Nyt on muutettu

Nyt on muutettu

#sisältää tuotesijoittelua #Kukkaiselämää-kauppa

Hei!

Nyt on muutto Kukkaiselämää-pihapuodin osalta tehty. Olipa urakka. Puoti on muuttanut taloon ja tykkään!

Jatkossa uskon puodin olevan useammin auki, kun avaaminen on helpompaa. Sen kuin kävelen työhuoneeseeni ja otan asiakkaita vastaan. Ei tarvitse kantaa mitään minnekään ja pihan ei tarvitse aina olla tiptop-edustuskunnossa.

Avajaisia vietetään lauantaina! Tervetuloa!

Muutossa oli melkoinen työ. Mies rakensi huoneeseen ulko-ovelle sisäänkäynnin. Tilasimme vanhat ovet Turusta. Uloin ovi maalattiin. Tehtiin kyltti, oven edusta ja portaat. Oviaukon edestä piti raivata neljä pensasta ja mullat pois.

Kaikki tavarat piti kantaa pihan periltä Lillevillasta taloon ja löytää niille paikat. Mutta nyt on kiva lopputulos ja hyvä mieli.

Kaupan arvontakin on suoritettu ja Lungo-kastelukannu löysi uuden kodin. Kiitos kaikille runsaasta osanotosta tätäkin kautta.

Löysin taas aivan ihania uusia tuotteita kauppaan – Englannista tietenkin. Toivottavasti jotain uutuuksista ehtii tulla lauantain avajaisiin.

Tällaista täällä on puuhailtu. Puutarhaan pitäisi ehtiä ja istuttaa kaikki hamstraamani sipulit. Huoks.

Miten siellä on syyskuu sujunut?

20 thoughts on “Nyt on muutettu

  1. Ihanaa, paljon ihanaa!
    Heh, jaa että sinunko pihasi ei olisi aina tip-top – kunnossa. Tuota en usko. Ja varmasti tulemme käymään, jos noin pitkälle itämaahan pääsemme.

  2. Onnea uudelle puodille! Hyvä ajatus siirtää talon yhteyteen, kun kylmät kelit alkavat ja nyt puoti on näkyvämmällä paikalla. Koskahan ehtisin tulla käymään… 🙂

  3. Uusi puoti näyttää ihanalta, taitavasti rakennettu, hyvällä maulla sisustettu, ja tuotevalikoimassa on paljon kivoja tuotteita niin puutarhaan kuin sisustukseenkin. Puodin lisäksi toimivat ja helppokäyttöiset verkkokauppasivut. Siinä on just kaikki elementit onnistuneelle puodin pitämiselle ja yritystoiminnalle. Onnea ja iloa unelmapuotiin ❤

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: