Itse teossa!

Itse teossa!

Hei! Kävipä eilen niin, että Mortti jäi itse teosta kiinni.

Vähän oli ottanut kukka-astiakin osumaa. Ja, kun turkki on märkä, on se kuivattava kierimällä.

Mortti on tuossa yläpuolen kuvassa ihan rusakon tai kengurun näköinen. Olin juuri aamulla parturoinut sen turkin lyhyemmäksi. Mortilla on viileämpi olla ja minun on helpompi pestä kaveri noitten kurakylpyjen jälkeen. Vesi oli alunperin aivan kirkas, mutta Mortti kulkee veteen mullan kautta.

Nuo nurmikon kuolleet alueet ovat Mortin aikaansaannosta. Aiemmin kohteena oli kukkapenkki, joten pitäisi kai olla kiitollinen…

Kaduttaako? Ei! Hetken kuluttua kaveri löytyi uudelleen altaasta.

Vielä viikolla tuossa karviaispensaassa oli huomattavasti enemmän karviaisia. Mortille maistuvat karviaiset, kirsikat, vadelmat, mansikat, herukat ja mustikat. Nam.

Jep! Oikeaa kesäelämää viettää meidän koiruli. Lämmintä viikonloppua!

16 thoughts on “Itse teossa!

 1. Kyllä siellä näyttää olevan todella onnellinen koiruli! Täytyy sanoa, että ymmärrän Morttia. Jos minun pihallani olisi allas, saattaisin lillua siellä minäkin. Tosin en ehkä kieriskelisi mullassa ennen enkä jälkeen… mutta Mortin ilmeestä päätellen se on niin mukavaa, että ehkä pitäisi kokeilla 😀 Ihana vekkuli ilme.
  Koiranpissa on jännää ainetta. Minulla oli vuosia sitten hoidossa ystäväni koirat, joista toinen oli vielä pentu. Se teki lirun makuuhuoneen lattialle, joka on linoleumia. Ikivanha, tummentunut linoleumi tuli siitä kohdasta aivan hienoksi ja vaaleaksi, kuin uusi! Harmi vain, että se kohta on vain yksi pieni laikku. Pitäisi hommata lisää koirapissaa jostakin…

 2. Ihanainen Mortti ♡ koirat ovat ihmisen parhaita ystäviä ♡

 3. Mortti osaa ottaa kesästä kaiken irti 🙂
  Ihanaa viikonloppua Satu ja Mortti <3

 4. Voi teitä 😉
  Anteeksi, että hieman naurattaa. Helppo se on täältä matkan takaa hihitellä nuoren koiran spontaaneja itsensä toteutuksia.

  Ehkä Mortti tarvitsee oman pihan. Sellaisen Mortinkestävän?

 5. mikäpä näillä helteillä mukavampaa kuin lillua altaassa, fiksu koiruli Mortti on! meidän Helmi oli myös mestari uimari ja marjat maistuivat myös. kyl mekin mentiin suoraan marjametsästä aamulla uimaan. oli tosi hieno olo sen jälkeen (lähdimme marjaan jo siis klo 7!)

 6. Meilläkin Kaapo-koiruus söi marjoja, mustikat olivat erityistä herkkua. Ihania ruusuja vilahteli aiemmassa postauksessa, voisiko Austineista saada oman postauksen?

 7. Mortti ottaa ilon irti kesästä. Totta tuokin. Ehkä lilluisin itsekin. Hih, pistetäänkö lähetys Mortilta tulemaan?

 8. Voisi olla hyvä idea. Mitähän tuo piha sisältäsi? Multaa, Mortin lempparia, ajuruohoa ja tietty vettä.

 9. En ole vielä tänä kesänä uinut. Tänään ajattelimme lähteä Mortin kanssa rannalle.

 10. Taitavat olla marjat monen koiran herkkua. Meillä Aku-rotikka rakasti marjoja. Voin yrittää tehdä. Nimet ovat hukassa, mutta… pitää kaivella.

 11. Voi Mortti, minkä vilvoittelupaikan on keksinyt! Onhan se suorastaan vastustamaton näillä helteillä 😀 Meidän yksivuotias kissa on myös aika vallaton puutarhassa. Täytyy olla vahtimassa, että ei tongi ylös juuri istutettuja taimia. Ja alkukesästä käytti vessana kuunliljapenkkiä ja peitellessä kuoppaa juuri avautuneet kuunliljan lehdet lähti mukana. Oi voi, kai ne iän myötä oppii..?

 12. Jep, Mortti löysi onnenlähteen… Lemmikeillä on omat käsityksensä puutarhanhoidosta..

 13. Ihana, vallaton Mortti <3 Meidänkin haukku söi nuorempana kaikenlaisia marjoja, mutta nyt se on lopettanut niiden syömisen kokonaan. No, jääpähän enemmän marjoja meille muille 🙂

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: