Kenkäfriikki!

Kenkäfriikki!

Heips! Kävin viikolla kirpparilta korkkareita, kun innostuin niiden kukittamisesta Harjussa. Tänään tuunasin muutaman kengän.

Enpä kyllä ihmettele, että nuo korkkarit olivat päätyneet lähes uusina kirpputorille. Kuka ihme pystyy moisilla kävelemään?

Huomenna homma jatkuu. Kukat loppuivat kesken. Ajattelin tuunata jokusen iltalaukun myös. Mortti nukkui äsken mieheni jaloissa työpöydän alla.

Eilen illalla katseltiin yhdessä tv:tä. Tai siis minä katsoin.

Rentoa lauantai-iltaa!

30 thoughts on “Kenkäfriikki!

 1. Minulla on ollut joskus tuollaiset korkkarit! Siniset, kiiltävät-paljettikengät, joilla oli kyllä aika mahdoton liikkua pilkkuun asti. Taisivat päästä käyttöön firman bling bling-bileisiin lopulta ja muuten vain ihailin niitä. Olisikin pitänyt koristaa ne vielä kukkasin! Kauniit asetelmat sinulla! 🙂

 2. Ompa nättejä nuo korkkarit, mulla on ollu jo vuosia rappusilla tyttären vanhat maiharit joissa kasvaa kesällä orvokkeja,luovuudella ei ole rajoja 🙂

 3. Kauniita asetelmia! Hyvä, että korkkarit saivat uuden mahdollisuuden;)
  On se tuo Mortti niiiiin ihana♡♡♡♡

 4. Ihania kenkiä! Hurmaavat kukkakoristelut.
  Mortti on kuitenkin kaikkein ihanin, lutunen halinalle ♥

 5. Oi miten upeita kukkakenkiä♥ Tuollaiset olisi kivoja koristeita vaikkapa hääjuhlapöytään:) On tuo teidän Mortti vaan suloinen♥

 6. Nuo korkkarit sopivatkin mielestäni paljon paremmin kukka-alustoiksi kuin jalkoihin. Nilkathan noissa vääntyisivät! Kauniita kaikki, mutta eniten mieleeni on kyllä tuo, jossa on murattia, limenvärisiä krysanteemeja (?) ja ihania vaaleanpunaisia ruusuja.

 7. Kauniit kukkakengät, hienoja luomuksia. Ja suloinen Mortti 🙂

 8. Ensin katsoin että onpa kaunis asetelma tuo ensimmäinen, sitten vieritin kuvia alemmas ja taas oli upea vaaleanpunainen. Sitten en enää osannutkaan arvioida mikä olisi kaunein. Kaikki ovat hienoja!!! Hyvä sinä!

 9. Kiitos, Saila. Lutunen on, silloin, kun ei puremisvimma ole päällä.

 10. Ihania kukkakenkiä, minäkään en ymmärrä miten joku voi kävellä noin korkeilla koroilla joten hyvään käyttöön menivät ?
  Ihana Mortti, paljon rapsutuksia hänelle ?

 11. Ainakaan puutarhatöitä ei tuollaisilla korkkareilla tehtäisi. Kukkien somistamana ne ovat ihastuttavia. Ja ihastuttava on Morttikin.

 12. Wow mitä kimppuja korkkareissaan. Sulla on siellä maailman suloisin halittava. <3

  Kivaa uutta viikkoa Satu. <3

 13. Aivan ihania! Piti taas heti tulla kurkkimaan, että mitä se kenkäfriikki on nyt koristellut <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: