Äidin mieliksi!

Äidin mieliksi!

#yhteistyössä Kukkaiselämää-kaupan kanssa

Hellurei!

Tämä postaus on omistettu äidilleni, joka on kiinnostunut kauniista vaatteista. Hän ei ole päässyt paikan päälle katsastamaan Kukkaiselämää-kauppani vaatevalikoimaa, joten näytän vaatteet hänelle ja muillekin kiinnostuneille tässä postauksessa.

Niin, ja onhan tämäkin Kukkaiselämää, sillä suurimmassa osassa kauppani vaatteita on kukkia! Ja kuvat on otettu meidän puutarhassa.

Muotinäytös alkaa! ;O)

Heh, valitettavasti malli on kaikissa kuvissa sama. Muita ei ole tehtävään löytynyt! Mutta paikkaahan Mortti monen kuvan ja poseerauksen puutteita.

Mikä vaatteista on sinun suosikkisi? Eipä sitä tiedä, vaikka järjestäisin lähiaikoina vaatearvonnan… Hm. Mistä näitä ideoita oikein tulee?

Ja tietty ilahdun ihan hirveästi, jos joku vaikka innostuisi hankkimaan itselleen jonkin näistä vaatteista. Antaisihan se uskoa tälle kauppiaan uralle.

KUKKAISELÄMÄÄ-PIHAPUOTI ON AVOINNA TORSTAINA 12.8. KLO 17 – 19, MERENLAHDENTIE 41, UUS-LAVOLA, LAPPEENRANTA. TERVETULOA!

Kukkaisaa tiistaita!

4 thoughts on “Äidin mieliksi!

  1. Omia suosikkejani ovat maximekot ihan ehdottomasti, niitä kun löytyy myös omasta kaapista. Sinulle sopii kyllä todella hyvin kaikki haalarit ja kukkajakutkin.
    Ihanaa tiistaita sinulle Satu <3

  2. Mekot ovat aivan ihania. Pitkä kukkamekko olisi mukava pukea päälle puutarhatöiden ja suihkun jälkeen. Missä vaatteet on valmistettu? Mitoitukset näyttävät aika pieniltä ja kangas on ilmeisesti joustamatonta. Jää siis haaveeksi osaltani. Harmi.

    1. Jep, pieni mitoitus. Jossain Kaukoidässä varmaan tehty, kuten lähes kaikki nykyisin.

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: