Nyt se tapahtui!

Nyt se tapahtui!

Hiphei!

Täällä ollaan! Uudella blogialustalla WordPressissä. Tervetuloa!

Mortti köllöttelee tyttären sängyllä

Blogiosoitteeni pysyy ennallaan, joten toivottavasti löydät tänne jatkossakin.

Muutto tänne uudelle alustalla oli jokseenkin haasteellinen. Olen kahdeksan vuoden aikana kirjoittanut yli 1500 postausta ja kommenttejakin on kertynyt yli 50 000! Huh! Kuvat siihen vielä päälle.

Talventähdet

Tarvittiin tehokkaat ”välineet”, että muutto onnistui. Epätoivo meinasi jo iskeä ja kyselimme jo ammattiapuakin siirtoprojektiin. Yhdeltä ammattipoppoolta siirto ei onnistunut, toinen olisi ollut melkoisen hintava. Lopulta oma kultamussu, kotinörttini, sai siirron tehtyä. Kiitos, Timo!

Ihan muuten vastaisuuden vinkkinä, jos tarvitset kotisivuja tai apua blogin perustamiseen, perustaa poikani piakkoin toiminimen ja auttaa ja tekee em. asioita. Näyttönä hänen taidoistaan ovat sekä entinen että tämä nykyinen blogini ja Kukkaiselämää-verkkokauppani.

Muutoksista innostuneena hankin uuden kännykän, jotta voin ottaa laadukkaampia kuvia. Innostuinpa kokeilemaan videointiakin muutaman vuoden tauon jälkeen ja postasin Tube-kanavalleni pikkuvideon pihapuodista ja maaliskuisesta puutarhastamme. Vilahtaa videolla Morttikin. (Mortti on meidän nalle ikkunassa.) Videoon pääset tästä.

Täällä kaakossa puhaltavat siis ihkauudet tuulet!

24 thoughts on “Nyt se tapahtui!

  1. Kiitos, Riina. Poikani urakoi ulkonäön ja kaiken muunkin suhteen. Katselin silmät pyöreinä vieressä. En hallitse tätä vielä, mutta hissukseen opettelen.

 1. Jee mahtavaa ja onnea ja sulla on vielä upeasti lukulistalla kaikki aakkosjärkässä ja tämä kommenttikenttä on aivan huippu. Tiedätkö mitä pluginia tähän käytetty? Nimittäin oma kommenttikenttä tuli ostamani teeman mukana. 🙂

  Onnea niin paljon vielä ja aivan huipulta näyttää, uudelleenohjaus toimi täydellisesti ja sivu latautuu hitsin nopeasti. Mahtavaa, kun uskalsit. <3

  Kivaa viikon jatkoa Satu. <3

  1. Kiitos, ihana. Vähän pelottaa, löytävätkö ihmiset tänne. Halusin nopeutta ja vaihtelua. Jetpack-lisäosalla saa sen sähköpostin pakollisuuden pois. En tiedä, tekikö Timo muita muutoksia. Timo vei nakuttelemani blogien nimilistan johonkin ohjelmaan, joka aakkosti nimet. Sitten lisäsin linkit. Mukavaa viikkoa, Tiia!

 2. Onnea uuteen! Hienoa, että poikasi saa projekteistasi ammattiin kokemusta!

  1. Kiitos, Eeva. Totta. On tehnyt minulle kahden blogin ulkoasun ja perustanut nettikaupan.

 3. Onnea Satu, hienolta näyttää kaikki. tää uusin postauksesi ei viel päivittynyt suoraan omaan lukulistaani, tulin viimeisen bloggerpostauksen kautta kommentoimaan. onneks meil on taitavat pojat, munkin täytyy kysyä neuvoa esikoiselta huomenna, miten toimia…
  myös videosi on kiva, innostuin katselemaan yhden vanhemmankin videopostauksen. siinä teitte Mikin kanssa istutuksia kasvarissa lankalauantaina. kohtahan on taas pääsiäinen, aurinkoa päiviisi Satu!

  1. Kiitos kovasti! Toivottavasti jatkossa päivittyy. Aika menee nopeasti. Tosiaan, ensi viikolla on pääsiäinen! Mukavaa viikonloppua!

  1. Kiitos, SariHanne. Todellakin on. Olisin ihan pulassa ilman poikaa.

 4. Hyvälle näyttää! Nuoret ovat taitavia auttamaan meitä näissä tietotekniikan ihmejutuissa.

 5. Löysin! Hyvältä näyttää, pidän erityisesti noista yläosan vaaleanpunaisista kukista. Ihanan herkät! Kauniita ovat myös nuo ensimmäiset kevätkukkijat. Oma kotinörtti on painonsa arvoinen kullassa. Aurinkoisia kevätpäiviä uudella blogialustalla!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: