilainen. Siis todella ERILAINEN..

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: