Pihapuoti muuttaa

Pihapuoti muuttaa

Heips!

Viikko alkoi täällä kaakossa hyvin vaihtelevassa säässä. Välillä paistaa ja välillä sataa oikein reilusti.

Viikonloppuna vietimme mieheni kanssa 22. hääpäiväämme pihapuodin muuttovalmisteluissa. Sain vähän kuin hääpäivän lahjaksi pihapuotiin oven paikoilleen. (Yhdessä olemme olleet jo 33 vuotta.)

Mortti poseeraa puodin oven edessä. Puoti muuttaa puutarhan perältä taloon, työhuoneeseeni. Mieheni puhkaisi seinään ovelle paikan.

Tilasimme Turusta kaksi vanhaa ovea, joista toisen maalasin roosalla kalkkimaalilla ulko-oveksi. Oveen tulee vielä kolkutin. Maalasin myös kyltin, jonka mies kiinnitti seinään.

Tänään vuorossa on oven eteen portaitten teko. Sitten on vielä ovilistat.

Iso urakka on myös muuttaa myytävät tuotteet Pihapuodista talon puotiin ja ensin muuttaa työhuone kaupaksi. Hommaa siis riittää lähiaikoina!

Puutarhassakin olisi tekemistä.

Ruusulassa ruusut aloittivat uuden kukintakierroksen.

Viikonloppuna ostin ison satsin kukkasipuleita, jotka aion istuttaa etupihalle. No, sillä hommalla ei ole kiirettä.

Tällaista puuhaa täällä. Töissäkin tosiaan käyn ja harva se päivä on ollut lääkäriinkin asiaa. Mites siellä on syyskuu alkanut?

Aurinkoista viikkoa!

18 thoughts on “Pihapuoti muuttaa

 1. No on siellä tosiaan hommaa riittänyt. Olet onnekas kun sinulla on taitava mies, joka tuosta vaan tekee sinulle ovipaikat seinää ja muuta! Myöhästyneet hääpäiväonnittelut sinne vielä.
  Syyskuu lähti käyntiin uudessa työpaikassa ja olen viihtynyt ihan hurjan hyvin. Ihanaa kun sain arvostavia työkavereita itselleni!
  Kaunista uutta viikkoa sinulle Satu <3

  1. Tosiaankin arvostan, että mies osaa tehdä kaikenlaista. Kiitos, Outi. Onnea uusiin haasteisiin!

 2. Ihanan kaunista siellä puutarhassa ja uusi puodin ovi on sanomattoman suloinen. Tsemppiä muuttoon!

 3. Kyllä Hannu on taitava, osaa tehdä kaikkea ”laidasta laitaan”, ja sinä Satu sinulla riittää voimia ja hienoja ideoita. Mahatvaa… Onnittelut hääpäivän johdosta??

 4. Onnittelut kaikista yhteisistä vuosista! Sulla on käynyt flaksi, kun on sattunut (tai siis tuskin se sattumaa oli :)) noin kätevä remonttitaituri pariksi.

  1. Kiitos, Annukka. Juu, osaa tehdä rakennushommia ja laittaa hyvää ruokaa.

 5. Lämpimät onnittelut 22- vuotis hääpäivänne johdosta.

 6. Onnittelut teille yhteiselosta ja mukavaa syksyä pihapuodin rakentamisen merkeissä. Tuo ovi on niin upea, se todella kutsuu astumaan sisään:)

 7. Muutossa on aina puuhaa ja järjestettävää mutta varmasti on mukavampaa kun puoti on kodin yhteydessä. Ihanan oven miehesi teki ja onnea teille molemmille hääpäivän johdosta.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: