Arjen pieniä iloja

Arjen pieniä iloja

Hei! Viileitä kelejä on pidellyt.

Olen siivoillut sekä pihalla että sisällä viimeisen lomaviikon kunniaksi.

Satanut on vain yhtenä päivänä ja silloinkin melko vähän.

Kasvimaalla kukkii ja Pusutunnelissa kaikki hyvin.

Etupihan Ruusulan ruusut kukkivat. Pitäisi kohta antaa niille syyslannoitetta.

Keijunmekko kasvaa neidon hameena.

Hortensiat aloittavat kukintaansa. Ihanaa!

Ruostekukka oli sitten talvehtinut Ruusulassa. Ei huono!

Jee! Salaattielämäni ja lenkkeily alkavat viimein kantaa hedelmää. Kolme kiloa on lähtenyt! Ihanaa, sillä epätoivo alkoi jo iskeä…

Kävin jokunen aika sitten kampaajalla ja ostin itselleni palkinnoksi kivat, ranskalaiset bohotyyliset kukkavaatteet. Palkinto siitä, että pysyn kevyellä linjalla. Tässä iässä ei auta antaa periksi.

Jep. Itseään on joskus hemmoteltava, että jaksaa. Pienet ilot ovat arjen luxusta. Miten sinä hemmottelet itseäsi?

24 thoughts on “Arjen pieniä iloja

 1. Aina vain aivan ihana piha, mistä suunnasta tahansa katsoo <3 Hemmottelen itseäni arkenakin hitailla aamuilla, tykkään nauttia aamukahvini rauhassa (onneksi olen aamuvirkku).

 2. Puutarhasi on niin kaunis. Mukava kun olen saanut käydä tutustumassa siihen ihan livenä. Onnea kolmesta kilosta, kauniista kampauksesta ja kauniista asusta. Mukavaa töihin paluuta ja hyvää alkanutta elokuuta!

 3. Pusutunneli on minun suosikkini teidän pihalla <3 Näytät Satu aivan ihanalta uudistetussa kampauksessa ja uusissa vaatteissa <3

 4. täältä löytyikin kaksi ihastuttavaa kukkaistyttöä, toinen keijunmekossaan ja toinen ihanassa ranskalaisessa kukkamekossa! nuo puolipitkät hiukset sopivat Sinulle upeasti. kyl olet ansainnut hieman hemmottelua ja kauniita uusia vaatteita. kunpa itsekin saisin kolme kiloa painosta pois. ostin kyl tänään juuri pari uutta huivia itselleni, vaikken olekkaan pysynyt aivan painonpudotus aikataulussani, rahat huiveista kun meni hyväntekeväisyyteen;)

 5. Hienosti on salaattilinjasi onnistunut, onnittelut! Minunkin pitäisi tehdä sama, on kesäloma nimittäin ollut vähän liiankin rento syömisten suhteen. Kauniin mekon olet ostanut, se sopii sinulle hyvin. Samoin uusi kampaus. Mukavaa elokuun alkua sinulle!

 6. Tuo neito kukkahameineen on kerrassaan hurmaava❤️ Niin olet sinäkin maalaisromanttisessa bohoasussasi?

 7. En kestä miten kauniilta näytät kukkamekossa ja ihanissa kiharoissa. <3 Huoh ymmärrän tuon tuskan, ei paino lähde enää kuten nuorena, pitäisi aina olla ns. elämäntaparempalla, yhtään ei saa lipsua.

  kivaa viikonloppua Satu. <3

 8. Hih, kiitos. Shoppailu hyvään tarkoitukseen on erittäin asiallista!

 9. Kiitos, Heidi. Hitaasti etenee, mutta josko etenisi kuitenkin tämä painonpudotusprojekti. Kivaa viikkoa!

 10. Kiitos, Tiia. Niinpä. Elo on pelkkää salaattia… Mukavaa viikkoa!

 11. Kyllä nuo kilot ovat tiukassa. Olen ollut pian kaksi vuotta sokerittomalla ja vehnättömällä. Paino putoaa tosi hitaasti, mutta en ole rääkännyt itseäni liian vähällä syömisellä.
  Iloitsen joka kilosta mikä tippuu pois. Iloitsen esim. kauniista ruusunkukasta. Nyt gladiolukset alkavat kukkimaan. Heinäkuun helteillä istuttamani Summer snow kärhö kiipeilee jo sulokkaasti. Ja meidän koira tuo iloa elämään joka päivä.

 12. Sinun puutarhasi valtti taitaa olla se, että aina joku kukkii. Hortensia on yksi niin odotettu kaunotar. Sen raskaat kukkaryppäät ovat luonnon omaa taidetta.

 13. Toivottavasti kauniin ladyn töihinpaluu on sujunut jouhevasti 🙂

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: