Ihan täynnä! + Alekoodi Tynnyrimiehelle

Ihan täynnä! + Alekoodi Tynnyrimiehelle

#Tynnyri ja vedenohjain saatu Tynnyrimieheltä

Heips!

Viime yön satoi ja sade jatkuu edelleen. Ja arvaas mitä!

Toimii. Kasteluvedet taivaalta tynnyriin.

Pieni sade ja tynnyri on jo täynnä. Ensi viikolla voipi kasteluvesi tullakin tarpeeseen, sillä on luvattu lämpimiä päiviä. No, mistäs näitä upeita tynnyreitä löytää? Tynnyrimieheltä!

Katso tästä, miten homma toimii.

Rapido Quattro -vedenohjain neliskanttiselle syöksytorvelle on oikea taivaanlahja! Ja todistetusti toimii erittäin hyvin.

Vedenohjaimen mukana tuli selkeä kuvallinen ohje. Mies ryhtyi tuumasta toimeen. Ennen tätä vedenohjainta räystäässä oli ihan meidän oma viritys, joka ei ollut nätti eikä toimiva. Virityksen aiheuttamat reiät pitää vielä paikkailla.

Ennen kuin poraat reikiä, katso läpi koko kuvasarja, niin ymmärrät kokonaisuuden ja halutun loppuasetelman, jolloin et poraa reikiä väärälle korkeudelle.

Tilauksen mukana tulee poranterä. Voit porata ränniin reiän akkuporakoneella tai vintilällä. Ennen reiän poraamista, mittaile reiän korkeus siten, että vesi voi virrata alaspäin syöksytorvesta putkea pitkin tynnyriin, jonka alla on alusta ja vesiputki riittää syöksytorvesta tynnyriin.

Sähköpora oli mieheni työpaikalla, mutta autotallista löytyi hätään vanha, käsipora. Hyvin toimi!

Poraa syöksytorveen reikä vedenohjaimelle mittaamallesi korkeudelle.

Kiinnitä ohjeen mukaisesti kuminen vedenohjain syöksytorveen porattuun reikään.

Kiinnitä seuraavaksi muovinen venttiili kahdella itseporautuvalla ruuvilla syöksytorveen. Laita ruuvit kumisessa vedenohjaisessa oleviin reikiin.

”Työnjohto” oli valppaana koko asennuksen ajan.

Kiinnitä harmaa, muovinen putki venttiiliin.

Poraa samalla poranterällä reikä tynnyriin siten, että tynnyriin tuleva reikä on alempana kuin rännissä oleva reikä.

Kiinnitä muovinen tiiviste tynnyriin porattuun reikään. Reunat voi pyöräyttää rullaksi taivutetulla santapaperilla sileäksi ennen tiivisteen kiinnittämistä.

Kiinnitä vesiletku tiivisteen läpi tynnyriin.

Käännä venttiilin nuoli siihen suuntaan, johon haluat veden virtaavan – eli tynnyriin. Kun tynnyri on täynnä, voit kääntää venttiilin rännin suuntaan, jolloin tynnyri ei täyty yli reunojen. Vedenohjaimessa on On- ja Off-asento.

Tässä kokonaisuus, johon sadevesi saadaan koottua ja laskettua vaikka kastelukannuun.

KUKKAISELAMAA-alekoodilla saat alennusta 15% Tynnyrimiehen tuotteista. Kannattaa käydä tutustumassa tuotevalikoimaan. Kaupassa on vaikka mitä hienoa näiden sadevesitynnyreiden ja vedenohjaimien lisäksi!

Eiku shoppailemaan! Komea tynnyri tai muuta kivaa vaikka äidille äitienpäivälahjaksi. Koodi on voimassa 31.8.2021 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

(Huomaa: ale ei koske: lahjakortteja, kotiinkuljetusta, tarjoustuotteita eikä erilaisia settejä. Vain siis yksittäisiä normihintaisia tuotteita.)

Mukavaa torstaita!

6 thoughts on “Ihan täynnä! + Alekoodi Tynnyrimiehelle

  1. Laitoin linkin postaukseesi äidilleni, jos haluavat omalle takapihalle tällaisen sadevesitynnyrin hankkia. Äitilläni on iso piha ja mikä olisi parempaa kuin saada kasteluvedet luonnosta myös.
    Ihanaa torstai-iltaa Satu <3

    1. Kiitos, Outi. Näppärä ja nätti on tuo tynnyri. Mukavaa torstai-iltaa.

  2. Hyvät,selkeät ohjeet!Keräämme myös sadevedet,mutta kuution tankkiin-meille toimivampi kokoluokka,tynnyri liian pieni.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: