Syksykö ihanaa aikaa?

Syksykö ihanaa aikaa?

Hei! Onkohan kaikki ihan kunnossa? Taidan tykästä syksystä! Tähän asti se on ollut selkeä inhokkivuodenaikani.

Hortensiat ja ruusut ovat saaneet tämän mielenmuutoksen aikaan. Puutarhamme on nyt kauniimpi kuin koko kesän aikana. Syksy on myös loistavaa aikaa tehdä istutuksia ja muutoksia. Ja niitä onkin tullut tehtyä PALJON!

Siirsin jälleen marjakuusia uusille paikoille. Ja niiden siirto sai aikaan siirtojen ketjun, koska marjakuusille piti tehdä tilaa. Saatoinpa taas sortua yhden hortensiankin hankintaan. Sellaista se hortensiarakkaus on!

Tuosta yläpuolen kuvan oikealta siirtyivät erinäiset kurjenpolvet Pusutunnelin kärhöjen ja muiden köynnösten juurelle. Vasemmalla tilaa marjakuuselle tekivät pikkusydämet ja salkoruusut. Salkoruusuja siirsin mm. tuohon oikealle.

Lauantaina oli loistava sää tehdä näitä muutoksia ja sunnuntaina satoi.

Mamman rakas!

Mukavaa uutta viikkoa!

18 thoughts on “Syksykö ihanaa aikaa?

 1. Minäkin tykkään vuosi vuodelta enemmän syksystä. Syksyn lempeä auringonpaiste valaisee tunnelmallisesti puutarhaa ja syksyn värit näyttävät niin upeilta syysauringossa. Kauniin hortensiahankinnan olet tehnyt! Hortensioita haluaisin meillekin lisää. Mukavaa viikkoa!

 2. Kauniilta näyttää ja Morttikin on kunnossa:) Ihanat syksykuvat ja tunnelmat!

 3. Valo on ihana ja kosteus myös. On ihanaa tehdä viileässä ihan oikeita puutarhahommia. Hortensiat ovat ihania. Kiitos. Kivaa viikkoa, Anni!

 4. Kiitos, Irja. Mortti on ihan ennallaan – ainakin päällisin puolin.

 5. Hienoa että Mortti selvisi. On se ollut kunnon säikähdys kaikille. Syksy on hyvää aikaa puutarhassa mutta on se silti minulle vain esimakua talvesta. Onneksi on hortensiat joista saa nauttia miltei pakkasiin saakka.

 6. Vaikka syksy ei kuulukaan varsinaisesti lempivuodenaikoihini niin etenkin sään ollessa kuulas, aurinkoinen ja sateeton voi syksykin olla hyvin nautinnollinen.

 7. Minä en tunnu lämpenevän syksylle millään 🙂
  Ihanaa uutta viikkoa sinulle Satu <3

 8. Kommenttini varmaan katosi, kun nettiyhteyteni pätkii tänään jatkuvasti. Tässä se uudelleen:

  Hei sinne puutarhaparatiisiin!
  Syksy on tosiaan erinomaista istutusaikaa ja nyt ovat säätkin olleet suosiolliset.
  Minä olen aina pitänyt syksystä ja tämän vähäsateisen, mutta runsaspunkkisen kesän jälkeen en malta odottaa syksyn sateita ja ensimmäisiä pakkasia. 🙂

 9. Ihania kuvia! Syksyinen valo on niin kaunis ja se saa puutarhan hohtamaan ihan uudella tavalla. Upean näköistä!

 10. kyl nää kaikki vuodenaikamme ovat omallatavallaan ihania! millaista tukea olet suunnitellut ensi kesäksi laittaa salkoruusuillesi?
  mukavaa nähdä, et mamman mussukka voi hyvin, rapsutukset Mortille!

 11. Meillä kukkii nyt tosi kauniisti ruusujen ja hortensioiden ansiosta. Kelitkinovat olleet hyviä pihatöihin. Onneksi Mortti voi hyvin.

 12. Kelit ovatkin nyt muuttuneet aika hyisiksi.. Kivaa viikkoa, Outi!

 13. Enpä ole ajatellut mitään. Jotkut raudat virittelen tarpeen vaatiessa. Mortti❤️

 14. Syksyssäkin on hyvät puolensa, varsinkin jos ei kaiken aikaa sada! Pihapuuhissa jjaksaa paremmin, on kosteutta maassa ja jotenkin kasvit näyttävät kauniimmilta syysistututksissa, ehkäpä tuo valmis rehevyys saa sen aikaan. Hienolta näyttää puutarhassasi!

 15. Juuri niin. Hyvää puutarhatyöaikaa. Kiitos, Sirkku. Mukavaa loppuviikkoa!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: