Ruosteessa? Kukkaiselämää-kaupan ARVONTA!

Ruosteessa? Kukkaiselämää-kaupan ARVONTA!

#Arvonta yhteistyössä Kukkaiselämää-kaupan kanssa

Hei!

Kovin on ollut vaihtelevia säitä tällä viikolla. Eilen oli suoranainen helle ja tänään sataa. Pihalla en ole tälläkään viikolla pahemmin viihtynyt. Nurmikko on muistaakseni leikattu heinäkuussa, pensasaita on leikkaamatta ym. Ehkä ensi viikolla jo huvittaa nuo pihahommat. Saa nähdä. Kohta olen ihan ruosteessa noitten pihahommien suhteen.

Heh, aasinsilta seuraavaan…

Ruostekukka viihtyy etupihan Ruusulassa vuodesta toiseen. Taitaa olla jo viides kesä, kun kukkii samoilla sijoillaan. Varistelen syksyisin sen kukintojen siemenet multiin ja taas kukkii seuraavana kesänä. Joka kesä suurempana. Tykkään!

Ruusulassa kukkii myös ruusuja. Takapihalla on hortensioiden juhlaa.

Ja sitten siihen arvontaan. Arvonta on tällä kertaa tuolla Kukkaiselämää-kaupan puolella. Voit osallistua arvontaan joko Kukkaiselämää-kaupan Instagramissa tai Facebookissa, tai vaikka molemmissa. Kommentoi kaupan somessa arvontapostaukseen, minkä vaatteen haluaisit voittaa.

Arvonnassa voit voittaa valitsemasi vaatteen. Vaatteita pääset tutkailemaan tästä. Arvonta suoritetaan Kukkaiselämää-kaupan Instan ja Facen seuraajien kesken ensi viikon sunnuntaina 22.8. (Alla olevassa kuvassa on vain murto-osa kaupan vaatevalikoimasta.)

Kukkaiselämää-pihapuoti on seuraavan kerran avoinna tiistaina 17.8. klo 17 – 19, Merenlahdentie 41, Uus-Lavola, Lappeenranta. Tervetuloa!

Mukavaa viikonloppua ja onnea arvontaan!

4 thoughts on “Ruosteessa? Kukkaiselämää-kaupan ARVONTA!

  1. Pitääkin käydä osallistumassa arvontaan. Valitsen jonkin äidilleni sopivan vaatteen tuolta 🙂
    Ihanaa viikonloppua sinulle Satu <3

  2. Pihasi kukoistaa, ilman meitä iänikuisia nyppijöitäkin.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: