Kukkakausi on alkanut!

Kukkakausi on alkanut!

Hiphei!

Täällä kaakossa kukkii! Se antaa aina toivoa ja iloa elämään.

Ensimmäiset talventähdet ovat ponnistaneet kukkimaan talon eteläseinustalla. Jes!

Taidan ensi viikonloppuna päästä perinteisiin pääsiäisaskareisiinkin, eli haravan varteen! Jippii! Mikä siinä onkin, että syksyn inhokkihomma on keväällä ihanaa? Haravoin kadun reunan. Siitä se lähtee!

Takapihallakin vihertää hankien keskellä.

Kevätvuohenjuuri ja jouluruusu!

Magnoliatkin näyttäisivät olevan hengissä.

Lunta kuitenkin vielä riittää yli omien tarpeiden. Heiluin etupihalla lapion kanssa levittelemässä lumia kivetykselle. Takapihalla olen puolestaan riehunut tuhkaämpärin kanssa.

Länsipiha

Takapiha

Itäpiha

Tästä se lähtee! Uusi puutarhakausi on ihan nurkan takana. Vappuun on enää reilu kuukausi ja perinteisesti tuolloin ei ole hiutaleenkaan verran lunta meidän tontilla. Jos on, vien vaikka kiehuvaa vettä päälle ja sitten ei ole! :0)

Loppuun kuvakatsaus viime vuodelta samoihin aikoihin. Huoks.

No, pitää ajatella positiivisesti. Saimaannorppa arvostaa lunta. Ehkä minäkin tuon ajatuksen voimalla kestän…

Joko siellä kukkii? Mukavaa viikonloppua!

9 thoughts on “Kukkakausi on alkanut!

  1. Kevättähdet ovat kyllä aikaisia. Miksi ihmeessä en ole laittanut niitä omana pihaani. Kunan alkuun pääsee niin lumet sulavat nopeasti.

  2. Me kurkitaan miehen kanssa joka aamu takapihalle, että joko on koko terassi näkyvillä, mutta vielä riittää lunta sielläkin.
    Ihanasti antaa kevään tuntua nuo pienet keltaiset kukat! Mukavaa palmusunnuntaita sinulle Satu <3

  3. Kiehuvaa vettä viimeisten lumien päälle! 😀 Kiitos! Tuo piristi kummasti esikoisen koko illan jatkuneen riehumisen jälkeen. Tekisin varmaan itse saman, jos täällä helluntaina näkyisi vielä lunta. Vappuna ei ole varmaan koskaan ollut täysin lumetonta pihaa meillä. Kukkia ei siis vielä näy, mutta nyt on jo pikkuisen kahden kukkapenkin nurkkaa alkanut paljastua ja tänään hakkasin jäätä pihakiveykseltä. Tästä se lähtee! Onko Mortti muuten keksinyt käydä piehtaroimassa hangelle levitetyn tuhkan seassa? Aurinkoisia maaliskuun viimeisiä päiviä!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: