Juttu Etelä-Saimaassa

Juttu Etelä-Saimaassa

Moikkelis!

Tovi on taas näemmä vierähtänyt edellisestä postauksesta. En tiedä, mihin nämä päivät menevät. Haahuilen sitä ja tätä.

Viikolla meillä kävi toimittaja Minna Hytti Etelä-Saimaasta kuvaaja Kai Skytän kanssa. Olipa mukava parivaljakko. Upeat kuvat ja kauniisti kirjoitettu juttu ilmestyi eilen digiversiona ja tänään painettuna Etelä-Saimaassa.

Otin kuvat painetusta lehdestä ja Etelä-Saimaalla merkityt kuvat ovat Instagramista Etelä-Saimaan Insta-tililtä.

https://www.instagram.com/etelasaimaa/?hl=fi

https://www.instagram.com/etelasaimaa/?hl=fi

https://www.instagram.com/etelasaimaa/?hl=fi

Ja sitten kuvat lehtijutusta.

Juttua puutarhasta, Pihapuodista ja siitä meikäläisen pimeämmästä puolesta, eli sairastelusta.

Ei noista kuvista välttämättä hyvin selvää saa tekstistä. Kertoilen pihasta ja että minulla on yhdeksän autoimmuunisairautta ja että olen sairaslomalla. Lääkärin määräyksestä koetan touhuta kaikenlaista kivaa, ts. puuhailen kukkien, puutarhan ja Pihapuodin ja Kukkaiselämää-nettikaupan parissa.

Kuvissa ja jutussa on mukana myös poikamme Timo, joka on tehnyt Kukkaiselämää-nettisivut ja -verkkokaupan. Hän on tekninen tukeni ja muutenkin apuna kaupan pidossa. Iso apu onkin! Timolta voi tilata verkkosivujen tekoa. On taitava ja opiskelee it-alaa.

Tämä päivä menee virkatessa ja Pihapuodin parissa. Puoti on tänään avoinna klo 12.00 – 16.00. Tervetuloa!

Tänään on viimeinen päivä ilmoittautua Halloween-kimppukurssille, joka pidetään tulevana keskiviikkona 27.10. Lappeenrannan Upseerikerholla klo 18.00 – 20.00.

HALLOWEEN-KIMPPUKURSSI LAPPEENRANNAN UPSEERIKERHOLLA KE 27.10.2021

Haluatko tehdä itsellesi persoonallisen Halloween-kimpun? Opi vaiheittain ja ohjatusti hyvässä seurassa. Nauti paikallisesta kahvista tai haudutetusta teestä Upseerikerholla. Voit nauttia myös lasillisen kuohuvaa ja vaahtokarkkeja (8,00 euroa).

Kurssi pidetään Upseerikerholla ke 27.10. klo 18 .00 – 20.00. Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 24.10. [email protected], [email protected] Ota kaveri mukaan!

Hinta 50,00 €/hlö. Hintaan sisältyvät materiaalit, ohjaus ja kahvi tai tee. Ilmainen pysäköinti. Kurssille otetaan 10 ensin ilmoittautunutta. Kurssin vetää puutarhuri ja Kukkaiselämää-bloggaaja Satu Leskinen-Hyppönen.

Tämmöistä tällä kertaa. Mukavaa sunnuntaita!

3 thoughts on “Juttu Etelä-Saimaassa

  1. Mukavan näköinen juttu, joka varmasti kiinnostaa monia, tällaiset jutut oikeasta elämästä ovat niitä parhaita. Toivottavasti jutusta saavat myös voimaa monet muut samantyyppisten sairauksien kanssa kärvistelevät. Aurinkoisia syyspäiviä!

    1. Kiitos, Saila. Varmaan meitä on monta, joilla on näitä autoimmuunisairauksia vaikka muille jakaa. Hyvää uutta viikkoa!

Ilahdun kommenteista. Kiitos, kun kommentoit!

Back to top
%d bloggaajaa tykkää tästä: