Vuoden alku

Vuoden alku

Hei!

Tämä onkin ensimmäinen blogipostaukseni vuonna 2021 ja on jo vierähtänyt viikko tätä vuotta. Miten sinun vuotesi on alkanut?

Minä olen pyörittänyt nettikauppaa ja tehnyt käsitöitä, lähinnä virkannut. Yllä Mortti esittelee virkkaamaani laukkua.

Tuunailin myös kesähattua. Käytin Decoupage-tekniikkaa ja maalasin öljyväreillä päälle.

Molemmat esittelemäni tuotteet löydät Kukkaiselämää-kaupasta. Tuotteet näet upotettuina tässä jutussa, jos kiinnostaa käydä katsomassa.

Viime vuosi loppui ja tämä alkoi sairasloman merkeissä. Toivottavasti vuosi jatkuu sitten paremmissa merkeissä. Verikokeita ja lääkäriä on luvassa.

Toiveita vuodelle olisi, mutta lupauksia ei. Teitkö sinä uudenvuodenlupauksia?

Joulun ja uudenvuoden vietimme kotosalla perheen kesken – kuten aina.

Oletko jo miettinyt tulevia kylvöjä? Luulen, että minulta jää kylvöt tekemättä, kuten jäi viime vuonnakin. Pelargoneja talvetan. Kauppaan kuitenkin tilaan vähän erikoisempia siemeniä myyntiin.

Pojan kanssa olen viettänyt paljon aikaa. Hän on tehnyt blogini ja kauppani sivut ja päivittelee niitä aina uuteen kuosiin tarpeen tullen. Poika opiskelee it-alaa. Vinkkaankin sinulle, että jos tarvitset hyvän ja edullisen kotisivujen tekijän, meiltä sellainen löytyy. Pistä viestiä [email protected], jos kiinnostuit. Välitän sitten viestin poitsulle.

En ole suunnitellut mitään suurempia uudistuksia puutarhaankaan. Ylläpidän entistä. Siinäkin riittää puuhaa. Onko sinulla suunnitelmia?

Kaupan suhteen minulla on tavoitteita ja unelmia ja niitä kohti yritän kulkea. Kaupassa muuten onkin nyt kaksi aika mojovaa arvontaa meneillään.

Kukkaiskeiju-arvonnassa voit voittaa valitsemasi Keiju-tuotteen itsellesi.

Toisessa arvonnassa on mahdollisuus voittaa 50 euron lahjakortti Kukkaiselämää-kauppaan.

Molempiin arvontoihin voit osallistua Kukkaiselämää-kaupan Facebookissa ja Instagramissa.

Tällaista arkielämää täällä kaakossa vietellään. Toivotaan tälle vuodelle terveyttä ja iloa. Mitä sinä toivot tälle vuodelle?

10 thoughts on “Vuoden alku

 1. Kyllä on supersievät laukku ja hattu ❤ Martti on malleista hurmaavin. En tehnyt uuden vuoden lupauksia, mutta hienoisia suunnitelmia tein ja hentoisia toiveita. Viime vuosi näytti jälleen, kuinka arvaamatonta elämä voi olla. Mutta luottavaisin mielin vuotta 2021 eteenpäin!

  1. Kiitos, Tarja. Elämä tosiaan on arvaamatonta. Hyvää alkanutta vuotta.

 2. Ihanan kukkaisaa on kaupassasi!
  Täällä ollaan sen verran hämäläisiä, että en ole ehtinyt mitään uudenvuodenlupauksia tai suunnitelmia tälle vuodelle tehdä 😉 Ransu kerjää pusuja tässä vieressäni, joten voi olla, että suunnitelmissa ja lupauksessa on vain pussailla Ransua mahdollisimman paljon. Ainakin jos häneltä kysytään.
  Iloista uutta vuotta sinulle ja koko perheelle, terveyttä etenkin!

  1. Kiitos, Saila. Erittäin hyvä suunnitelma hyvässä seurassa. Hyvää alkanutta vuotta ja pusuja Ransulle.

 3. Ei tehty täälläkään uuden vuoden lupauksia. Pikaista paranemista sinne, muistankin viime vuoden alun hankalana sinulle. :/ Verkkokauppa näyttää hienolta!

 4. Hei pitkästä aikaa!
  Hyvää uutta vuotta sinulle ja Mortille:) Hän esittelee niin upeasti tuotteitasi.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: