KUKKAISELÄMÄÄ – KUKISTA KAUNEUTTA JA PUUTARHASTA ILOA + ARVONTAMUISTUTUS!

KUKKAISELÄMÄÄ – KUKISTA KAUNEUTTA JA PUUTARHASTA ILOA + ARVONTAMUISTUTUS!

#yhteistyössä Kukkaiselämää-kaupan kanssa

Hellurei!

Jouduin eräässä asiayhteydessä pohtimaan Kukkaiselämää-kauppaani ja -blogiani vähän syvemmin. Seuraavanlaisia ajatuksia pätkähti mieleeni.

Puutarha on kodin sisustuksen jatke. Puutarhassa on huoneita kuten talossa. Eri huoneita eri tarkoituksiin, esim. kesäkeittiö ruoanlaittoon, kasvimaa puhtaan ravinnon kasvatukseen, oleskelualue nauttimiseen, leikkialue lasten tarpeisiin, kukkatarha kauneuden kaipuuseen, pölyttäjien iloksi ja ravinnoksi yms.

Voit toteuttaa itseäsi puutarhan luomisessa samoin kuin kodin sisustuksessa. Voit seurata trendejä tai luoda jotakin persoonallista oman perheen tarpeet huomioiden. Kukkaiselämää-kauppa pyrkii tarjoamaan persoonallisia tuotteita sekä kodin sisustukseen että puutarhaan – tuotteita, joita et löydä marketeista. Sisusta kaunis koti, kesämökki tai vaikkapa puutarhamaja! Käytä kauniita tekstiilejä, ihania purnukoita, suloisia koriste-esineitä, laadukkaita kynttilöitä ym.


Puutarhassa voit huomioida ekologisesti ympäristöä käyttäen lähituottajien taimia, ylipäänsä kotimaisia taimia. Tee kylvöjä käyttäen laadukkaita siemeniä ja luo istutusalueita huomioiden pölyttäjiä ja lintuja. Tee esimerkiksi perhosbaari ja kasvata perhosia houkuttelevia kukkia. Perusta johonkin puutarhan kulmaan niitty. Huomioi ympäröivä luonto. Kukkaiselämää-kaupan valikoimissa on laadukkaita kukkien siemenseoksia pölyttäjille ja perhosille, niityn perustamiseen, kivikkopuutarhaan, metsäpuutarhaan, syötäviä kukkia. Olen valinnut tarkoituksella hieman erilaisia siemenseoksia. Löydät myös ihanan teepannuautomaatin lintujen ruokintaan. Automaatista voit myös tehdä perhosbaarin.

https://kauppa.kukkaiselamaa.fi/product-category/puutarha/kukat/siemenet/

Puutarhassa voit jatkaa kodin sisustuksen tyyliä. Jos sinulla on moderni koti ja talo, on luontevaa, että puutarhakin on moderni tyyliltään. Tai voit luoda vastakohtia ja eri tyylien kerrostumia, joilla saat mielenkiintoa. Pääasia on, että koti ja puutarha miellyttävät asujaansa.

Kannattaa luoda niin sisustuksessa kuin puutarhassakin oman näköistään, luottaa itseensä. Itselle niitä tehdään.

Kukkaiselämää-kaupan valikoimissa on persoonallisia, uniikkeja ja laadukkaita tuotteita, joita et löydä isoista marketeista. Olen pyrkinyt löytämään kaupan valikoimiin tuotteita, joita aiemmin itse en löytänyt mistään. Kukkaiselämää-kaupasta löydät kauneutta kotiin, kivaa puutarhaan, iloa arkeen, tunnelmaa juhliin ja piristystä pukeutumiseen. Kukkaiselämää tarjoaa persoonallisia tuotteita sisustukseen ja puutarhaan. Valikoimissa on ihania patsaita, kynttilöitä, huonetuoksuja, sisustustekstiilejä, kauniita kastelukannuja ja muita puutarhatarvikkeita. Arjen pieniä iloja on, että esimerkiksi voit juoda kahvisi kauniista kupista, kerätä satoa ja kukkia ihanaan koriin. Juhlaan voit luoda tunnelmaa kauniilla kynttilöillä, viireillä, servieteillä, tilattavilla kukka-asetelmilla. Piristä pukeutumistasi hauskoilla hatuilla, mummon uniikeilla käsitöillä tai kivoilla koruilla ja kasseilla.

Tue paikallista, kotimaista pienyrittäjää, joka toimii ympäristöystävällisesti ja laadukkaasti. Kierrätän pakkausmateriaalit, lähetän tilaukset heti samana tai seuraavana päivänä. Otan asiakkaiden toiveet ja palautteen huomioon kehittäen niiden pohjalta toimintaani. Kukkaiselämää-kauppa luo kokonaisvaltaisia elämyksiä puutarhan saralla. Meillä on Kukkaiselämää-puutarha, jossa ryhmät voivat vierailla. Puutarhassamme on käynyt vieraita busseilla eri puolilta Suomea. Nettikaupan lisäksi on talomme yhteydessä Pihapuoti, joka on erikseen ilmoitettuina aikoina avoinna tai avoinna sopimuksesta. Pihapuodissa käydessäsi sinulla on mahdollisuus tutustua Kukkaiselämää-puutarhaan. Kukkaiselämää-kaupan lisäksi on mahdollista seurata Kukkaiselämää-blogia, jonka löydät myös eri somekanavista, kuten kaupankin. Parhaimmillaan Kukkaiselämää on kokonaisvaltainen ja inspiroiva elämys! 

Hienointa on juurikin tuo elämyksellisyys. Kukkaiselämää-kaupasta löydät paitsi tuotteita, myös elämyksiä. Voit tilata lisäpalveluina puutarhavierailun, kukkakoristeluja ja -istutuksia. Saat puutarhanhoitoinspiraatiota ja -vinkkejä Kukkaiselämää-blogista ja sen eri kanavilta. Olen kirjoittanut blogia yhdeksän vuotta ja vuosien saatossa puutarhaharrastus on laajentunut puutarhuriopinnoiksi, olen valmistunut puutarhuriksi ja olen toteuttanut unelmani ja perustanut Kukkaiselämää-kaupan. Toivon voivani antaa inspiraatiota, vinkkejä, uskoa unelmien toteuttamiseen ja valikoiman persoonallisia tuotteita elämyksellisestä Kukkaiselämää-kaupasta.

Aurinkoista keskiviikkoa!

P.S Oletko jo osallistunut blogini ARVONTAAN?

6 thoughts on “KUKKAISELÄMÄÄ – KUKISTA KAUNEUTTA JA PUUTARHASTA ILOA + ARVONTAMUISTUTUS!

  1. Ihana kirjoitus! Tämä sai minut tutustumaan kauppaan tarkemmin ja vau löysin juuri sellaisen korin, jota olin etsinyt jo jonkin aikaa! Ihastuttava kauppa sinulla!

    1. Kiitos! Tuo kori on kätevä. Itselläni on tuollainen kovassa käytössä kesäisin.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: