Lannoitushommissa Mortin kanssa

Lannoitushommissa Mortin kanssa

# Blogiyhteistyössä Puutarhasi elämään kanssa (Schetelig Oy)

Moikkelis!

Meillä Mortin kanssa riittää puuhaa puutarhassa. Kuten kuvasta näkyy, kiirettä pitää! Nyt Mortilla oli kiire tuotekuvauksiin ;O). Aika ihana malli minulla, eikö?

Puutarhassa on kaikenlaisia kukkahommia. Erityisesti haluamme Mortin kanssa varmistaa ruusujen ihanan kukinnan. Onneksi saimme apua blogiyhteistyön merkeissä Puutarhasi elämään -yhteistyökumppanilta. Saimme Solabiol Ruusulannoitetta kokeiluun.

Ruusulannoite on täysin orgaanisista raaka-aineista valmistettu lannoite, joka sisältää kasveille tärkeitä pää- ja hivenravinteita. Lannoite sopii erinomaisesti ruusuille ja muille kukkiville kasveille sekä myös vihanneksille. Odotamme kovasti Austin-ruusujen kukintaa ja hellimme niitä tällä luonnonmukaisella lannoitteella.

Sitten oli kuunliljojen vuoro.

Kuunliljoille annoimme Solabiolin Verijauhoa, joka sisältää runsaasti nopeasti vaikuttavaa typpeä. Se edistää erityisesti lehtien kasvua ja sopii mainiosti nuorille kasveille ja paljon typpeä vaativille vihanneksille, kuten purjolle ja kaaleille. Me haluamme kuunliljoihin komeat lehdet.

Kuten Mortin ilmeestä näkee, on tärkeästä asiasta kysymys.

Sitten otettiinkin kovemmat aineet käyttöön. Morttia se vallan kauhistutti! Ilmeisesti eläytyi kotiloitten ja etanoitten kohtaloon…

Rauhoittelin Morttia, että Etanarae vaikuttaa vain etanoihin ja kotiloihin, ei lemmikeihin eikä lapsiin.

Solabiol Etanarae on tehokas ja luonnonmukainen etanoiden ja kotiloiden torjunta-aine. Sen tehoaine on luonnossa esiintyvä rautafosfaatti.

Kuolleita etanoita ei jää näkyviin, sillä syötyään rakeita etanat ja kotilot vetäytyvät koloihinsa, eivätkä jää ravinnoksi toisille etanoille.

Juhannus meillä meni ihan mukavasti. Söimme perheen kesken paellaa puutarhassa.

Arjen alettua olen tehnyt puutarhuriopintoihini liittyen viimeisten näyttöjen suunnitelmia. Kohta on tällä naisella jännät paikat.

Lisäksi pidän kerran tai pari kertaa viikossa pihapuotia auki, jolloin voi käydä myös tutustumassa puutarhaamme.

Onneksi olen saanut kiireapulaisen, Huldan, joka haravoi. Huldalla on hyvässä kasvussa salsamekko alpista ja harmaat, kiharat kutrit hopeaputouksesta.

Itäpolulla näyttää jo ihan mukavalta. Unikot kukkivat.

Olivatko jutun Solabiol-tuotteet sinulle entuudestaan tuttuja?

Aurinkoista viikkoa!

10 thoughts on “Lannoitushommissa Mortin kanssa

  1. Aivan ihanalta siellä näyttää, niin kaunista♥ Varmasti hyviä tuotteita! Pitäisikin tuollaista etanaraetta kokeilla..tekeevät pahukset sellaista tuhoa! Mortti on kyllä ehdottomasti maailman suloisin malli♥ Aurinkoisia kesäpäiviä♥

    1. Kiitos. Etanarae toimii hyvin. Kotilot saavat äkkiä rumaa jälkeä. Mortti osaa tuon mallina olon. Aurinkoista viikonloppua.

  2. Viimeisiä näyttöjä puutarhuriopintoihin, joko valmistuminen häämöttää? Hyvinhän se on edennyt!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: