Kukkaköynnös, diy

Kukkaköynnös, diy

Hei!

Tulipa askarreltua omaksi ja ohikulkijoitten iloksi. Muutama tunti siinä vierähtikin.

Valokuvat eivät ehkä ihan tee oikeutta tuolle ”kukkaköynnökselleni”.

Köynnökseen tarvittiin melkoinen määrä silkkikukkia, rautalankaa, kuumaliimaa, kaksi oksankarahkaa ja pahimpia paikkoja peittämään kukkateippiä.

Meni yhteensä ehkä kuusi tuntia tuon tekemiseen. Melkoista näpräämistä, mutta tykkään askarrella tuollaisia juttuja.

Isoimman osan tein eilen ja veinkin köynnöksen paikoilleen Pihapuodin oven viereen. Enpä ollut vielä ihan tyytyväinen. Näyttävyyttä rajoittaa vähän se, että oksien pitää olla aika supussa puodin oven ja vieressä olevan autotallin oven vuoksi.

Minussa on vähän suuruudenhullun vikaa… Niinpä tänään tein vielä kukkivan alaosan tuohon kukkahässäkkään. En kyllä vieläkään ihan kympillä ole tyytyväinen. No, katsotaan, tuunailenko vielä. Siihen tarvitaan silkkikukkia, jotka tähän hätään yllättäen loppuivat.

Kasvihuoneessa kukkii lumikki, jonka sain puutarhavieraalta viime kesänä. Istutin sen ruukkuineen kasvariin, jotten vahingossa kitkisi sitä keväällä. Toisessa ruukussa on sinikämmen, mutta siitä ei vielä näy elonmerkkejä. Millaisiin olosuhteisiin lumikki ja sinikämmen tulisi istuttaa?

Meillä täällä kaakossa sataa ja on aika viileää. Voisi jo vähitellen lämmetä. No, jospa se luvattu lämpö tulisi ensi viikoksi.

Mukavaa viikonloppua!

4 thoughts on “Kukkaköynnös, diy

  1. Minusta tuo köynnös on aivan ihana ja siitä tuli todella ihana kun lisäsit myös alaosaan kukkia. Sinulla on kyllä silmää kauneudelle.
    Kaunista äitienpäiväviikonloppua sinulle Satu <3

  2. Minulla on sinikämmen jo vähän esillä. Se tykkää kai olla aika paikallaan, eli ei kai oikein tykkää jatkuvista siirroista tai jakamisesta. On minulla puolivarjossa. Alla savimaa, niin on kohopenkissä hieman happamammassa maassa. Siis lähellä esim havuja.

    1. Ok. Kiitos vinkeistä. Pitää etsiä sille hyvä paikka, jos on elossa.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: