Hei, me grillataan!

Hei, me grillataan!

Hei! #yhteistyössä Preeco.fi:n kanssa Onnea on olla naimisissa miehen kanssa, joka tykkää ja osaa laittaa ruokaa! Sain mahdollisuuden tehdä kaupallista yhteistyötä suomalaisen verkkokauppa Preeco.fi:n kanssa. Herkkusuita, kun olemme, saimme kokeiluun SEON Kaasugrilli Luxuksen, jossa on neljä poltinta ja sivukeitin. Ja, eiku grillaamaan!

Grilli toimitettiin todella nopeasti – parissa päivässä kotiovelle. Mukana tuli selkeät kokoamisohjeet ja mieheni kokosi grillin autotallissa.

Grilli oli näppärä siirtää pyörien avulla oikealle paikalleen. Lopuksi vielä kaasuletkun kiinnitys.

Entinen grillimme oli jo todella huonossa kunnossa, joten uusi grilli tuli tarpeeseen. Preecon sivuilla onpaljon erilaisia grillejä, joista valita.

CE-hyväksytyssä SEON Luxus -mallissa on neljä poltinta, sivukeitin, integroitu sytytys, rosterikupu lämpömittarilla, ulosvedettävä rasvapelti ja kahden vuoden takuu. Lämpömittarin avulla on helppo seurata, että grillauslämpötila on sopiva.

Grillailu alkoi tillin noudolla kasvimaalta. Mieheni grillasi meille kahdelle ahvenia, jättikatkarapuja ja Halloumi-juustoa. Nam! Lisukkeina söimme salaattia ja valkosipulipatonkia.

 Söimme puutarhassa, sillä keli oli enemmän kuin kohdillaan.

Oli herkullista ja kevyttä! Mies totesi, että grillaaminen tällä uudella SEON-grillillä on niin mukavaa, että syömme grilliruokaa myös sunnuntaina. Käy minulle! (ja Mortille)

Odottavan aika on pitkä…

Älä huoli. Mortti sai myös herkkuaterian! Aurinkoista sunnuntaita!

22 thoughts on “Hei, me grillataan!

 1. Oi miten hieno grilli! Ruokaa laittava mies on tosiaan onni! Mukavaa alkanutta syyskuuta❤️

 2. Näyttää tehokkaalta grililtä ja sen sisältö herkulliselta!
  On mahtava, että näitä grillauskelejä on jatkunut näin mahtavan pitkään.

 3. Hyvältä näyttää! Täälläkin nautittu miehen grillailuista uudella grillillä viikonloppuna terassilla! Teillä on Mortti niin menossa mukana 🙂

 4. Grilliruoka on niin hyvää! Onpa upea grilli. Minun kokkimies varmasti vaan grillailisi kaiket päivät, jos hänellä olisi noin iso grilli. Täällä grillaillaan hiiligrillillä, joka sekin toki toimii varsin hyvin.
  Herkullista alkuviikkoa sinulle Satu <3

 5. tehokas grilli ja nappivalinta grillattavaksi, rakastan ahvenia. meil ei ole koskaan ollut kaasugrilliä, perinteisesti puuhiilloksella edelleen grillataan tai paremminkin lapset grillaavat kotona käydessään.
  no nyt taisi löytyä asia, mikä saa Mortinkin rauhoittumaan;) Mortti on niin hellyttävän näköinen odottaessaan grilliherkkuja. hyvin on Mortti opetettu tavoille. meillä Helmi kinusi aina pöydän vieressä herkkupaloja.
  ihania grillaushetkiä ja aurinkoisia syyspäiviä sinne kaakonkulmalle!

 6. Komea grilli, oikein mahtavia grillihetkiä teille. <3 Ihanaa viikkoa Satu. <3

 7. Kiitos. On ihanaa, että mies kokkaa. Tekee vieläpä hyvää ruokaa. Mukavaa viikkoa, Päivikki

 8. Kiitos, Sirkku. Hyvä keli on ollut ihmeen pitkään.

 9. Kiitos, Outi. Hyvä grilli on ja mies tykkää kokata. Minä nautin tuloksista.

 10. Hih, ruoka rauhoittaa kummasti! Grillaus kuuluu kesään. Mukavaa viikkoa!

 11. Herkkuja, herkkuja! Kuten sinäkin toteat on onni jos oma mies tykkää ruuanlaitosta. Meillä sama juttu ja mikäs sen parempaa kun en itse ole ollenkaan ruoanlaitosta innostunut. Hyvin on uudessa grillissänne ruoka valmistunut. Tulee ihan nälkä! Ja tuo Mortti <3

 12. Varmasti hyvä grilli. Meillä on myös sellainen uusi hankinnassa koska vanha on vanha. Me teemme todella paljon grilliruokia se on paljon mukavampi vaihtoehto kuin sisällä.

 13. Jep, kukin tekee, mistä tykkää. Minä puolestani imuroin yms.

 14. Eilen mieheni totesi että ollaanko tänä kesänä lainkaan grillattu?Siis joka toinen päivä, ja jopa makkaraakin?hyi meitä. Teillä on terveelliset grillattavat, ja voi nauttia vaikka joka päivä.

 15. Hyvä on grilli. Meilläkin Pekka hoitaa enimmäkseen sen homman, vaikka ei muuten ruokoo laitakkan! Mukava laittoo siinä vaikka mitä. Ahvenet ne vasta herkkuja onkin!

 16. Hih, aika paljon olette grillanneet. On meilläkin kasvismakkaraa syöty pari kertaa.

 17. No, on. Jostain syystä miehet tykkäävät usein grillata. Ahvenet ovat toooosi herkullisia.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: