Joulun odotusta

Joulun odotusta

Hei!

Viikot vierivät melkoista vauhtia. Päivät menevät töissä, kaupan pyörittämisessä ja lääkärissäkin pitää rampata – vaihteeksi.

Tänä vuonna koristelin kuusen hyvissä ajoin. Tykkään joulusta ja joulukuusesta ennen joulua, mutta jo tapaninpäivänä alkaa joulu ahdistaa ja kevät koittaa!

Joko sinulla on joulukuusi esillä? Ovatko sinulla käytössä jotkin tietyt värit kuusen ja joulun koristelussa?

Kukkaiselämää-kaupan pitäminen on väkisinkin tehnyt minusta aiempaa enemmän jouluihmisen. Kaupassahan joulun hehkutus alkaa jo lokakuussa!

Joko seuraat kauppani joulukalenteria? Joka päivä on luvassa erilaisia tarjouksia, alennuksia ja arvontoja. Koska pidän kaupan puolella joulukalenteria, eivät rahkeeni riittäneet enää blogin kalenteriin.

Miten aiot joulua viettää näin Korona-vuonna? Me olemme kotosalla perheen kesken.

Viikonloppuisin, lähinnä lauantaisin, olen pitänyt kaupan Pihapuotia auki. Ihan kivasti on käynyt ihmisiä.

Tällä hetkellä minulla on valitettavasti terveysongelmia, mutta toivottavasti ne taas selätetään. Reuma tekee jälleen temppujaan.

Toivon sinulle onnellista ja tervettä joulun odotusta!

18 thoughts on “Joulun odotusta

 1. Meillä on joulukuusi jo koristeltuna. Valkoista ja hopeaa valikoitui tänä jouluna koriteiksi. Ihan samoin tunnen minä, että ennen joulua nautin joulukoristeluista, mutta viimeistään tapaninpäivänä tekee mieli korjata joulutavaroita varastoon.
  Perheen kesken kotosalla joulua vietämme.

 2. Kaunis kuusi ja Mortti. Me vietämmä joulua rauhallisesti kotona kuten ennenkin. Minulle joulu kestää Nuutinpäivään asti ?? ja siihen saakka on tietysti kuusikin sisällä. Eihän siitä heti raaski luopua.
  Kuusi haettiin mökkitontiltamme muutama päivä sitten. Olemme jo useamman vuoden ajan hakeneet sen hyvissä ajoin. Muistelen, että lapsuudenkodissa kuusi koristeltiin vasta aattoaamuna.
  Ihana tuo kolibrikuusenkoriste ❤️. Balettitanssijasta tulee mieleen Pähkinänsärkijä.
  Onnellista joulunaikaa ❤️.

  1. Kiitos, Ninnu. Luonnonkuusi antaa ihanaa tuoksua. Ihanat joulusuunnitelmat sinulla. Hyvää joulua!

 3. Kuvissa on ihana jouluinen tunnelma. Kotinne on kaunis ❤ Meillä ei ole vielä joulukuusta, mutta huomenna on tarkoitus laittaa. Olemme yleensä koristelleet kuusen aattona ja kuusi on ollut ilonamme loppiaiseen. Tänä vuonna tämä perinne muuttaa muotoaan ja kuusi laitetaan viikko ennen aattoa. Saa nähdä pysyvätkö neulaset loppiaiseen saakka ?

 4. Onpa kaunis kuusi teillä. Täällä jo kovasti odotellaan joululomaa, on ollut aikamoinen haipakka koko syksyn, työpaikan vaihdosta lähtien.
  Ihanaa joulunodotusta sinulle Satu <3

 5. Siellä on jo niin kauniin jouluista! Meillä kuusi tulee vasta päivää ennen aattoa ja siten se saakin olla yli loppiaisen. Mutta muutenhan minun jouluni on alkanut jo marraskuun puolella, kranssit oviin ja kyntteliköt pöydille ja sitten pikkuhiljaa jouluiset jutut vain lisääntyvät. Ihanaa, kun saat puuhailla kauppasi parissa ja asiakkaita riittää. Mutta ikävä kuulla, että olo ei ole nyt paras mahdollinen. Voimia ja mukavaa joulunodotusta!

  1. Kiitos, Sirkku. Tykkään kyllä kovasti kaupan pidosta. Ihan minun juttu. Toivottavasti vaivojen syy selviää. Mukavaa joulua!

 6. Juuri katselin että täällä on paikallisia kuusia myynnissä 20.12., joten kuusi ostetaan silloin ja pääsee sisälle sitten joku päivä ennen aattoa. Toivottavasti saat nauttia joulusta hyvissä voimissa!

  1. Kiitos, Eeva. No, sittenhän ostoaika on aika selkeä. Onnellista joulua!

 7. Kuusi tulee paikalle vasta jouluviikolla. Meillä on muovikuusi. Pojat olivat allergisia pienenä, joten hankittiin muovinen, joka on pysynyt tosi kauniina ja säästänyt pienen metsän verran puita metsään.
  Kuusenkoristeina on valkoista ja sinistä. Sininen on lempivärini.

  Rauhallista joulunodotusta 🙂

  1. Kuulostaa kauniilta. Meillä on myös muovikuusi ollut jo vuosia. Alkuun sitä vastustin, mutta parin karisevan kuusen jälkeen muutin mieltäni. Hyvää joulua, Mai!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: