Kukkaisystävät + arvontamuistutus

Kukkaisystävät + arvontamuistutus

Hei!

Meillä kaakossa sitten jaksaa sataa ja kylmäkin on. Vain neljä astetta! Paranisi keli nyt sen verran, että voisimme viimeistellä marjatarhan aitaa.

Perheen miehillä kuitenkin hommaa riittää. Vaihtoivat eilen kasvihuoneeseen uuden lasin trimmerillä rikkomani tilalle.

Puutarha on vihertynyt tohinalla sateitten ja aiemman lämpöaallon johdosta. Lämpö voisi kyllä tulla jo takaisin.

Sen sateet ovat saaneet aikaan, että kitkemisestä ei meinaa tulla loppua. Kun yhden kierroksen lopettaa, voi samoin tein aloittaa uuden kierroksen.

Pidimme pojan kanssa torstaina Kukkaiselämää-pihapuotia auki. Olipa ihanaa, kun kävi niin paljon asiakkaita! Kiitos kaikille puodissa vierailleille. Sain yhdeltä pariskunnalta aivan ihanan lahjan. Ihan mykistyin! Käsintehty nukke kauniissa laatikossa. Ovat kuulemma vierailleet pariin otteeseen puutarhassamme ja tykänneet.

Aiomme tänäkin kesänä osallistua Avoimiin puutarhoihin 20.6. Tervetuloa! Tuolloin pitäisi olla pionien kukinta parhaimmillaan! Mutta…, pelkään, että käy kuten aina ja myrsky vie ne. Ehkä meillä voikin tutustua myrskyn runtelemaan puutarhaan. Enpä yllättyisi!

Perustin Facebookiin Kukkaisystävät-ryhmän liittyen blogiini ja Kukkaiselämää-kauppaani. Olet lämpimästi tervetullut joukkoon jaloon ”keskustelemaan puutarhaa” ja ihmettelemään kukkien kauneutta!

Jos liikut meillä päin Lappeenrannan Uus-Lavolassa on Kukkaiselämää-pihapuoti avoinna jälleen tiistaina 25.5. klo 17 – 19. Tervetuloa shoppailemaan tai muuten moikkaamaan!

Itsellä taas kroppa pettää silmien osalta. Neljäs iriitti, värikalvon tulehdus, meneillään puolen vuoden sisällä. Pistin vaivasta sairaalan silmäpolille viikolla kahdesti viestiä, vaan eivät mitään vastanneet. Kurja juttu. On jo viikonloppukin menossa. Teenpä siis jonkinmoista omaa lääkintää kortisonitipoilla. Jollei lääkitse, alkaa armoton silmäsärky. En näe kunnolla lukea tuolla oikealla silmällä, mutta kaipa tähänkin tottuu.

Ennen ongelmana olivat aina nivelet. Nykyisin ne ovat onneksi jättäneet aika lailla rauhaan, mutta tilalla on psoriasisihottuma, silmä- ja nenävaivat. Aina jotakin. Näillä mennään. Pitää yrittää puuhailla kaikkea kivaa, jotta murheet unohtuisivat.

Jokos olet osallistunut blogini siemenarvontaan? Jollet, pääset osallistumaan TÄSTÄ.

Onnea arvontaan ja mukavaa viikonloppua!

4 thoughts on “Kukkaisystävät + arvontamuistutus

  1. Onpa ihana nukke! Tsemppiä sairauksien kanssa, onneksi on puutarha jossa saa ajatukset muualle.

    1. Ihana on! Kiitos, Katja. Voisi on olla huonomminkin, mutta välillä vain alkaa nämä taudit tympiä.

  2. Siellä ei hommat pääse loppumaan! Oi miten ihana lahja tuo nukke on. Tsemppiä silmän kanssa, kaikki nuo sinun sairaudet on kyllä niin ikäviä.
    Kaunista viikonloppua Sari <3

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: