Kiitos – Arvonta suoritettu

Kiitos – Arvonta suoritettu

Hei!

Kiitos kaikille teille ihanille lukijoille ja tukijoille, jotka tsemppasitte viime viikolla tuossa ”Kukkaiselämää-jupakassa”. Ilman teitä en olisi jaksanut.

Tämä on kyllä ollut kaikkien aikojen kevät. Joulukuusta lähtien olin lähes kolme kuukautta sairaslomalla näitten autoimmuunisairauksieni vuoksi. Minulla on kuusi jatkuvaa ”seuralaista” ja lisäksi vielä ”vieraileva tähti” iriitti, joka on nytkin päällä, kolmatta kertaa lyhyen ajan sisällä. Em. sairauksien seurauksena lääkäri totesi minulla myös masennuksen. Stressiä kuulemma pitäisi välttää. Niinhän minä yritin.

Sitten tuli tuo kirjajuttu, joka olisi kyllä voinut jäädä välistä. Olin ihan rauhassa blogitauolla, mutta pakkohan tässä oli nousta barrikadeille ja puolustaa työtään ja nimeään.

Palasin pari viikkoa sitten sairaslomalta opettajan töihin, lähinnä etäopetukseen. Muutama lähitunti oli ja oli kuulemma täysin turvallista mennä koululle töihin. Näin vakuuteltiin. No, ehdin pitää neljä lähiopetustuntia ja nyt olen altistuksen vuoksi karanteenissa.

Tässä kohtaa alkaa tuntua, että elämä on välillä aika syvältä. Kyllä, säälin itseäni ja uin mustissa vesissä. Kevään pitäisi olla puutarhaihmisen parasta aikaa. Minulla ei taida olla enää odotuksia tälle keväälle. Sain jo tarpeekseni.

Minulla on ollut tässä elämässä muutama unelma. Yksi oli, että kirjoittaisin puutarhastamme Kukkaiselämää-kirjan jonain päivänä. Tuo unelma tuskin toteutuu. Ha, nythän minulla on loistosuhde yhteen Suomen suurimpiin kustantamoihin. Tuo oli siis ironiaa. Toinen unelma oli, että jossain vaiheessa voisin ryhtyä täysipäiväiseksi Kukkaiselämää-kaupan yrittäjäksi. No, se on vielä auki. Aika näyttää.

Kyllä tässä sairastelun ja näiden viime aikaisten tapahtumien valossa olen huomannut monen ihmisen todellisen ”karvan”. Puheet ja teot eivät vastaa toisiaan. Selkään on isketty puukkoa oikein urakalla. Olenko katkera? Kyllä olen. No, ehkä huomenna on taas parempi päivä.

Ja sitten siihen arvontaan! Onnea Huopalintu voitit blogini siemenarvonnassa, jota Kukkaiselämää-kauppani sponsoroi palkinnolla. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Mukavaa viikkoa!

6 thoughts on “Kiitos – Arvonta suoritettu

    1. Kiitos, Outi. Etäopetuksen merkeissä meni tämä päivä. Onneksi on ihanat oppilaat.

  1. Mukavaa viikkoa ja aurinkoa kevään odotukseen. Leuka pystyyn ja kohti uusia seikkailuja, olet se aito ja oikea Kukkaiselämää Satu.

    1. Kiitos, Katja. Täytyy myöntää, että nyt on siipi maassa. Kaipa täältä noustaan. Pakkohan se on. Mukavaa viikkoa❤️

  2. Kaikkea hyvää sinulle kevään jatkoon, etenkin kun alku oli aivan pohjanoteeraus! Toivottavasti pysyt niin terveenä kuin mahdollista <3

    1. Kiitos, ihana❤️ Ehkä tämä vielä iloksi muuttuu.. Onnellista kevättä??

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: